Pátek 10.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Krimi zprávy » Požáry.cz
Požáry.cz Zdroj: Požáry.cz |

Hasiči soutěžili ve dvojboji Hranická věž, vyhrál Jan Vyvial z HZS Moravskoslezské­ho kraje

10. 5. 2024 | Třináctý ročník soutěže Hranická věž zná svého vítěze. Ve čtvrtek 9. května se jím ve dvojboji požárního sportu stal Jan Vyvial z HZS Moravskoslezského kraje.

Čtyři jednotky hasičů zasahovaly ráno ve Vernéřovicích, kde došlo k požáru v přízemí dlouhodobě…

10. 5. 2024 | Čtyři jednotky hasičů zasahovaly ráno ve Vernéřovicích, kde došlo k požáru v přízemí dlouhodobě nevyužívané a vybydlené usedlosti. Požár měli hasiči rychle pod kontrolou, nikdo nebyl zraněn. Vzhledem ke stavu objektu je škoda nulová.

Tři jednotky hasičů zasahují u požáru odpadu a tří vozidel v Ústí n. L. – Krásném Březně. Požár je…

10. 5. 2024 | Tři jednotky hasičů zasahují u požáru odpadu a tří vozidel v Ústí n. L. - Krásném Březně. Požár je v tuto chvíli lokalizován. Na místě byly nalezeny PB lahve, které hasiči ochlazují vodními proudy. Požár je bez zranění.

Ve vojenském prostoru v Boleticích proběhlo velké cvičení zaměřené na zásah u hromadné dopravní nehody

10. 5. 2024 | Téměř 50 hasičů, zdravotníků, vojáků a policistů zasahovalo u vážné dopravní nehody linkového autobusu, osobního vozidla a vojenského vozidla, převážejícího ozbrojené příslušníky Armády ČR.

Hasiči vyjeli k požáru v Národním parku České Švýcarsko. Požár vypukl na skále ve výšce 15 m nad…

9. 5. 2024 | Hasiči vyjeli k požáru v Národním parku České Švýcarsko. Požár vypukl na skále ve výšce 15 m nad parkovištěm hotelu Klepáč. Na místě zasahovali hasiči ze stanice Děčín a jednotka SDH obce Hřensko.

Lesní požár u Žehrova pomáhá hasit i vrtulník, byl vyhlášen druhý stupeň poplachu

9. 5. 2024 | Hasiči Středočeského kraje zasahují u obce Žehrov na Mladoboleslavsku. Ve velmi nepřístupném terénu se snaží uhasit požár lesa. Misto je velmi nepřehledné, a proto na místo letí i vrtulník. Momentálně je vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu.

Hasiči cvičili v Plzeňském Prazdroji záchranu osoby z výšky

9. 5. 2024 | Hasiči cvičně vyjeli na záchranu osob z výšky na automatizovaný sklad Plzeňského pivovaru s cisternový automobil CAS 20 Scania, technický automobil TA Scania a automobilový žebřík AZ 40 Scania.

V Libštátě narazil traktor do rodinného domu a narušil jeho statiku

9. 5. 2024 | Hasiči z Libereckého kraje zasahují v obci Libštát na Semilsku u dopravní nehody traktoru, který narazil do rodinného domu.

Tragická dopravní nehoda uzavřela komunikaci I/62 u obce Hřensko. Po havárii motocyklu zde došlo k…

9. 5. 2024 | Tragická dopravní nehoda uzavřela komunikaci I/62 u obce Hřensko. Po havárii motocyklu zde došlo k úmrtí řidiče motocyklu. Okolnosti šetří dopravní policisté a kriminalisté. Místo je prozatím zcela neprůjezdné.

Šestnáct jednotek hasičů zasahuje u požáru střechy průmyslového objektu v Rokycanské ulici v Hrádku…

9. 5. 2024 | Šestnáct jednotek hasičů zasahuje u požáru střechy průmyslového objektu v Rokycanské ulici v Hrádku. Nikdo nebyl zraněn, objekt byl prázdný.

U dopravní nehody dodávkového vozidla a motocyklu zasahují profesionální hasiči ze stanice Náměšť…

9. 5. 2024 | U dopravní nehody dodávkového vozidla a motocyklu zasahují profesionální hasiči ze stanice Náměšť nad Oslavou v obci Hartvíkovice. Při nehodě byla zraněna jedna osoba, hasiči provedli zajištění místa nehody, protipožární opatření a zamezili úniku provozních kapalin.

Dvě jednotky hasičů byly vyslány krátce po třinácté hodině do obce Krupka na Teplicku, v místní…

9. 5. 2024 | Dvě jednotky hasičů byly vyslány krátce po třinácté hodině do obce Krupka na Teplicku, v místní části Horní Krupka, kde byl nahlášen parašutista, který uvízl v koruně stromů.

Profesionální hasiči ze stanice Havlíčkův Brod zasahují v obci Radostín na Havlíčkobrodsku u…

9. 5. 2024 | Profesionální hasiči ze stanice Havlíčkův Brod zasahují v obci Radostín na Havlíčkobrodsku u dopravní nehody osobního a nákladního vozidla. Původně ohlášené vyproštění osob se nepotvrdilo a hasiči tak na místě provedli zajištění místa nehody, protipožární opatření a zamezili úniku provozních kapalin.

Krátce po dvanácté hodině byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Polička k…

9. 5. 2024 | Krátce po dvanácté hodině byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Polička k dopravní nehodě bagru a osobního vozidla do obce Borová.

Dlouholetí příslušníci HZS Královéhradeckého kraje i zástupci dobrovolnických záchranných složek převzali ocenění

9. 5. 2024 | 8. květen je významným dnem naší historie, a proto je jako Den vítězství už tradičně spojen se slavnostním předáváním krajských a resortních ocenění na Pivovarském náměstí v Hradci Králové. Medaile si dopoledne převzali zástupci složek integrovaného záchranného systému. Hejtman Martin Červíček předal oceněným Záslužné medaile Královéhradeckého kraje, s resortními medailemi se připojili ředitelé jednotlivých složek. ...

Při poděkování záchranným složkám v Ostravě byly slavnostně předány stuhy a prapory

9. 5. 2024 | V rámci akce 100 let Velké Ostravy "Poděkování záchranným složkám" proběhlo v městské části Nová Ves, slavnostní předání praporu a stuh k historickým praporům.

Výstava papírových modelů Papír show Ostrava 2024 proběhne 11. května 2024

9. 5. 2024 | OSTRAVAN Modelař Ostravski pobočný klub CPM Ostrava pořádá ve spolupráci s CPM

Dnešní slunečné ráno začalo pro hasiče z Vlašimi a Zdislavic vyproštěním řidiče z osobního…

9. 5. 2024 | Dnešní slunečné ráno začalo pro hasiče z Vlašimi a Zdislavic vyproštěním řidiče z osobního automobilu, který skončil v poli u Domašína. Řidič byl předán do péče zdravotníků.

Tatra dodala moravskoslezským hasičům další vyprošťovací automobil, má prodloužený jeřáb a šikmé stabilizační opěry

9. 5. 2024 | Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje pořídil další vyprošťovací automobil na podvozku Tatra Force. Vůz na centrálních stanicích územních odborů postupně nahrazuje Tatru 815 8×8 VVN. Za 17 247 340 korun včetně DPH ho dodala firma Tatra Trucks, na realizaci se podílely společnosti KOBIT – THZ, ContSystem a Everlift .s.r.o.

Zdroj: Požáry.cz - https://pozary.cz
14:11:19 | 10.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD