InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Byznys

Proč právě teď řešit reklamní věže a světelné reklamy? Protože zrovna nyní musíte být vidět!

06.05.2020
Pandemie koronaviru se prohnala celým světem. Život ztrpčuje všem lidem a podnikatelům obzvlášť. Některé už dokonce zlikvidovala a těm ostatním nezbývá než bojovat o přízeň zákazníků. V boji vám pomohou třeba právě světelná loga a světelné reklamy.
Ilustrační snímek | Foto: pixabay.com
Možná vám běží hlavou, že v současné situaci opravdu není prostor na zbytečné výdaje. Dobrý marketing však nikdy není zbytečným výdajem, spíš naopak. Mnoho firem navíc zapomíná na offline svět. V rámci marketingu řeší spolupráci s influencery, PPC reklamu nebo reklamy na Instagramu a zapomínají na staré osvědčené způsoby. Světelná loga a reklamní věže přitom také dokážou zaujmout. Firmy, které na ně nezanevřou, nakonec mohou být ve výhodě oproti těm, jež se zaměřují pouze na online svět.

Právě teď budete mít čas na řešení reklamy
Zákazníci se pomalu začínají vracet, ale mnozí podnikatelé si na ten pravý nával lidí ještě počkají. Než si začnou Češi objednávat wellness pobyty, bude to ještě trvat. Také obchody s oblečením mohou zaznamenávat sníženou poptávku. Proč by lidé měli chodit nakupovat oblečení do kamenného obchodu, když je stejně zakázáno si tam zboží zkoušet? Objednání z internetu je pohodlnější.

Dá se tedy očekávat, že do starých kolejí se bude všechno vracet spíš pozvolna. Využijte získaný čas a investujte ho právě do propagace! Kontaktujte firmu, domluvte si schůzku, naplánujte společně světelnou reklamu.

Máte kamennou prodejnu? Upozorněte na ni světelným nápisem
Lidé jsou v současné situaci zmatení. Neví, které obchody již jsou otevřené a které nikoliv. Kdybyste měli světelný nápis nade dveřmi, jeho rozsvícení by mohlo jednoznačně přitahovat pozornost a ukazovat, že už zase fungujete.

Světelná loga ovšem lákají zákazníky, nejen nyní, kdy se zase do měst navrací život. Na váš obchod upozorní i v noci, a navíc od dob, kdy se využívají LED žárovky, už nejde o tak finančně náročnou záležitost. Provoz světelné reklamy nebo loga vás nebude stát majlant.

Obchodní centra, ale i autoopravny
Reklamní věže a pylony vídáte typicky u velkých nákupních center či supermarketů. Velmi dobře se však vyjímají i u autobazarů, čerpacích stanic nebo nejrůznějších větších podniků. Pozornost upoutají spolehlivě, obvykle jde o díla vysoká desítky metrů. Kdo má zájem, ten si může nechat zpracovat i nižší pylon. Základem bývá zinkovaná ocelová konstrukce, na níž sedí nejčastěji jednostranný nebo oboustranný reklamní panel. Na nákladech na tuto formu reklamy se navíc mohou podílet firmy sídlící blízko sebe. Na jednu reklamní věž lze umístit několik světelných boxů.

Kolik reklamní věže a světelné reklamy stojí? Záleží na mnoha faktorech a obecnou cenu říct nelze. Nejlepší bude, když se obrátíte přímo na firmu Prost - orientační systémy, která se těmito produkty zabývá, a sdělíte jí své představy. Ona vám prozradí konkrétní cenovou nabídku.

Autor: Pl

Další články z rubriky Byznys

Posuňte své podnikání o krok dál v nové kanceláři!

Nejste spokojeni se svými kancelářskými prostory? Tak si pronajměte jiné! Rozhodně je z čeho vybírat! Pracovní prostředí musí být pro zaměstnance inspirativní. A do práce samozřejmě budou muset chodit rádi. Pokud tomu tak nebude a oni budou od ...

Máte vlastní second hand? Víme, jak seženete oblečení levněji

Oblečení z druhé ruky je v západních zemích už po desítky let velmi populární způsob nakupování. U nás se dostává do popředí až v posledních letech. Č ...

Magnetické tabule s popisovatelným povrchem využijete v práci i v soukromí

Popisovací tabule s magnetickým povrchem jsou nepostradatelnou součástí moderních pracovních prostor, zejména kanceláří a zasedacích místností. Prosto ...

Kanceláře k pronájmu získávají na popularitě. Pronajměte si jednu v Brně

I přes rostoucí popularitu flexibilních pracovních modelů zůstává poptávka po kancelářských prostorách poměrně vysoká, protože mít vyhrazené pracovní ...

Jak psát motivační dopis, abyste zaujali personalisty

Hledání nového zaměstnání bývá většinou běh na dlouhou trať. Nelze ho najít okamžitě, i když jsou výjimky, že se to někomu podaří. Zpravidla je však n ...

Doporučujeme



Středa 24.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »