InfoDnes.cz » Katalog firem » Finance a bankovnictví » Učetnictví » Detail firmy

JVS TAX CONSULTING s.r.o. - daňová a účetní kancelář, účetnictví Kladno

Váňova 3180 (4. patro, vstup hlavním vchodem), Kladno 272 01

Mobil: +420 603 496 943 - paní Suchá Jana - jednatelka Telefon: +420 312 242 684 - firemní
www.dane-ucto-vklidu.cz Najdete nás také na Google + IČ: 29415608
Popis činnosti


Společnost JVS TAX CONSULTING s.r.o. byla založena v roce 2013, ale stejné služby nabízíme již od března 1997 pod jménem daňové poradkyně Jany Suché ev. číslo 2400. V současné době se služby JVS TAX CONSULTING s.r.o. a daňové poradkyně doplňují a navazují na sebe, s cílem poskytnout klientům co nejlepší daňový, účetní a právní servis.

1) Vedení daňové evidence
- deník daňové evidence, kniha pohledávek, závazků, evidence majetku, evidence pro účely zákona o DPH, kontrola správnosti daňových dokladů

2) Vedení účetnictví - kompletní zaúčtování dokladů, kontrola správnosti daňových dokladů, sestavení účetní závěrky, kniha pohledávek, závazků, interní doklady, rozvaha, výsledovka, evidence majetku, evidence pro účely zákona o DPH

3) Mzdy - kompletní zpracování mezd, personální agendy, pracovní smlouvy, přihlášky a odhlášky, pracovní řády, měsíční přehledy pro zdravotní pojišťovny a OSSZ (PSSZ), roční zúčtování daně z příjmů zaměstnanců, evidenční listy, mzdové listy, vnitřní směrnice.
Česká legislativa ukládá zaměstnavatelům rozsáhlé evidenční a registrační povinnosti.
Mzdová oblast je velmi častým předmětem kontroly ze strany finančních úřadů, OSSZ (PSSZ), inspektorátu práce, či zdravotních pojišťoven, v neposlední řadě i zdrojem pracovně právních sporů mezi zaměstnavatelem a zaměstnanci, proto je třeba této oblasti věnovat velkou pozornost.

4) Specializace na agentury práce.

5) Zpracování veškerých typů daňových přiznání a hlášení
- např. k dani z příjmů fyzických i právnických osob, k DPH, výpisu z evidence pro daňové účely podle § 92a) zákona o DPH, souhrnné hlášení, přiznání k dani silniční, darovací, k dani z nemovitostí...

6) Daňové poradenství - písemná stanoviska k daňovým problémům, poradenství on-line (daňový poradce provádí průběžné daňové poradenství dle potřeb klienta na základě zaslaných dotazů - emailem, faxem, poštou, telefonicky).
Cena je stanovena v těchto případech dohodou - měsíčním paušálem nebo individuálně dle rozsahu a náročnosti dotazu.
Stálí klienti na vedení účetnictví a daňové evidence mají poradenství zdarma.

7) Průběžný daňový dohled dle potřeb klienta - daňový poradce navštěvuje (zejména u větších firem) klienta ve sjednaných termínech, kontroluje zpracování účetnictví, daňové evidence v průběhu roku a řeší účetní a daňové problémy s cílem co nejlepší a nejsprávnější optimalizace daňových povinností a prevence chyb.

8) Odklad daně z příjmů do 30.6. - služba odkladu daně umožňuje pozdější termín splnění daňové povinnosti například z důvodu odložení platby daně na pozdější období, získání více času na kontrolu účetnictví a optimalizace daňového přiznání, ale i z důvodů organizačních a náhlých účetních problémů.

9) Spolupráce s právnickou kanceláří v oblasti smluv a poradenství - výhodou je vzájemné doplňování znalostí odborníků v daňové a právní problematice.

10) Zastupování klientů na úřadech (FÚ, ZP, OSSZ) - šetříme Váš čas a nervy.

11) Vlastní svoz dokladů.

Otevírací doba:
Pondělí: 08:00 - 15:30 (dle dohody)
Úterý: 08:00 - 15:30 (dle dohody)
Středa: 08:00 - 15:30 (dle dohody)
Čtvrtek: 08:00 - 15:30 (dle dohody)
Pátek: 08:00 - 15:30 (dle dohody)

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: JVS TAX CONSULTING s.r.o. - daňová a účetní kancelář, účetnictví Kladno
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Zařazení v kategoriích

Učetnictví
Daňové poradenství a konzultace

Tuto firmu najdete také na regionálním portálu   kladnodnes.cz



Katalog firem

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD