Sobota 11.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Eurofotbal.cz
Eurofotbal.cz Zdroj: Eurofotbal.cz |

Je to správný krok pro obě strany, řekl Moyes k odchodu z West Hamu

11. 5. 2024 | David Moyes (61) se po sezoně rozloučí s West Hamem United a nepochybuje, že ukončení spolupráce je pro něho i pro klub správné rozhodnutí. Skotský manažer doufá, že bude pokračovat v jiném angažmá.

Návrat po 21 letech: Como následuje Parmu a slaví postup do Serie A

11. 5. 2024 | Como v pátečním utkání remizovalo 1:1 s Cosenzou, čímž si zajistilo postup do Serie A. Lombardský klub si nejvyšší italskou soutěž, kde doplní Parmu jakožto mistra Serie B, zahraje poprvé od roku 2003.

Liga Portugal - preview 33. kola: Dérbi do Minho

11. 5. 2024 | Portugalská nejvyšší soutěž nabídne očekávané Dérbi do Minho, v němž bude Braga hájit třetí místo před dotírající Vitórií. Do akce jde také mistrovský Sporting, jenž se představí na hřišti Estorilu.

Niké liga - preview 9. kola nadstavby: Žilina chce na druhé místo

11. 5. 2024 | Žilina se ve skupině o titul představí v Ružomberoku, ve hře je posun na druhé místo. Mistrovský Slovan Bratislava si po dvou porážkách bude chtít zlepšit náladu v Podbrezové. Košice cestují do Skalice s tím, že chtějí opustit barážovou příčku. Michalovce si mohou polepšit proti sestupujícím Zlatým Moravcům.

LaLiga - preview 35. kola: Granada druhým sestupujícím?

11. 5. 2024 | Čerstvý mistr Real Madrid se představí na hřišti Granady, která sestoupí, pokud výrazného favorita neporazí. Athletic se střetne s Osasunou. Villarreal hostí ve formě hrající Sevillu. Mallorca chce ukončit čekání na výhru proti jinému trápícímu se mužstvu Las Palmas.

Bundesliga - preview 33. kola: 1. FC Köln odvrací sestup

11. 5. 2024 | Dobré rozpoložení budou potvrzovat RB Lipsko a Werder Brémy. Frankfurt může na půdě Mönchengladbachu uhájit šesté místo, které znamená postup do evropské ligy. Freiburg pro změnu v přímém souboji s Heidenheimem obhajuje sedmou pozici. 1. FC Köln musí porazit Union Berlín a navrch doufat v zaváhání Mainzu s Dortmundem, jinak se stane druhým sestupujícím.

Serie A - preview 36. kola: AC Milán potvrzuje druhé místo

11. 5. 2024 | AC Milán v pozici jasného favorita nastoupí proti Cagliari, a pokud zvítězí, výrazně se přiblíží k jistotě druhé příčky. Neapol bude hájit umístění na pohárových místech v souboji s Bolognou.

FORTUNA:LIGA - preview 1. kola nadstavby: Sparta - Slavia

11. 5. 2024 | Rozhodujícím zápasem v boji o titul může být pražské derby na Letné, Sparta bude v domácím prostředí hájit čtyřbodový náskok před druhou Slavií. Baník Ostrava může nakročit ke čtvrtému místu, potřebuje však zvládnout střetnutí s Mladou Boleslaví, na kterou má k dobru jediný bod. Plzeň v roli favorita nastoupí proti Slovácku.

Premier League - preview 37. kola: Manchester City může jít do čela

11. 5. 2024 | Manchester City odstartuje sobotní program Premier League na hřišti Fulhamu, a jestliže zvítězí, posune se na první místo před Arsenal. Tottenham bude chtít ukončit sérii porážek proti Burnley. Newcastle poměří síly s Brightonem. Případného zaváhání severoanglického celku může využít Chelsea, která tentokrát narazí na Nottingham.

Liga Portugal - souhrn 33. kola: Chaves odsouzen k sestupu

10. 5. 2024 | Chaves podlehl Famalicau a sestupuje o patro níže. O vítězství hostů, kteří už minulý víkend rozhodli o držiteli titulu, se jediným gólem postaral v závěru první půle Sá.

LaLiga - souhrn 35. kola: Girona přišla o výhru

10. 5. 2024 | Girona celý druhý poločas vedla na hřišti Alavésu, o další tříbodový zisk nicméně přišla v deváté minutě nastavení. V pondělí se tak před ni může dostat Barcelona.

Ligue 1 - souhrn 33. kola: Nice má jistou Evropu

10. 5. 2024 | Nice zdolalo Le Havre a má jistotu účasti v evropských pohárech. Nadále může stíhat i Ligu mistrů, pomohla mu k tomu remíza Brestu proti Remeši.

Serie A - souhrn 36. kola: Inter naděloval ve Frosinone

10. 5. 2024 | Inter Milán napravil předchozí zaváhání a nadělil pět gólů Frosinone. Tomu tak stále zůstávají velké sestupové starosti.

Bundesliga - souhrn 33. kola: Stuttgart nejhůře třetí

10. 5. 2024 | Ambice Augsburgu na evropské poháry dostaly velkou trhlinu, po domácí porážce se Stuttgartem zůstává devátý. Zato VfB už má jistotu, že neskončí hůře než třetí.

V Paříži uz mají jasno. Mbappé potvrdil odchod z PSG

10. 5. 2024 | Hvězdný francouzský fotbalista Kylian Mbappé potvrdil očekávaný odchod z Paris St. Germain. V neděli odehraje proti Toulouse poslední domácí utkání. Pětadvacetiletý hráč to uvedl ve videu na sociálních sítích. Zamířit by měl do Realu Madrid.

Potter odmítl i druhou nabídku Ajaxu, favoritem na místo trenéra je Farioli

10. 5. 2024 | Vedení Ajaxu chce co nejdříve oznámil jméno nového trenéra a na lavičku amsterdamského klubu neusedne Graham Potter. Nizozemský celek měl o 48letého kouče zájem a dočkal se druhé záporné odpovědi, favoritem na brzy uvolněnou pozici je teď Francesco Farioli.

Marciniak zřejmě přijde o úvodní zápas Eura, v Německu čelí i výhrůžkám

10. 5. 2024 | Rozhodčí Szymon Marciniak zřejmě kvůli kontroverznímu závěru odvety semifinále Ligy mistrů mezi Realem Madrid a Bayernem Mnichov přijde o úvodní zápas letního mistrovství Evropy v Německu.

Nebylo moc o čem jednat, komentoval Jorginho prodloužení smlouvy

10. 5. 2024 | Italský záložník Jorginho od roku 2018 působí v Londýně a v britské metropoli bude pobývat ještě minimálně dvanáct měsíců. 32letý fotbalista obléká dres Arsenalu, s vedením Kanonýrů včera uzavřel nový jednoletý kontrakt.

Brazilci nominovali na jihoamerický šampionát, v USA si nezahraje Casemiro

10. 5. 2024 | Letošní ročník jihoamerického šampionátu začíná až za šest týdnů, Brazilci ale nelení a jejich trenér Dorival Júnior už dnes oznámil nominaci. V té neschází mladý útočník Endrick, na turnaji ve Spojených státech amerických si naopak nezahraje Casemiro.

Dukla může v neděli ovládnout druhou ligu a vrátit se mezi elitu

10. 5. 2024 | Dukla může v neděli oslavit návrat do nejvyšší soutěže, kde se naposledy představila v sezoně 2018/19. Pražský lídr tabulky v 28. kole druhé ligy přivítá zachraňující se Prostějov a pokud zvítězí, bez ohledu na další výsledky si s předstihem zajistí postup mezi elitu, kam projde pouze jeden tým.

Zdroj: Eurofotbal.cz - eurofotbal.cz
12:15:28 | 11.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD