Sobota 11.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Zahraničí » AC24.cz
AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Oscaři čelí krizi likvidity, zahájili sbírku 500 milionů dolarů

11. 5. 2024 | Akademie filmových umění a věd zahájila iniciativu na získání 500 milionů dolarů ve snaze vyrovnat dramatický pokles sledovanosti Oscarů, která se podle portálu Statista... Článek Oscaři čelí krizi likvidity, zahájili sbírku 500 milionů dolarů se nejdříve objevil na AC24.cz.

Právě probíhá obrovská geomagnetická sluneční bouře

11. 5. 2024 | Americká vláda vydala hlášení o nejsilnější geomagnetické bouři za posledních 20 let a varuje Američany před sluneční aktivitou, která by mohla vyřadit komunikační systémy... Článek Právě probíhá obrovská geomagnetická sluneční bouře se nejdříve objevil na AC24.cz.

Německo převede většinu armády pod kontrolu NATO

11. 5. 2024 | Německý ministr obrany Boris Pistorius to oznámil během hlavního projevu na washingtonské Univerzitě Johnse Hopkinse. (Foto: Flickr) „Jsme odhodláni zajistit bezpečnost našich partnerů. Víme,... Článek Německo převede většinu armády pod kontrolu NATO se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zemědělci okupují polský parlament a požadují setkání s premiérem

10. 5. 2024 | Skupina polských zemědělců iniciovala ve čtvrtek odpoledne okupaci Sejmu, dolní komory polského parlamentu, aby se domohla setkání s premiérem Donaldem Tuskem ohledně politiky EU... Článek Zemědělci okupují polský parlament a požadují setkání s premiérem se nejdříve objevil na AC24.cz.

„Děje se něco super divného“: Musk reaguje na útok na berlínskou Gigafactory

10. 5. 2024 | Někteří se diví, proč takzvaní „antikapitalističtí“ demonstranti, kteří zaútočili na továrnu Tesla Gigafactory v Berlíně, ignorují jiné automobilky, jejichž značky uspokojují vyšší třídu, proti... Článek „Děje se něco super divného“: Musk reaguje na útok na berlínskou Gigafactory se nejdříve objevil na AC24.cz.

Skupina žadatelů o azyl napadla obyvatele Říma

10. 5. 2024 | Skupina žadatelů o azyl házela lahve a střetla se s místními obyvateli před římským nádražím Termini. (Foto: X) 🇮🇹 MIGRANTS ATTACK ITALIANS IN ROME... Článek Skupina žadatelů o azyl napadla obyvatele Říma se nejdříve objevil na AC24.cz.

Rusko zahájilo rozsáhlou ofenzívu směrem k Charkovu

10. 5. 2024 | Rusko zahajuje rozsáhlou ofenzívu směrem k druhému největšímu ukrajinskému městu Charkovu. (Foto: X) Zatím se jim podařilo obsadit pouze několik vesnic v okruhu několika... Článek Rusko zahájilo rozsáhlou ofenzívu směrem k Charkovu se nejdříve objevil na AC24.cz.

Téměř 6 z 10 podezřelých z násilných trestných činů v Německu jsou zahraniční migranti

10. 5. 2024 | Podle nových údajů zveřejněných spolkovou vládou jsou podezřelí zahraniční migranti zodpovědní za téměř 6 z 10 násilných trestných činů v Německu. (Foto: Flickr) Přestože... Článek Téměř 6 z 10 podezřelých z násilných trestných činů v Německu jsou zahraniční migranti se nejdříve objevil na AC24.cz.

V Petrohradě spadl autobus s cestujícími z mostu do řeky

10. 5. 2024 | V Petrohradě spadl autobus s cestujícími z mostu do řeky. Řidič autobusu byl zadržen a bylo zahájeno trestní řízení, informovala média. (Foto: X) Podle... Článek V Petrohradě spadl autobus s cestujícími z mostu do řeky se nejdříve objevil na AC24.cz.

Boeing 737 se nouzově vrátil na japonské letiště po problému s klapkami

10. 5. 2024 | V noci došlo k dalšímu incidentu s Boeingem. Tato zpráva je obzvláště znepokojující pro všechny, kdo létají vnitrostátně nebo mezinárodně letadlem Boeing, zejména vzhledem... Článek Boeing 737 se nouzově vrátil na japonské letiště po problému s klapkami se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
12:12:40 | 11.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD