Sobota 11.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Super.cz
Super.cz Zdroj: Super.cz |

Bývalý účetní Alberta II. odhalil šílené cifry, které kníže platí na nemanželské děti. Jeho dcerou je i americká herečka!

11. 5. 2024 | O milostných avantýrách monackého panovníka toho již bylo napsáno mnoho… Dnes již bývalý účetní monackého knížete Alberta II. tvrdí, že si jeho bývalý šéf vedl samostatný bankovní účet určený k platbám na jeho nemanželské děti a bývalé milenky.

Nerozeznáte ho od originálu: Role Pavla Novotného byla pro Filipa Rajmonta výzva, kromě gest se naučil i vadu řeči

11. 5. 2024 | Roli bulvárního novináře v třetí řadě seriálu Iveta vzal herec Filip Rajmont jako výzvu. Představitel učitele Oty Puklického z Ulice by si jako Pavla Novotného uměl představit jen málokdo. Proměna se však povedla dokonale.

Syn Liz Hurley pozval na premiéru filmu s lesbickou scénou své mámy dva její ex. Hugh Grant dorazil i s manželkou

11. 5. 2024 | Co je divnějšího, než když syn režíruje lesbickou scénu vlastní mámy? Když to sledují dva její ex! Tak zněl výstižný titulek na britském Daily Mailu. Ve středu večer se totiž v kině Everyman Chelsea v Londýně konala premiéra mysteriózního dramatu Strictly Confidential s Elizabeth Hurley v hlavní roli. A pozvání na slavostní promítání neodmítli ani dva z hereččiných expartnerů. Kromě Aruna Nayara i ten nejslavnější - Hugh Grant. ...

Kim Kardashian podle expertky podstoupila další zákrok. Výplně má mít už i na hřbetech rukou

11. 5. 2024 | Odborníci se již léta dohadují, jaké všechny kosmetické procedury má za sebou Kim Kardashian. Jelikož televizní hvězda ohledně tohoto tématu mlží, nezbývá expertům na toto téma předkládat pouhé domněnky podložené srovnávacími fotografiemi. A právě na pondělním plese Met Gala prý Kim předvedla další místo, kam si údajně nechala vpravit výplně…

Jak nám opice málem zabila Jágra: Na hokejistu zaútočil makak a Jágr málem spadl ze schodů. Lidé hází jeden vtip za druhým

11. 5. 2024 | Jaromír Jágr vyrazil s partnerkou Dominikou Branišovou a s přáteli do Španělska. Konkrétně do Málagy, kde si užívali relax, romantiku a dobré jídlo. Také navštívili Gibraltar.

Agáta Hanychová po letech přiznala, že podváděla Prachaře: Za její nevěru si prý Jakub mohl sám

11. 5. 2024 | Agáta Hanychová a Jakub Prachař byli manželé šest let. Společně přivedli na svět dceru Miu a k detailním důvodům rozvodu se doteď ani jeden příliš nevyjadřoval.

Odmítly ji desítky modelingových agentur, teď bojuje v Miss! Krásná Julie odmítá sundat piercing v nose

11. 5. 2024 | Finalistka číslo 5 Julie Smékalová je mezi letošními kráskami v Miss Czech Republic k nepřehlédnutí. Zdobí ji piercing v nose, který nesundává, a rozhodně si ho nechá i na finále soutěže.

Takhle ji rozhodně neznáte: Hanička z Rodinných pout se ukázala nahá,h erečka našla archivní snímek z dob modelingu

11. 5. 2024 | Herečku Petru Špindlerovou si televizní diváci oblíbili už před lety jako sekretářku Haničku v seriálu Rodinná pouta. Na obrazovce se objevuje stále. V poslední době to bylo v seriálu Jitřní záře nebo Co ste hasiči. Málokdo ví, že se věnovala i modelingu.

Simona Krainová předvedla svůj sexy zadeček v plavkách. Bude pauza, nebo menopauza? vtipkovala

11. 5. 2024 | Simona Krainová se nedávno vrátila z Dominikánské republiky, kde našla svůj druhý domov. V Karibiku strávila několik měsíců a ve výstavbě je i rodinné sídlo. Simoně už se pochopitelně po její oblíbené destinaci moc stýská. Fanoušky tak aspoň potěšila snímkem v plavkách, na kterém nechala vyniknout svůj vysportovaný zadeček.

Jdeme na to! Andrej Babiš na hokej vyrazil společně s Monikou. Lidé jsou zcela zmatení

10. 5. 2024 | Tak tohle skutečně vypadá na přátelský rozchod. Zatímco Andreji Babišovi i jeho manželce Monice už se přisuzují noví partneři, překvapili společnou návštěvou O2 areny, kde se hrál zápas Mistrovství světa v hokeji.

Kate Beckinsale poprvé po hospitalizaci na červeném koberci: V pár voláncích místo šatů všechny dostala

10. 5. 2024 | Herečka Kate Beckinsale nedávno oslnila v bílé róbě na charitativní akci King's Trust 2024 Global Gala v New Yorku. Hvězda filmů Pearl Harbor nebo Underworld byla jednou z osobností na galavečeru konaném na Cipriani South Street, kde nechyběly například ani Emily Ratajkowski, Irina Shayk nebo supermodelka Helena Christensen, s níž si Kate i zapózovala.

Radoslav Brzobohatý na obrazovkách ožije po boku Ivy Janžurové. Bude se vzpamatovávat ze smrtelné nehody

10. 5. 2024 | Setkání legend před televizní kamerou je vždy pastvou pro divákovy oči. Režiséru Pavlu Brabcovi se to povedlo dokonale. Do dramatického snímku Nejdelší návrat se mu podařilo obsadit duo Janžurová – Brzobohatý a ještě jako třešničku přidat Karla Rodena.

Když se zvětšení zadku nepovede: Modelka chtěla dokonalé křivky, místo toho jí pozadí prasklo a zažila peklo

10. 5. 2024 | Zvětšení zadku neboli „brazilian butt lift“ je sice víc a víc populární, ale stále jde o zákrok, který s sebou nese mnoho rizik. Své o tom už ví i instagramová influencerka a OnlyFans modelka Angela Babicz.

Ubohé, potřebuje podprsenku. Chrissy Teigen terčem posměšků kvůli průsvitným šatům. Intimní místa zakrývala kabelkou

10. 5. 2024 | Modelka a manželka zpěváka Johna Legenda Chrissy Teigen si své poslední veřejné vystoupení asi za rámeček nedá. Nejen že dostala pořádnou sprchu za své šaty, ale ještě se řeší další pořádný trapas, který se týká Met Gala.

Flashback: Monika Binias práskla, kdy přišla o panenství, hrozivá autonehoda Ewy Farné a rozchod Anety Vignerové

10. 5. 2024 | I v dalším díle pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím jsme si posvítili na zajímavé kauzy z let minulých, které rezonovaly českou společností. Schválně, na které z nich jste už zapomněli?

Jako by se vrátil čas před návratem její nemoci: Anička Slováčková v paruce a s vytetovaným obočím vypadá překrásně

10. 5. 2024 | V poslední době zpěvačka Anna Slováčková na sociální sítě postovala fotografie, na nichž má kvůli chemoterapii, při níž jí vypadávají vlasy po pramenech, už potřetí oholenou hlavu. Včetně těch vtipnějších, kdy vložila holení do rukou svého přítele. Teď ale vypadá jako vyměněná.

Znovuzrozená Petra Friedlová: Promluvila o transformaci a hledání vnitřního klidu a odhalila své nahé tělo

10. 5. 2024 | Měla dvacetiprocentní šanci na přežití a svedla boj o vlastní život. Bývalá partnerka Martina Pouvy má za sebou náročné období. Petra Friedlová musela být po masivním krvácení do mozku uvedena do umělého spánku. Brunetka však zabojovala, z nemocnice je zpět doma a vrací se ke svému životu.

Harry s Meghan dorazili do Nigérie: Markle „courá“ šaty po zemi a nasadila třídenní divadelní úsměv, kritizují Britové

10. 5. 2024 | Zatímco do rodné Anglie nechala Meghan Markle jet svého manžela prince Harryho samotného, na dalších cestách sloužících k propagaci sportovního klání Invictus Games už se k němu připojila. Pátečním dnem tak započala jejich třídenní návštěva Nigérie.

Krásná Ukrajinka bojuje v Miss! Před osmi lety byla ve světovém finále Elite mezi nejlepšími deseti

10. 5. 2024 | Finalistka Miss Czech Republic číslo 6 pochází z Ukrajiny, ale již deset let žije v Čechách. Alina Dementeva má pět let české občanství, momentálně ale pobývá hlavně v rakouské Vídni, kde studuje vysokou školu.

Dnes začíná hokejová mánie! Jak to mají hokejisté se sexem? Bývalá Miss a manželka legendy Jiřího Šlégra promluvila

10. 5. 2024 | Modelka a bývalá královna krásy Lucie Šlégrová je již čtrnáct let partnerkou hokejové legendy Jiřího Šlégra. Právě dnes začíná v Čechách mistrovství světa v hokeji, kde Jiří figuruje v roli ambasadora. „Připravuje propagaci, komunikuje s bývalými hráči, dělá se spousta akcí,“ prozradila nám Lucie.

Zdroj: Super.cz - https://super.cz
14:11:10 | 11.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD