InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Auto moto

Nový Renault Talisman Grandtour - technicky dokonalejší a sofistikovanější

19.10.2020
Od jeho uvedení na trh si lidé kupovali Talisman Grandtour především kvůli jeho designu. Nejnovější úpravy modelu Nový Talisman Grandtour slouží pouze pro zdůraznění jeho stylu a přitažlivosti.
Foto: media.renault.cz
Přední část je ještě kultivovanější a při pohledu na ni zaujme nová mřížka chladiče, nyní doplněná chromovanými prvky a modifikovaným vzhledem nárazníku. Všechny verze jsou také vybaveny LED světly. Adaptivní světlomety jsou vybaveny technologií LED MATRIX a přicházejí na trh s dynamickými ukazateli LED. Jejich eleganci a atraktivitu zdůrazňuje denní svícení ve tvaru C, které je typické pro značku Renault.

Vzadu je čistota a rafinovanost modelu Nový Talisman Grandtour zdůrazněna světly kompletně na bázi LED. Světla mají chromový rámeček, a jsou v nich také integrovány dynamické ukazatele. Zadní anténa ve tvaru žraločí ploutve zvyšuje kvalitu nového multimediálního systému a dodává mu nový sportovní image.

Nový Talisman Grandtour přichází s novými barevnými odstíny šedá Baltique, červená Millesime a šedá Highland. A hovoříme-li o nejnovějších změnách, musíme také zmínit kola Pierre (17 palců), Stellar (18 palců) a Sato (19 palců).

Když se řidič přibližuje ke svému vozidlu, zapnou se postupně přední světlomety, osvětlení kliky dveří, a když nastoupí do vozu, rozsvítí se osvětlení interiéru.

Pečlivě propracovaný interiér
Prostor pro cestující byl navržen velmi pečlivě, a to až do nejmenších detailů. Nové chromové rámečky podtrhují tvar středové konzole, která je zde nabízena s ambientním osvětlením, zatímco nové dřevěné dekorativní prvky šedé barvy na palubní desce a dveřích zvyšují eleganci nové verze INITALE PARIS. Pro ještě dokonalejší personalizaci interiéru si řidič i cestující nyní mohou prostřednictvím nastavení systému MULTI-SENSE vybírat mezi 8 režimy ambientního osvětlení kabiny.

Palubní deska modelu Nový Talisman Grandtour je nyní ještě přehlednější díky 10,2palcovému přístrojovému štítu řidiče, který je součástí standardní výbavy. Nastavení MULTI-SENSE umožňuje úplnou personalizaci a poskytuje jedinečný jízdní zážitek.
Na středové konzoli nyní najdete plochu pro bezdrátové nabíjení mobilního telefonu a nové tlačítko funkce Auto-Hold, která umožňuje zadržet vozidlo na místě bez použití brzdového pedálu.

Komfort a styl jsou u modelu Nový Talisman Grandtour na prvním místě. Výbava INTENS obsahuje nové čalounění a volitelně je možno objednat čalounění v kůži. Kůže Riviera je nabízena ve třech barevných odstínech: pískově šedá, hnědá a černá. Výbava INITIALE PARIS nabízí výběr mezi dvěma typy čalounění: exkluzivní kůže Nappa v barvě černá Titane nebo pískově šedá Sable s nejnovějším doplňkem, kterým je zlatavě hnědé prošívání. A v neposlední řadě si zákazník může počínaje výbavou Intens také vybrat, zda chce mít interiér v černé nebo světle šedé barvě.

Zdroj: Renault

Další články z rubriky Auto moto

Škoda Superb nyní dostupná s dalšími pohonnými jednotkami včetně nového plug-in hybridu

Mladá Boleslav - Čtvrtá generace modelu Superb vstupuje na český trh v dalších variantách. Nabídku motorizací obohacuje výkonný zážehový motor 2,0 TSI, karosářskou verzi kombi lze nově objednávat i s plug-in hybridním ústrojím. Zákazníci nyní mají ...

Pokrok pro lidstvo: Robotaxi Hyundai IONIQ 5 uspělo v simulované zkoušce pro získání řidičského oprávnění

Značka Hyundai spustila kampaň s videem, v němž plně elektrické robotaxi IONIQ 5 s funkcí autonomní jízdy úspěšně absolvovalo test podobný jízdním zko ...

Kopřivnická Tatra získala dotaci na vývoj nákladního bateriového elektromobilu

Automobilka Tatra Trucks se v posledních letech vedle produkce standardních nákladních vozidel intenzivně věnuje i vývoji automobilů s alternativními ...

Volkswagen rozšiřuje své jarní akční nabídky o mimořádně atraktivní edici Limited

Volkswagen zařazuje do své jarní akční nabídky speciální edici Limited, která je za mimořádně výhodných podmínek dostupná pro všechny modely Volkswage ...

FIAT uvádí novou 500 Collezione 1957, která je sběratelskou edicí

V roce 1957 představil FIAT světu svůj malý velký vůz: Fiat 500, který se stal symbolem masové motorizace a skutečným světovým ambasadorem produktů "M ...

Doporučujeme



Sobota 20.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »