InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » LifeStyle

Levně na Maledivy? Samozřejmě!

18.06.2020
Máte v hlavě Maledivy uloženy coby luxusní destinaci dostupnou pouze několika málo vyvoleným? Pokud ano, je na čase tuto představu zrevidovat a přehodnotit. S cestovní agenturou Maledivy-levne.cz můžete i vy svůj sen o tropickém ráji, bílém písku a průzračném moři nejen snít, ale rovnou jej prožít!
Foto: pixabay.com
Maledivy nejsou jen luxusní resorty
V poslední dekádě se na Maledivách významně rozšířily možnosti ubytování. Drahé luxusní resorty už tak nejsou jedinou možností, jak trávit dovolenou na tomto pohádkovém souostroví v Indickém oceánu. Ba co víc, pobyt mimo resorty je mnohem zajímavější, neboť dává cestovateli možnost poznat skutečnou tvář Malediv v celé její rozmanitosti. Na každého, kdo tuto možnost využije, čeká fantastická dovolená plná zážitků a dobrodružství.

Klientům nabízí agentura ubytování v malých rodinných penzionech na lokálních ostrovech jako jsou Ukulhas, Thoddoo, Omadhoo, Dhigurah, Mathiveri, Mandhoo, Fulhadhoo, Fulidhoo, Huraa, Gaafaru, Feridhoo nebo Maafushi. Pokud si nemůžete vybrat, nevadí, stačí sepsat své preference a obecnou představu a bude vám nabídnuto ubytování, které nejlépe odpovídá vaši představám. Problémem není ani kombinace pobytů na více ostrovech. Každý ostrov je unikátní, tak proč jich nepoznat více?

Individuální přístup pro maximální zážitky
Agentura Maledivy-levne.cz nabízí svým klientům individuální přístup k řešení jejich požadavků, stálou online podporu a samozřejmě také dokonalou znalost místních poměrů. Skutečná starost o spokojenost klientů ale necharakterizuje jen pracovníky cestovní agentury. Malým hotelům a penzionům v porovnání s velkými resorty na hostech mnohem více záleží a jejich spokojenost berou skutečně osobně.

Zkušenosti klientů tak hovoří jasně, od výběru konkrétního ubytování a zajištění všech formalit jako je doprava na zvolený ostrov, přes uvítání na letišti i v hotelu či kvalitu stravování, až po zajištění výletů a aktivit, vše probíhá se skutečným zájmem o klienta.

Proč právě Maledivy?
Jednoduše proto, že Maledivy jsou krásné a nabízí něco pro každého. Nezáleží na tom, zda jste pár, rodina, skupina kamarádů... Baví vás poznávat exotickou kulturu? Milujete přírodu? Chcete si odpočinout od starostí všedních dnů? Nebo si snad v chcete v exotickém prostředí říct své "Ano"? To všechno a ještě více Maledivy nabízí.

Mezi oblíbené aktivity patří šnorchlování u pestrobarevných korálových útesů, potápění se želvami, mantami nebo dokonce žraloky, pozorování hravých delfínů, romantické večeři na pláži pod zapadajícím sluncem (zařídit lze i soukromou večeři!), rybaření nebo třeba výlet na zcela opuštěný ostrov.

Majitelé penzionů pro vás vše z toho ochotně a rádi zařídí, a opět za cenu výrazně nižší, než by podobné aktivity stály na recepcích luxusních resortů. Nečeká vás nic menšího než zážitky, které si budete pamatovat celý život.

Jak vše probíhá?
Ve spolupráci se zkušenými a ochotnými pracovníky cestovní agentury si vyberete konkrétní ostrov, ubytování, datum pobytu, podrobnosti dopravy a vyřešíte případné další požadavky. Po příletu na mezinárodní letiště v Male na vás bude čekat doprovod, který vás dovede ke speedboatu, který vás dopraví na váš ostrov. Na něm na vás bude opět čekat doprovod, který vám ukáže cestu k vašemu hotelu či penzionu a dovolená snů může začít!

Maledivy jsou úžasným místem plným přátelských lidí. S Maledivy-levne.cz jsou navíc i místem dostupným. Vyměňte nablýskané resorty, které vás od skutečných Malediv spíše izolují, a vyražte na mnohem opravdovější dovolenou. Počet klientů, kteří už by jinak necestovali, se každým rokem rozrůstá. Přidejte se k nim a nebudete litovat.

Autor: Pl
Fotogalerie:

Další články z rubriky LifeStyle

Tyto boty nikdy nevyjdou z módy - prohlédněte si nadčasové modely dostupné v Sizeer!

Módní trendy, včetně těch v městském vydání, se neustále vyvíjejí. Nelze však popřít, že existují evergreeny, které úspěšně odolávají měnícím se trendům. Jejich předností je jak dokonalá jakost, tak i nadčasový design, který vždy přitahuje pozornost ...

Pánská elegance - obuv Medicine na čelním místě módní špičky

Pánská elegance je něco víc než jen výběr správného obleku nebo košile. Je to komplexní koncepce, která zahrnuje také obuv. Nakonec to jsou boty, kter ...

Jak stylově nosit pánská trička?

Každý správný muž potřebuje kvalitní nůž - to je známé rčení, které oceňuje praktičnost a zručnost. Ale co kdybychom toto rčení převedli do módního ja ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...

Pánská zimní bunda parka vás nenechá prochladnout. Zjistěte, jak ji zakomponovat do trendy outfitu

Jestliže chcete v letošní sezóně vyniknou, zařaďte do svých šatníků alespoň jednu módní pánskou parku. Jedná se o prodlouženou bundu s kapucí, která m ...

Doporučujeme



Čtvrtek 25.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »