InfoDnes.cz » Katalog firem » Cestovní ruch, ubytování » Rekreační střediska » Detail firmy

Rekreační středisko Rybník - ubytování, restaurace Český les

Rybník 43, Hostouň u Horšovského Týna 345 25

Popis činnosti


V obci Rybník nabízíme v rekreačním areálu ubytování ve třech objektech cca 200 m od sebe vzdálených s celkovou kapacitou 104 lůžek.

REKREAČNÍ STŘEDISKO RYBNÍK A PENSION NA ZÁTIŠÍ

Hlavní objekt - Rekreační středisko Rybník má celkem 65 lůžek ve čtyřiadvaceti 2 - 5 lůžkových pokojích. Z toho 13 pokojů má vlastní sociální zařízení a TV. K dispozici je vybavená kuchyňka pro vlastní vaření, stolní tenis, společenská a školící místnost s dětským koutkem, TV, DVD, venkovní posezení, zapůjčení grilu a grilovacího náčiní zdarma, dřevěné uhlí za úplatu.

Ubytování nabízíme i v cca 200 m vzdáleném pensionu Na Zátiší, kde je k dispozici 7 pokojů v turistické kategorii se společným soc. zařízením s kapacitou 24 lůžek.
Objekt je ideální i pro skupiny, jeho součástí je společenská místnost vybavená menší kuchyňkou, TV, stolním tenisem.

Stravování zajišťujeme v naší stylové restauraci s letní terasou formou snídaní, polo či plné penze, náš jídelní lístek je zaměřený hlavně na poctivou českou kuchyni, v našich restauračních provozech čepujeme plzeňská piva Gambrinus a Prazdroj.

SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM RYBNÍK
Areál Sportovně relaxačního centra Rybník se nachází cca 200 m od hlavní budovy Rekreačního střediska Rybník. Toto centrum je přístupné nejen pro naše ubytované hosty, ale i pro celou širokou veřejnost a plně navazuje na provoz Rekreačního střediska Rybník a pensionu Na Zátiší.
Tento projekt poskytuje ideální zázemí nejen pro aktivní odpočinek rodin, ale i pro soustředění sportovců, pro konání společenských a firemních akcí.

Nachází se zde moderní osvětlené víceúčelové hřiště s umělým povrchem, dále pak bowling se dvěma drahami a posezením až pro 40 osob s odděleným prostorem pro kuřáky, fitness, wellness, sauna a solárium. Jsou zde vybudovány 4 komfortní rodinné apartmány s kuchyňkou a sociálním zařízením s celkovou kapacitou 15 lůžek. Po předchozí objednávce je možné využít služeb maséra, či kadeřnictví. Pro potěšení našich malých hostů chováme přímo u objektu kamerunské kozičky.

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: Rekreační středisko Rybník - ubytování, restaurace Český les
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Provozní doba

Dotazy na volné termíny:
Po - Pá: 8:00 - 12:00 hod

Zařazení v kategoriích

Rekreační střediska
Hotely, penziony
Sportovní zařízení

Tuto firmu najdete také na regionálním portálu   plzendnes.cz

Katalog firem

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD