InfoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

The Dire Straits Experience /UK/ - Praha

Kdy:
Pondělí 07.12.2020 od 20:00 hod
Kde:
Lucerna Velký sál, Praha
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Pokračovatelé slavných Dire Straits - britský projekt The Dire Straits Experience - míří opět do ČR. Formace do Česka poprvé zavítala v roce 2017 a od té doby se každoročně vrací. V rámci své koncertní šňůry 2020 k nám zavítá 7. prosince, a to do pražské Lucerny.
Frontmanem kapely je Knopflerovi stylově velmi podobný kytarista a zpěvák Terence Rais. V sestavě působí držitel ceny Grammy Chris White, hrající na saxofon, flétnu a perkuse, který spolupracoval s Dire Straits Marka Knopflera v druhé polovině 80. let. Šlo o turné Brothers in Arms, On Every Street, alba On Every Street a On The Night a legendární koncerty Live Aid a Mandela. Mimo to v nedávné době Chris White hostoval na dvou sólových deskách Knopflera.
Při všech svých návštěvách Česka si získali fanoušky a prokázali, že kultovní písně kapely umí zahrát naprosto excelentním způsobem.
Slavná britská kapela The Dire Straits by v roce 2017 oslavila 40 let od svého založení. 40 let od doby, kdy první velký hit Sultans of Swing obletěl zeměkouli a umístil se na prvních místech světových žebříčků. V 80. letech tyto hitparádové žebříčky ovládly další kultovní písně jako Brothers In Arms, Money for nothing, Calling Elvis,Romeo and Juliet,Walk of Life,So far away a zasněná Private Investigations. Skladby Dire Straits patřily k nejoblíbenějším na televizním kanálu MTV, který jako první v 80. letech mapoval světovou hudební scénu.

Mapa:

Tuto akci najdete i na portálu: prahadnes.info

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce



61,663866043091


Pátek 19.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »




-->
Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS
Tento web používá cookies, jeho dalším používáním s touto skutečností souhlasíte. Další informace najdete zde.