InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Rady a tipy

Potřebujete půjčit do výplaty? Peníze můžete mít na účtu ještě dnes

17.11.2019
Půjčka do výplaty je v poslední době jednou z nejoblíbenějších nebankovních půjček, jak ukazují průzkumy. Podle statistik si půjčku do výplaty opakovaně půjčuje až 40 % klientů. Jedná se totiž o velmi výhodnou půjčku, která s sebou nenese prakticky vůbec žádné riziko, má tu výhodu, že si půjčíte jen malou částku, například půjčku do 5000 Kč, která je zdaleka nejoblíbenější a splatíte ji jednorázově z další výplaty.
Ilustrační snímek | Foto: pixabay.com
Jestliže si půjčujete opakovaně, vyhledejte takového poskytovatele nebankovních půjček, který vám zvýhodní půjčky. Existuje jich několik.

Prakticky je tak velmi nepravděpodobné, že byste se dostali do problémů se splácením, protože se jedná o malé půjčky - a právě díky tomu jsou dostupné téměř komukoli. Takzvané mikro půjčky do 5000 Kč můžete vyřídit online na pár kliknutí, či jako SMS půjčku na cokoli. Tu nejvýhodnější půjčku na cokoli vám pomůže najít srovnání půjček.

Nemusíte tak trávit hodiny času procházením podmínek a zjišťovat výhodnost. Srovnání půjček to vše udělá za vás, do pár vteřin vám ukáže nejvýhodnější půjčku na míru.

Oblíbené nebankovní půjčky pro každého

Podle žebříčku oblíbenosti nebankovních půjček vede především Zonky. Tyto Zonky půjčky během svého příchodu na trh nebankovních půjček způsobily malou revoluci, a to především v tom, že díky této online platformě skutečně půjčují lidé lidem.

Nejedná se jen o marketingový trik. Online platforma Zonky půjček je skutečně sestavena z investorů a klientů. Investoři mohou být různé společnosti, ale také obyčejní lidé, kteří se složí na danou půjčku pro klienta. Výhodou půjčky Zonky je velmi dobrý úrok a transparentnost. Samozřejmě se jedná o půjčky bez ručení na cokoli až do výše 500 000 Kč.

Stálým hráčem na trhu nebankovních půjček je bezpochyby Půjčka Cofidis. Určena je skutečně pro všechny, kteří hledají jak krátkodobou půjčku, tak dlouhodobou, půjčit si můžete až 500 000 Kč na cokoli.
Právě Cofidis půjčka je jedna z těch, která poskytuje partnerům, tedy dlouhodobým klientům, kteří si půjčují opakovaně, lepší podmínky půjčky.

Společnost Cofidis má velkou tradici ve Francii, odkud také pochází. Ve Francii působí už od roku 1932, v České republice od roku 2004. Zakládá si na férových a flexibilních půjčkách a svými podmínkami a velikostí konkuruje mnoha bankám, přesto si dokázala zachovat výhody nebankovních půjček. Cofidis půjčka je vhodná také pro seniory a matky samoživitelky.

Jak nenaletět podvodníkům?

Důležité je si u každé půjčky pozorně přečíst podmínky, a pokud jim nerozumíte, vyhledejte někoho, kdo vám je přeloží do srozumitelné řeči - zvláště v případě, kdy si půjčujete větší obnos na delší dobu.

Podmínky totiž musí obsahovat okolo půjčky úplně vše a v případě různých událostí, například při zpoždění se splátkami a podobně, se postupuje právě podle podmínek půjčky, které při poskytnutí půjčky musí klient odsouhlasit. Nedělejte stejnou chybu jako mnoho lidí, kteří se pak zbytečně dostanou do problémů, čtěte podmínky půjčky pozorně a pokud jsou nevýhodné, najděte si lepší půjčku.

Další články z rubriky Rady a tipy

Prodloužená záruka u zboží: Na co si dát pozor, radí dTest

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména na ...

DTest se zaměřil na kvalitu arašídových pomazánek

Arašídové máslo si v posledních letech získalo velkou oblibu, a to nejen mezi vegany a sportovci. Je to lahodná a nutričně bohatá potravina, kterou lz ...

Řešit spor mimosoudní cestou je levnější, rychlejší a efektivnější

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří ur ...

Temu - bezpečnostní riziko a prodej nekvalitního zboží

V souvislosti s vysokými cenami hledají lidé různé alternativy, jak a kde ušetřit. Řešení nabízí čínské e-shopy, které "zaútočily" na evropský trh. Je ...

dTest: Co trápí české spotřebitele?

Spotřebitelé požívají stále větší ochrany svých práv. Evropské instituce hledí na práva spotřebitelů jako na jednu z hlavních priorit a legislativní v ...

Doporučujeme



Úterý 23.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »