Úterý 14.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Pro ženy » Horoskopy
Horoskopy Zdroj: Horoskopy |

Denní horoskop na středu 15. 5. 2024: Střelcům se vyplatí zariskovat, Panny se musí zaměřit na své zdraví

14. 5. 2024 | Čeká vás dnes nějaké důležité rozhodnutí? Chystáte se na cesty či na dovolenou? Ať už na dnešek plánujete cokoliv, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Postavení hvězd pro tento týden: Čekají nás milostná vzplanutí i důležitá rozhodnutí

14. 5. 2024 | Co nám říkají hvězdy o tomto týdnu? Na co bychom se měli zaměřit a co rozhodně nedělat? Na to nám odpověděla stroložka a numeroložka Klára Pokorná.

Denní horoskop na úterý 14. 5. 2024: Ryby by se měly spoléhat na intuici, Raky čeká impulzivní den

13. 5. 2024 | Čeká vás dnes důležitá schůzka? Máte před sebou náročný úkol? Ať už na dnešek plánujete cokoliv, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Horoskop na další týden: Kdo se konečně zamiluje a koho potrápí kila navíc?

12. 5. 2024 | Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 13. do 19. května.

Denní horoskop na pondělí 13. 5. 2024: Ryby musí být dnes v pohotovosti, Střelci zazáří v práci

12. 5. 2024 | Čeká vás dnes nějaké důležité rozhodnutí? Chystáte se na cesty či na dovolenou? Ať už na dnešek plánujete cokoliv, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

12. 5. 2024 | Existují různé typy matek. Nezávislé, přísné, mírné, nedůsledné, přehnaně úzkostlivé. Všechny mají svůj vlastní mateřský styl. Co o vašem mateřském stylu říká sluneční znamení, ve kterém jste se narodila?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu. Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

10. 5. 2024 | Ne každý má to štěstí vybrat si ideální povolání, ale člověka by to mělo motivovat k tomu jít si za svým snem a stále se o něco snažit. Jaké vysněné povolání mají jednotlivá znamení zvěrokruhu, k čemu se kdo hodí a pro jakou práci má jen ty nejlepší předpoklady? Kdo má raději nezávislé zaměstnání, kdo rád slouží druhým, kdo miluje umění a kdo by nejraději nedělal nic a nechal se jen živit?

Horoskop na víkend 11.– 12. 5. 2024: Váhy budou řešit konflikty, Blíženci budou roztržití

10. 5. 2024 | Plánujete aktivní víkend, nebo se těšíte, že ho strávíte v poklidu doma? Pokud stále nejste rozhodnutí, možná vám pomůže náš horoskop. Na co by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu zaměřit právě tento víkend?

Nesmiřitelní: Tato tři znamení prostě neodpouštějí

10. 5. 2024 | Patříte k lidem, kteří si každou křivdu dlouho pamatují? Nezapomínáte, že vám na základní škole spolužačka pomalovala aktovku, nebo že vás přítel podváděl s jinou? Zatímco udržet si zášť po celý život je poměrně snadné, odpustit a zapomenout vyžaduje velkou odvahu.

Denní horoskop na pátek 10. 5. 2024: Raky čeká příjemný čas s rodinou, Býky zaskočí stres

9. 5. 2024 | Bude pro vás pátek šťastným dnem? Ať už na dnešek plánujete cokoli, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Hudební horoskop: Ryby milují klasiku, Panny folk a Berani nedají dopustit na rock

9. 5. 2024 | Hudba povznáší naši duši a jsou lidé, kteří by bez ní nemohli existovat. Máte svůj specifický vkus, který vaše okolí nechápe, nebo naopak velmi široký hudební záběr? Patříte mezi milovníky hudby, či dokonce hudbu sami reprodukujete, zpíváte nebo hrajete na nějaký hudební nástroj? Pojďme se podívat, která znamení zvěrokruhu nejvíce potřebují hudbu ke svému životu.

Denní horoskop na čtvrtek 9. 5. 2024: Nejlepší den budou mít Střelci, Panny musí myslet na své zdraví

8. 5. 2024 | Čeká vás dnes nějaké důležité rozhodnutí? Chystáte se na cesty, či dovolenou? Ať už na dnešek plánujete cokoli, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Nejosamělejší znamení zvěrokruhu. Kdo bývá často sám a proč?

7. 5. 2024 | Být sám nemusí nutně znamenat být osamělý. Někteří velmi nezávislí lidé nemají žádný problém rezervovat si stůl pro jednoho nebo jet na sólo dovolenou. Ale pro ostatní to není osobní volba, spíše nepříliš vítaný aspekt jejich osobnosti.

Kdy bude novoluní a jak sílu Měsíce využít co nejlíp? Zkuste očistný rituál!

6. 5. 2024 | Nejen úplněk, ale i nov nás dokáže pořádně vykolejit. Jakmile totiž nastane novoluní, také se cítíme jinak. Kdy přesně to bude, co v tento den očekávat a jak sílu Měsíce v této fázi co nejlépe využít?

Horoskop na další týden: Komu hrozí zranění a kdo může velmi zbohatnout?

5. 5. 2024 | Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 6. do 12. května.

Která znamení zvěrokruhu mají nadpřirozené schopnosti? Toto jsou největší mágové a čarodějnice!

4. 5. 2024 | Někteří lidé mají v sobě zvláštní schopnosti, které poznáte, už když se jim podíváte do očí. Jsou ženy, o nichž si hned na první pohled myslíte, že jsou čarodějnice, anebo muži s tak uhrančivým pohledem, že vás napadne, že jsou to dozajista mágové a čarodějové. Jak jsou na tom vybraná znamení zvěrokruhu a kdo se nejvíce zajímá o bylinky, léčitelství, ezoteriku, tajemno, okultismus, zkrátka o věci mezi nebem a zemí? ...

12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!

3. 5. 2024 | Je to prý snadné, aspoň to tvrdí nejrůznější duchovní mistři. Stačí si do vesmíru poslat správné přání, a ono se nám vrátí. Jakmile se zablokujeme a budeme vysílat jen to negativní, nikdy se nám nic nesplní.

Splní vám padající hvězda přání? Tohle musíte vědět!

2. 5. 2024 | Může padající hvězda skutečně přivolat štěstí? Vyzkoušet to můžete na začátku května, kdy bude aktivní meteorický roj η-Aquaridy. Kdy přesně jej sledovat a jak si správně přát?

Nejlepší místo pro život podle znamení zvěrokruhu. Koho láká domek u moře a kdo by se nejraději odstěhoval na Aljašku?

2. 5. 2024 | Už jste se někdy zamýšleli nad tím, kde byste chtěli žít, kdyby to bylo jen trochu možné? Někdy je to ale snadnější, než by se mohlo zdát, a člověk by si měl přece jít za svými sny, nemyslíte?

Velký horoskop na rok 2024 podle astroložky Baudyšové Jirků: Komu hrozí nebezpečí

30. 4. 2024 | Známá astroložka Maria Baudyšová Jirků exkluzivně pro čtenáře Blesku vypracovala na začátku roku podrobný horoskop na rok 2024. Co vás čeká v dubnu a v následujících měsích?

Zdroj: Horoskopy - https://horoskopy.blesk.cz
18:13:09 | 14.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD