InfoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

LETNÍ KINO: Na střeše - Praha

Kdy:
Středa 28.08.2019 od 21:00 hod
Kde:
Centrum architektury a městského plánování, Praha
Pořadatel:
Sdílet:

Srpnový program Centra architektury a městského plánování (CAMP) bude ve znamení letního kina. Každou středu a neděli se budou na venkovním plátně promítat české filmy, které se natáčely v Praze a architektura metropole a známá pražská místa v nich hrají hlavní roli.
Na stříbrném plátně se tak objeví Střelecký ostrov, Státní opera, Národní třída, Masarykovo nábřeží, legendární knihkupectví v Kaprově ulici nebo restaurace U Dvou koček na Uhelném trhu. Pražskou architekturu před filmem představí spisovatel a učitel Ladislav Čumba.

NA STŘEŠE - Na střeše domu v centru Prahy se setkají profesor Rypar a mladý vietnamský imigrant Song. Mohou tito dva tak odlišní lidé sdílet jeden prostor, aby z toho nebyla katastrofa? Pomůže jim v tom jejich drzý plán? Soužití nevraživého pána, rozzlobeného na celý svět, který mu neuchopitelně uniká, a mladíka, který hledá východisko ze zoufalé situace v neznámém městě, přináší mnoho třecích ploch, tragikomických situací, ale i překvapivých nápadů a řešení. Každý z nás totiž potřebuje, aby jej někdo potřeboval. A Song potřebuje kromě teplého oblečení a střechy nad hlavou někoho, kdo mu bude důvěřovat. Lze však důvěřovat neznámému klukovi?

Mapa:

Tuto akci najdete i na portálu: prahadnes.info

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce



61,506032943726


Pátek 29.3.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »




-->
Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS
Tento web používá cookies, jeho dalším používáním s touto skutečností souhlasíte. Další informace najdete zde.