Pondělí 13.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Domácí » Dotyk.cz
Dotyk.cz Zdroj: Dotyk.cz |

Jak vypadá a co dělá manželka Zdeňka Svěráka? S touto záhadnou paní Colombovou žije přes 60 let

12. 5. 2024 | Zdeněk Svěrák (88) je nejen známým českým hercem, ale také významným dramatikem a scénáristou. Se svou manželkou Boženou Svěrákovou (86) tvoří nerozlučný pár už od dob studií. Byla jeho spolužačkou a školní láskou. Jejich manželství trvá přes 60 let.

4 psí rasy pro lenochy nebo nemocné, co se nemohou příliš pohybovat. Tyhle psy nedostanete z postele!

12. 5. 2024 | Někteří psi potřebují více pohybu a jiní zase méně. Pak jsou tu ale chlupáči, kteří jsou pěkní lenoši, a jejich potřeba pohybu je proklatě nízká. Najdete je většinou, jak spokojeně spí na tom nejpohodlnějším místě u vás doma. Tito hafani potřebují jen lásku a péči. Kteří psi jsou takto nenároční?

Jak poznáte, že pijete moc kávy a že vám to škodí? Signál je nepříjemný a zcela jasný. Pozor na to!

12. 5. 2024 | Káva je oblíbenou součástí denní rutiny většiny z nás, protože den bez kávy jakoby nebyl. Víte ale, jak poznáte, že pijete moc kávy a že vám to škodí? Sledujte jasné signály, které mohou být docela nepříjemné a ovlivnit vás víc, než by se vám líbilo a bylo zdrávo.

Maminka mě přesvědčila, abych se vdala za starého muže. Zemřel o svatební noci a já jsem v průšvihu

12. 5. 2024 | Spíše jako zlý sen, ze kterého bych se chtěla probudit, nebo jako případ pro Gardnerova Perryho Masona je můj příběh, který měl a mohl pro mě i mého „staříka“ skončit happy endem. Kéž by Mason nebyl jen v detektivce! Možná by mě v noci nebudily noční můry.

Pokud jste se narodila v těchto znameních, gratulujeme! Máte vrozenou moudrost a v hlavě zcela jasno

12. 5. 2024 | Každé znamení zvěrokruhu má své plusy a minusy. Rozdíly najdete v přístupu k životu, v emocionálním či logickém nastavení. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu patří k těm nejmoudřejším a jestli také patříte mezi ženy, které to mají v hlavě srovnané od mládí.

Jestli jste se narodila v jednom těchto znamení, má váš partner štěstí! Jste nejlepší milenka ze všech

12. 5. 2024 | Některé ženy na postelové hrátky moc neužije, jiné se pro takové radovánky doslova narodily. Ostatně, existují ženy, kterým titul nejlepší milenka přisoudil horoskop. Můžeme tedy říct, že mají tuhle schopnost tak nějak v krvi. Patříte mezi ně?

Radar odhalil pod zemí obří vikinskou loď. Je to teprve začátek. Může být cestou k objevu století

12. 5. 2024 | Na první pohled obyčejná stavba dálnice může přinést nečekané objevy. Důkazem toho je devět metrů dlouhá vikinská loď, nalezená na trase plánované cesty E39 poblíž Øyesletty v západním Norsku. Podle odborníků v ní byl pohřben neznámý, ale velmi významný jedinec.

Kvíz pro zábavu: Otestuj svůj postřeh. Kolik vidíš zvířat krom slona? Spočítej je do 5 vteřin

12. 5. 2024 | Kvízy a hlavolamy jsou skvělým způsobem, jak si ověřit svůj postřeh a schopnost logicky myslet. Příkladem je i ten náš. Kolik zvířat vidíte na obrázku? Spočítat je musíte do 5 vteřin!

Podívejte, jak krásná žena rozvedla Josefa Vinkláře. Osud herečky Jany Březinové byl od dětství tragický

12. 5. 2024 | Těžko byste hledali herečku, která měla krásnější oči než Jana Březinová. Za prvním dojmem krásy se ovšem skrýval hluboký smutek. Už v dětství utrpěla bolestnou ztrátu, když se jí maminka nevrátila z koncentračního tábora a v lásce měla také neštěstí. Její život navíc vyhasl předčasně a krutě.

KVÍZ: Jak znáte hlavní světová města? Kdo se splete víc než 3x, je mimoň a měl by se vrátit na základku!

12. 5. 2024 | Češi jsou milovníky cestování. A nejen prstem po mapě. Není proto divu, že jména jako Vojta Náprstek nebo Zikmund-Hanzelka zná snad každý. Málokdo ale slyšel o Barboře Markétě Eliášové, první Češce, která objela celý svět. V našem kvízu o hlavních městech planety by tak určitě bodovala. A co vy?

Rudolf Hrušínský nejml. se tajně oženil. Jeho láska je světoběžnice. Podívejte, jak je krásná

12. 5. 2024 | Pochází ze staré herecké dynastie, známe ho z filmů, stanul i na divadelních prken. Povoláním na plný úvazek se mu herectví nestalo. Ze světa showbyznysu se ale nevytratil, ač několikrát zmizel někde ve světě. Několik posledních let žil mimo pozornost médií, o sobě dal veřejnosti vědět nedávno.

Zábavný test postřehu: Poznej do 3 sekund populární zpěvačku na fotce ze 60. let! Prozradí ji oči

12. 5. 2024 | Populární česká zpěvačka a herečka je sestrou diskžokeje, sestřenicí Vlastimila Brodského a za manžela si vybrala hudebníka a kytaristu. Ona sama vystupovala v divadle a proslavila ji zejména jedna filmová role. Poznáte, o koho se jedná?

Nejúčinnější bylinky na dnu: Dvě teď rostou všude a mají největší sílu, jednu koupíte v supermarketu

12. 5. 2024 | Dna neboli pakostnice je onemocnění, při kterém bolí klouby. Sice na ně dnes existují léky, ale ulevit nepříjemným průvodním jevům můžete i bylinkami. Do některých byste to navíc vůbec neřekli, protože je používáte ke zcela jiným účelům.

Jak dnes žije krkavčí matka z kauzy Kuřim, co týrala své děti: Vězení ji změnilo, začala nový život

12. 5. 2024 | Jedná se o nejznámější případ týrání dětí v Česku. Zároveň svou krutostí předčil i hororové filmy. To je „kuřimská kauza“, jejíž hlavní aktéři jsou již na svobodě a obětem dnes táhne na třicítku. Děsivé trauma však z hlavy nejspíš nikdy nedostanou.

Test postřehu a IQ: Najdi na směšném obrázku 4 skryté tváře! Do 10 vteřin to zvládnou jen výjimeční lidí

12. 5. 2024 | Obrázkové hádanky jsou skvělým způsobem, jak se ve chvílích nudy zabavit a zároveň naplno procvičit svou mysl. Příkladem je i ta naše. Objevíte tváře, které jsou na ní ukryté? Pokud to zvládnete do 10 vteřin, jste borci!

Jestli jste se narodili v těchto znameních, jste štěstí pro všechny. Vnášíte lidem do života radost a mír

12. 5. 2024 | Někteří lidé do našeho života vnesou radost a štěstí za každých okolností. I kdybychom je měli potkat alespoň na pár minut, vždy v nás vyvolají dobrou náladu. Ptáte se, jak je to možné? Zkrátka se narodili na šťastné planetě. Znáte někoho takového?

Bleskový kvíz pro zábavu: Najdi 3 rozdíly mezi obrázky staré dámy. Génius potřebuje 5 vteřin

12. 5. 2024 | Přemýšleli jste někdy nad tím, jak jste na tom s postřehem? Zkuste si náš bleskový kvíz. Najdete na obrázcích staré dámy 3 rozdíly? Zvládnou to jen ti nejbystřejší. A pozor, máte na to jen pár vteřin.

Když jste se narodila v jednom z těchto znamení, máte vlastně smůlu. Jste příliš silná a muži to nesnesou

11. 5. 2024 | Nejsou to žádné bojovnice z ringu, ani zamračené feministky, ale umí se jednoduše postarat o sebe samy. Všechno si zařídí podle sebe a nenechají si kecat do života. Náročná životní období je ještě více posílí. Podle horoskopu se ty nejsilnější ženy zvěrokruhu rodí právě v těchto znameních.

Do filmu Vrchní, prchni! se vloudily chyby. Všechny najdete v naší galerii. Kolik si jich vybavíte?

11. 5. 2024 | Inteligentní humor, nezapomenutelné hlášky a originální nápady. To je film Vrchní, prchni! z dílny legendární dvojice Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák. I jejich zkušenému oku ale uteklo pár detailů, u nichž doufali, že si jich diváci nevšimnou. Své fanoušky však podcenili.

Jak dnes žijí a jak vypadají Pavel Vítek a Janis Sidovský? Jsou spolu už 36 let. Poznáte je ještě?

11. 5. 2024 | Pojí je silné pouto a svou zpočátku tajenou lásku si uhájili. Mají stejné zájmy, sny, jedno velké a jedno menší přání. Spojuje je také Karlštejn. Dva pohlední muži, dvě celebrity, dvě prvenství. Pavel Vítek a Janis Sidovský si jsou životní oporou po více než třicet šest spokojených let.

Zdroj: Dotyk.cz - https://dotyk.cz
22:12:13 | 12.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD