InfoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

National Geographic: Symfonie našeho světa / Praha 9

Kdy:
Sobota 14.12.2019 od 18:00 hod
Kde:
O2 Universum, Praha 9
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

NATIONAL GEOGRAPHIC: SYMFONIE NAŠEHO SVĚTA kombinuje úchvatné záběry divoké přírody zachycené pro National Geographic s jedinečnou symfonií a hudebními motivy skladatelů Austina Fraye a Andrewa Christiho působících pod hlavičkou Bleeding Fingers Music (nominace na ceny Emmy a BAFTA) kultovního umělce Hanse Zimmera.
Toto fascinující 90ti minutové představení s živým orchestrem a sbory bylo od jara 2018 uvedeno již v desítkách hal a koncertních sálech po celém světě. Představení vychází z více než stotřicetileté tradice průlomového stylu obrazového vyprávění a představivosti slavného časopisu National Geographic, které spojuje s perfektní synchronizací živého orchestru a sboru v jeden okouzlující celek.
Symfonie našeho světa je rozdělena do pěti částí, z nichž každá se zaměřuje na konkrétní prostředí - Moře, Pobřeží, Pevninu, Hory, Nebe - a v kombinaci s úchvatnými záběry vytváří jedinečný a inspirující zážitek. Každé prostředí je vykresleno a umocněno jinými hudebními nástroji a motivy, všechny dohromady pak vzdávají hold krásám a divům naší nespoutané přírody. Hudba z dílny oceněného týmu Bleeding Fingers Hanse Zimmera, stojícím mimo jiné za sérií Modrá Planeta, je bohatá, atmosférická a povznášející.
Již desítky tisíc let uctíváme a obdivujeme naši planetu. V minulých staletích jsme ji zneužívali, poškozovali a využívali. Toto představení možná nebude pro diváky jen nezapomenutelným večerem, ale v jistém slova smyslu i připomenutí toho, na čem opravdu záleží a odkazu, který zde na planetě zanecháme našim dětem.

V Praze se tato fascinující a úspěšná show představí ve zbrusu nové, moderní malé O2 areně - O2 Universum, která pro diváky otevře své brány na podzim roku 2019. National Geographic: Symphony for Our World v doprovodu 90ti členné Filharmonie Hradec Králové a sborů tak bude jedním z prvních představení, jež si zde diváci budou moci vychutnat.

Mapa:

Tuto akci najdete i na portálu: prahadnes.info

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce



64,393997192383


Pátek 29.3.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »




-->
Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS
Tento web používá cookies, jeho dalším používáním s touto skutečností souhlasíte. Další informace najdete zde.