InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » LifeStyle

Pánské mikiny pro každou příležitost

28.10.2020
Mikiny byly dříve brány jako sportovní outfit. Chceme vám ukázat, že se dají mikiny nosit na různé příležitosti. Mikiny budete milovat díky pohodlnému materiálu a střihu, který vám bude sedět. V tomto článku se dozvíte vše potřebné proto, abyste si pořídili kvalitní, pohodlnou a skvěle padnoucí mikinu. Nemusíte se tedy bát objednat si mikinu přes internet. Nyní se produkty na jednotlivých webech budou rozšiřovat a prodej se bude více zaměřovat na internet.
Foto: budchlap.cz

Jak vybírat a nepřebrat?


Většina kamenných obchodů se přesouvá na internet. Nejedná se jen o značkové weby, ale také o levnější alternativy. Problém nákupu online je logický, nemůžete si danou mikinu vyzkoušet předem. Ovšem i na to nyní některé weby odpovídají. Většinou hned dvěma způsoby. Věci, které si v internetových obchodech objednáváte, mají přesně danou velikostí tabulku. Každé oblečení má svou, s podrobným návodem, jak se doma změřit. Samozřejmě by se mělo počítat s odchylkami, s ohledem například na materiál oblečení.

Mikinu jste si vybrali, řádně jste se změřili a přesto vám nesedí? Nelíbí se vám střih nebo vám nesedl materiál, ze které je mikina vyrobena? Není problém, internetové obchody nabízí vrácení zboží do několika dní či týdnů. V některých případech dokonce nebudete platit ani za poštovné. Mikinu zpět pošlete na adresu, kterou vám prodávající poskytne i s veškerými instrukcemi.



Kam mikiny nosit, abyste vypadali stylově?


Naštěstí nežijeme v době, kdy by nošení mikiny představovalo faux pas. Až na výjimky, kde platí jasně daný dress code, se mohou mikiny nosit do práce, na nákup, na sport, ale i na posezení s přáteli v restauracích a samozřejmě na doma. Mikina je všestranný pomocník a v kombinaci s ležérními džíny bude vypadat skvěle.

Barevným kombinacím se meze nekladou, a proto se internetové obchody pyšní velkou řadou různých stylů, barev i potisků. Pánské mikiny mohou být na zapínání nebo s oblékáním přes hlavu. Mohou být klasické nebo extravagantní. Záleží jen na vás, jak moc chcete vyčnívat z davu. Hitem letošního roku jsou barvy jako modrá, zelená, černá či hnědá. Ale ani šedou nešlápnete vedle. Stále více oblíbená je také červená nebo růžová barva. Různé sportovní nápisy a potisky jsou oblíbené již několik let. Mikiny můžete pořídit s kontrastními detaily, tedy tmavá mikina a bílý zip nebo světlý vnitřek kapuce.

S čím mikiny kombinovat? Máte neomezené možnosti. Můžete kombinovat s džíny, jak už jsme psali výše, ale také s tepláky. Tato kombinace se hodí zejména na sport nebo na doma. Dále je můžete nosit ke kraťasům či baggy kalhotám, které jsou velmi moderní a skvěle sedí na každé postavě.



Moderní muž potřebuje hlavně pohodlí


Abyste se cítili v mikině pohodlně, je zapotřebí sledovat nejenom velikost, ale také materiálové složení. Čím větší bude ve vámi vybrané mikině podíl bavlny, tím bude mikina pro vás pohodlnější. Ovšem ani malé procento elastanu nevadí. Naopak, poté se mikina stane více elastická a bude vám lépe sedět, i pokud se vám váha nebude držet přesně na jednom místě.



Doma jedině pohodlně


Ať už se rozhodnete nosit mikinu kamkoliv, doma byste měli myslet především na to, aby se vám pohodlně nosila. Na doma si pořiďte mikinu klidně o číslo větší. V obývacím pokoji nepotřebujete na nikoho dělat dojem a v případě relaxu je pohodlí nejdůležitější. Jak je to v případě, že pracujete doma na homeoffice? V současné době je tento způsob práce velmi častý a troufáme si tvrdit, že bude práce z domova přibývat. Proto se zaměřte hlavně na kvalitu, protože se potřebujete soustředit na práci a ne na to, že vám mikina správně nesedí.

Mikina je skvělým společníkem, který vás ochrání v sychravém počasí. Jestliže zvolíte neutrální kousek, můžete jí nosit na mnoho příležitostí a bude se vám snadno kombinovat. Nebudete tedy muset přemýšlet, zda jste se trefili do současné módy. Využijte široké nabídky produktů a objednávejte mikiny z pohodlí domova.


Zdroj: budchlap.cz
Fotogalerie:

Další články z rubriky LifeStyle

Tyto boty nikdy nevyjdou z módy - prohlédněte si nadčasové modely dostupné v Sizeer!

Módní trendy, včetně těch v městském vydání, se neustále vyvíjejí. Nelze však popřít, že existují evergreeny, které úspěšně odolávají měnícím se trendům. Jejich předností je jak dokonalá jakost, tak i nadčasový design, který vždy přitahuje pozornost ...

Pánská elegance - obuv Medicine na čelním místě módní špičky

Pánská elegance je něco víc než jen výběr správného obleku nebo košile. Je to komplexní koncepce, která zahrnuje také obuv. Nakonec to jsou boty, kter ...

Jak stylově nosit pánská trička?

Každý správný muž potřebuje kvalitní nůž - to je známé rčení, které oceňuje praktičnost a zručnost. Ale co kdybychom toto rčení převedli do módního ja ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...

Pánská zimní bunda parka vás nenechá prochladnout. Zjistěte, jak ji zakomponovat do trendy outfitu

Jestliže chcete v letošní sezóně vyniknou, zařaďte do svých šatníků alespoň jednu módní pánskou parku. Jedná se o prodlouženou bundu s kapucí, která m ...

Doporučujeme



Středa 24.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »