InfoDnes.cz » Zpravodajství » Regiony

Ministři ČSSD navštíví Mladou Boleslav

24.02.2020
V úterý 25. února Jan Hamáček, ministr vnitra a předseda ČSSD, Jana Maláčová, ministryně práce a sociálních věcí a místopředsedkyně ČSSD, Tomáš Petříček, ministr zahraničních věcí a místopředseda ČSSD a Lubomír Zaorálek, ministr kultury, společně s náměstkem primátora a kandidátem na hejtmana Robinem Povšíkem navštíví Mladou Boleslav. Na jedné z akcí budou například debatovat o budoucnosti důchodového systému.
Jan Hamáček, ministr vnitra a předseda ČSSD | Foto: Úřad vlády ČR
Program návštěvy ministra vnitra Jana Hamáčka:
11:12 Jízda vlakem z nádraží Mladá Boleslav město na hlavní nádraží, Mladá Boleslav. Prohlídka nádraží, seznámení se s plány na rekonstrukci. Společně s ministrem kultury Lubomírem Zaorálkem, zahraničních věcí Tomášem Petříčkem a náměstkem primátora Mladé Boleslavi Robinem Povšíkem.

13:00 Představení Centra sociální pomoci a integrace SVĚT. Příspěvek na téma rodinné politiky, mezigeneračního propojení. Společně s ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou, ministrem kultury Lubomírem Zaorálkem a zahraničních věcí Tomášem Petříčkem. Možnost mediálního výstupu na místě.
Místo: Centrum SVĚT, Tylova ulice, Mladá Boleslav

14:30 Jednání o bezpečnostní situaci v regionu a výstavbě nového sídla policie v Mladé Boleslavi vč. nového dálničního oddělení.
Místo: Policie ČR, Boleslavská 1164, Kosmonosy

15:15 Setkání s absolventy kurzu Základní odborné přípravy (ZOP) a s policisty, kteří posílili mladoboleslavské policejní oddělení.

17:00 až 19:00 Veřejná debata o budoucnosti důchodového systému společně s ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou a náměstkem primátora Mladé Boleslavi Robinem Povšíkem
Místo: Letecké muzeum Mladá Boleslav, Regnerova 114, Mladá Boleslav

Program návštěvy ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové:
10:00 Pracovní den se studentkami oboru cukrářka, debata se studenty na sociální téma: dávky, příspěvky, činnost MPSV. Zúčastní se ministr kultury Lubomír Zaorálek. V 11:30 TK na téma: Pracovní doba učitelů a pracovní doba třídních učitelů v souvislosti s třídnickými příplatky v učebně CML.
Místo: ISŠ Karmel - Na Karmeli 206, Mladá Boleslav

13:00 Představení Centra sociální pomoci a integrace SVĚT. Příspěvek na téma rodinné politiky, mezigeneračního propojení. Společně s ministrem vnitra Janem Hamáčkem, zahraničních věcí Tomášem Petříčkem a kultury Lubomírem Zaorálkem. Možnost mediálního výstupu na místě.
Místo: Centrum SVĚT, Tylova ulice, Mladá Boleslav

15:00 Návštěva Domova pro seniory Mnichovo Hradiště. Ruční práce pro seniory, debata se zaměstnanci o novele zákona o sociálních službách.
Místo: Nerudova 1470, Mnichovo Hradiště

17:00 až 19:00 Veřejná debata o budoucnosti důchodového systému společně s ministrem vnitra Janem Hamáčkem a náměstkem primátora Mladé Boleslavi Robinem Povšíkem
Místo: Letecké muzeum Mladá Boleslav, Regnerova 114, Mladá Boleslav

Program návštěvy ministra zahraničních věcí Tomáše Petříčka:
9:00 - 11:00 Návštěva firmy Linet - Slaný

9:00 - 9:40 diskuse s vedením firmy (hlavní téma - česká zdravotnická řešení ve světě, podpora exportu, zahraniční rozvojová spolupráce)
Místo: Želevčice 5, 274 01 Slaný

13:00 - 14:30 Centrum SVĚT, Tylova ulice, Mladá Boleslav

15:00 - 16:30 Debata se studenty ŠKODA Auto, Vysoká škola, Na Kameli 1457 Mladá Boleslav

Program návštěvy ministr kultury Lubomíra Zaorálka:
10:00 Pracovní den se studentkami oboru cukrářka, debata se studenty na sociální téma: dávky, příspěvky, činnost MPSV. Zúčastní se ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová. V 11:30 TK na téma: Pracovní doba učitelů a pracovní doba třídních učitelů v souvislosti s třídnickými příplatky v učebně CML.
Místo: ISŠ Karmel - Na Karmeli 206, Mladá Boleslav

11:12 Jízda vlakem z nádraží Mladá Boleslav město na hlavní nádraží, Mladá Boleslav. Prohlídka nádraží, seznámení se s plány na rekonstrukci. Společně s ministrem zahraničních věcí Tomášem Petříčkem, ministrem vnitra Janem Hamáčkem a náměstkem primátora Mladé Boleslavi Robinem Povšíkem.

13:00 Představení Centra sociální pomoci a integrace SVĚT. Příspěvek na téma rodinné politiky, mezigeneračního propojení. Společně s ministrem vnitra Janem Hamáčkem, zahraničních věcí Tomášem Petříčkem a ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou. Možnost mediálního výstupu na místě.
Místo: Centrum SVĚT, Tylova ulice, Mladá Boleslav

15:30 až 16:30 Návštěva bývalého těžebního dolu Zlata, záměr provozu důlního skanzenu.
Místo: Masarykovo nám. 16, Jílové u Prahy
Zdroj: ČSSD

Další články z rubriky Regiony

Speciální pasti pomohou při monitoringu sršně asijské

PLZEŇ - Invazní sršeň asijská, která představuje značné riziko pro chovy včel a volně žijící druhy hmyzu, se v České republice poprvé objevila v říjnu předchozího roku v Plzni. Nejnovější nález pochází z letošního února z Hrádku u Rokycan. Klíčovým ...

Plzeňský kraj investuje do zvýšení kvality života svých obyvatel

Rozvoj moderních technologií spojený s digitalizací, automatizací a stále více také s fenoménem umělé inteligence zásadně ovlivňuje a přetváří různá o ...

Travelcon 2024, s hlavním tématem Na čem nám ujíždějí sousedé, představí nové pohledy na cestovní ruch

České Budějovice - Přednášky a workshopy s předními odborníky z oblasti cestovního ruchu a marketingu slibuje letošní ročník odborné konference Travel ...

Středočeský kraj a hlavní město Praha připravují soutěž na dopravce, který bude provozovat velkokapacitní vlaky

Zakázku na dopravce, který bude na území kraje a Prahy provozovat nové vlakové jednotky pro zhruba čtyři stovky sedících cestujících, bude monitorovat ...

Velikonoční trhy energetiků vynesly v Plzni chráněným dílnám celkem 51 420 korun

Blížící se Svátky jara již přivítali tradičními Velikonočními trhy energetici v plzeňském sídle Skupiny ČEZ v Guldenerově ulici. Nákupem spousty velik ...

Doporučujeme



Pátek 29.3.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »