Neděle 12.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » ČT Sport
ČT Sport Zdroj: ČT Sport |

Házenkáři se pokusí obrátit stav utkání s Rumuny. V sázce je MS

12. 5. 2024 | Čeští házenkáři nastoupí proti Rumunsku do odvety play-off kvalifikace mistrovství světa. V Brně se rozhodne o tom, zda postoupí na šampionát v příštím roce. Svěřenci španělského trenéra Xaviera Sabatého se pokusí otočit dvojzápas po úvodní porážce 30:31. Přímý přenos sledujte od 16:20 na ČT2 a ČT sport Plus.

Ještě jedna bronzová radost před Mnichovem. Šampionát 1938 potvrdil rostoucí oblibu hokeje u nás

12. 5. 2024 | Po organizačně i výsledkově úspěšném prvním domácím šampionátu v roce 1933 se konal druhý turnaj v Československu o pět let později. Národní tým, vedený kapitánem a jedním z nejlepších útočníků předválečné Evropy Josefem Malečkem a nastupující brankářskou hvězdou Bohumilem Modrým, zopakoval v kritickém roce 1938 bronzovou radost.

Gudas o soubojích s Zuccarellem: Jsem rád, když se můžu dostat pod kůži soupeře

12. 5. 2024 | Zkušený český obránce Radko Gudas poutal i v duelu s Norskem pozornost. Fyzický hokej proti severským chasníkům vyhovoval jeho naturelu a dokázal ztížit hru norské hvězdě Matsi Zuccarellovi. Mrzel ho jen zbytečný trest za nepovolenou výstroj, když si neuvědomil, že podle pravidel IIHF musí po ztrátě helmy odjet na střídačku.

SESTŘIH: Nervozitu vystřídala euforie z "šestky" v norské síti. Při velké otočce se zaskvěl jubilant Červenka

11. 5. 2024 | Druhé vítězství na domácím šampionátu proti severskému soupeři. Vychytanou výhru zapsal i Petr Mrázek, který však proti Norsku zažil krušné chvíle, když inkasoval v první třetině třikrát ze šesti střel. Češi zvítězili 6:3, ale zápas museli otáčet ze stavu 1:3. Na třech bodech do tabulky skupiny A se výrazně podílel jubilant Roman Červenka. Ve dvoustém reprezentačním zápase dvakrát skóroval. Po dni volna bude dalším soupeřem českého týmu Švýcarsko, přímý přenos vysílá ČT sport a ČT sport Plus o ...

Soutěž k MS v hokeji – 12. května

12. 5. 2024 | Milujete hokej a chcete si ještě více užít mistrovství světa 2024 v České republice? Odpovězte správně na uvedenou otázku a vyhrajte.

Soutěž Dohráno – 12. května

12. 5. 2024 | Máte rádi fotbal a chcete si vyzkoušet svoje vědomosti? Odpovězte správně na uvedenou otázku a vyhrajte.

Frankfurt si zajistil Evropskou ligu, Kolín po obratu v závěru oddálil hrozbu sestupu

11. 5. 2024 | Frankfurt si zajistil účast v příštím ročníku Evropské ligy. Eintrachtu k tomu stačila remíza na hřišti Mönchengladbachu 1:1, po níž už na šestém místě nemůže být předstižen. Kolín nad Rýnem oddálil hrozbu přímého sestupu výhrou nad Unionem Berlín 3:2, přestože ještě čtyři minuty před koncem prohrával. Finalista Ligy mistrů Dortmund schytal v Mohuči debakl 0:3.

Sestřihy a momenty 2. dne: Češi otočili utkání s Nory, blízko senzaci bylo Polsko

11. 5. 2024 | Druhé české utkání, druhá výhra – a tentokrát v normální hrací době. Čeští hokejisté na MS otočili utkání s Norskem a zvítězili 6:3. Slavili také Američané, kteří jasně přestříleli Německo 6:1. Blízko senzační výhře bylo Polsko, které až v prodloužení padlo s Lotyšskem 4:5.

ON-LINE: Co se děje na MS v hokeji

10. 5. 2024 | Sledujte aktuální dění na světovém šampionátu v hokeji. Přímé přenosy nabízí ČT sport a ČT sport Plus.

SESTŘIH: Američané předčili Němce tempem i lehkostí. Zvítězili přesvědčivě

11. 5. 2024 | Jednoznačný průběh mělo utkání mezi výběry Spojených států a Německa. Američané soupeře rozdrtili vysoko 6:1 a v ostravské skupině mistrovství světa si připsali již druhé vítězství. Gólem a asistencí se na výhře Američanů podíleli Michael Kesselring a Johnny Gaudreau.

Vindahl: Necítím se jako hrdina. Nejtěžší zákrok pro mě byl v nastavení proti Tijanimu

11. 5. 2024 | Peter Vindahl několika zákroky dopomohl oslabené Spartě v derby se Slavií k bezbrankové remíze, jako hrdina se ale necítil. Šestadvacetiletý dánský brankář označil za nejtěžší zákrok ten proti střídajícímu Muhamedu Tijanimu v závěrečném nastavení.

Ústí otočilo vypjatý pátý zápas a v semifinálové sérii s Děčínem vede

11. 5. 2024 | Vyrovnaná semifinálová série mezi severočeskými rivaly pokračovala pátým zápasem, který dopadl lépe pro domácí Ústí nad Labem, které vyhrálo 86:75. Nejproduktivnějšími hráči, kteří řídili otočení nepříznivého skóre po první čtvrtině, byli Američané Ty Nichols a Lamb Autrey. Sluneta vede nad Děčínem v sérii 3:2 a historický postup může zpečetit v úterý na palubovce soupeře. Přímý přenos sledujte od 17:55 na ČT sport Plus. ...

Přívratský v Baku získal bronz, světový rekord se mu znovu vzdálil

11. 5. 2024 | Puškař Jiří Přívratský obsadil na Světovém poháru v Baku třetí místo v třípolohové střelbě z libovolné malorážky a od stříbrné medaile ho dělily čtyři desetiny bodu. Podobně jako ve čtvrtek zvítězil čínský reprezentant Liou Jü-kchun, který znovu navýšil hodnotu světového rekordu.

Kvěch poprvé zvítězil, ale do semifinále Grand Prix ve Varšavě nepostoupil

11. 5. 2024 | Druhé kolo FIM Speedway Grand Prix se konalo ve Varšavě a na jeho startu se představil i český reprezentant Jan Kvěch. Dvaadvacetiletý plochodrážní jezdec navazoval na dvanácté místo a šest bodů z první Velké ceny v Chorvatsku. V Polsku si připsal první vítězství v rozjížďce, ale do semifinálových bojů nepostoupil a skončil třináctý. 

Zdroj: ČT Sport - ceskatelevize.cz
06:11:49 | 12.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD