Neděle 12.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » NHL.cz
NHL.cz Zdroj: NHL.cz |

Carolina odvrátila první mečbol, v Denveru uspěl Dallas

12. 5. 2024 | Hokejisté Rangers mohli už ve čtvrtém utkání rozhodnout o svém postupu do konferenčního finále, jenže série se ještě protáhne, poněvadž Hurricanes vyhráli 4:3. Slaví také Dallas, který nad Coloradem uspěl 4:1.

Strach o kapitána. Bude se muset Boston obejít bez Marchanda?

11. 5. 2024 | Třetí utkání série druhého kola s Floridou hokejistům Bostonu vůbec nevyšlo. Nejen že Panterům podlehli vysoko 2:6, navíc přišli i o svého kapitána Brada Marchanda, který z utkání odstoupil kvůli zranění v horní části těla.

Dlouho bez práce možná nezůstane. Devils požádali o svolení jednat s Keefem

11. 5. 2024 | Podle Pierra LeBruna z TSN obdrželo vedení New Jersey Devils povolení od Toronta Maple Leafs, aby jednalo se Sheldonem Keefem o volné pozici hlavního trenéra. Toto povolení Devils potřebovali kvůli tomu, že Keefe, byť byl sesazen z pozice hlavního kouče, má stále ještě rok platnou smlouvu u Toronta.

Napřed vztek z kontroverzního vyloučení, pak premiérový gól. Lauko prožil utkání plné emocí

11. 5. 2024 | Byla to pětiminutovka, během které prožíval Jakub Lauko několik zcela odlišných pocitů. Na začátku třetí třetiny třetího utkání semifinále Východní konference mezi Bostonem a Floridou byl právě on ústřední postavou. Napřed přišlo kontroverzní vyloučení, po němž Florida zvýšila už na 4:0, načež se sám střelecky prosadil. Byl to jeho první gól v play-off v kariéře, kterým ale nakonec jen mírnil debakl, jenž Bruins utrpěli. ...

Laukova první trefa v play-off! Český útočník mírnil prohru Bruins

11. 5. 2024 | Boston v noci na sobotu podlehl Floridě 2:6. Jednu ze dvou tref Bruins měl na svědomí Jakub Lauko, asistenci si pak připsal David Pastrňák. Obránce Filip Hronek v duelu mezi Vancouverem a Edmontonem odehrál téměř 25 minut, jeho Canucks však v prodloužení padli.

Boston schytal další debakl! Edmonton rozhodl v prodloužení

11. 5. 2024 | Po úvodní porážce to vypadá, že se floridští Panteři v konferenčním semifinále rozjeli. Bostonu totiž podruhé za sebou nasázeli šest branek. Hostům se dařilo také ve druhém utkání dnešního programu. Přestože Vancouver nad Edmontonem třikrát vedl, nakonec musel kousat prohru v prodloužení.

Tkachuk rozjíždí novou rivalitu. Pastrňákovi vyslovil za bitku uznání

10. 5. 2024 | Rivalita mezi Floridou a Bostonem začíná narůstat. Loni Panteři z osmého místa překvapivě sejmuli nejlepší tým v lize, který právě vytvořil ligový rekord v počtu výher za sezónu. Jedním z hrdinů série byl Matthew Tkachuk, který byl u řady důležitých momentů.

Krotitel Hurikánů? Trocheck drtí bývalé parťáky, vysmál se Ahovi

10. 5. 2024 | Postavit se v play-off proti mančaftu, za který ještě nedávno válel? Vincent Trocheck se před startem série s Carolinou snažil vyvolat dojem, že skvadra pod taktovkou Roda Brind’Amoura je soupeř jako každý jiný. Marně. Všem bylo jasné, že je to jinak. Teď je z Trochecka hlavní postava emotivních mačů. A nejen kvůli tomu, že dvakrát za sebou zařídil vítězný gól v prodloužení.

Nezvyklý trenérský kolotoč. Je to šílenství, kroutí hlavou DeBoer

10. 5. 2024 | Toronto Maple Leafs ve čtvrtek po další prohře v prvním kole vyhodili trenéra Sheldona Keefaa. Ten byl přitom pátým nejdéle sloužícím šéfem lavičky v lize poté, co byl najat v listopadu 2019. Trpělivost se v současné době v NHL skutečně nenosí.

Problém pro Oilers. Draisaitl bojuje se zraněním

10. 5. 2024 | Komplikace pro Edmonton! Oilers by se totiž ve druhém zápase druhého kola proti Vancouveru Canucks mohli obejít nejen bez Leona Draisaitla, ale také bez Adama Henriquea.

Chytil nastoupil poprvé od listopadu! Ideální zápas k návratu do sestavy, řekl Laviolette

10. 5. 2024 | Když naposledy hrál proti Carolině, utrpěl Filip Chytil zranění, které jej vyřadilo ze hry na více než půl roku. V noci na pátek, poprvé od 2. listopadu, se český útočník právě proti Carolině dostal na led k soutěžnímu utkání a byl přítomen u výhry svého týmu 3:2 po prodloužení. Rangers se díky tomu ujali vedení 3:0 v semifinále Východní konference.

Rangers s Chytilem v sestavě zvládli prodloužení a přiblížili se postupu! Dallas srovnal stav série

10. 5. 2024 | Rangers zvládli i první venkovní utkání a v sérii s Carolinou se dostali do vedení 3:0. Za klub z New Yorku si po dlouhé době zahrál i český útočník Filip Chytil. V druhém nočním zápase slavil Dallas, který srovnal stav série.

Hotovo! Keefe končí na lavičce Toronta. Těžké rozhodnutí, říká GM

9. 5. 2024 | Trenér Sheldon Keefe byl ve čtvrtek propuštěn z funkce trenéra Toronta Maple Leafs. Zatím však nebyl jmenován žádný jeho nástupce.

Celebrini zaujal spoluhráče. Kanaďané chválou nešetřili

9. 5. 2024 | Macklin Celebrini se se seniorskou reprezentací Kanady moc dlouho nezdržel. I přes to však jeho spoluhráči stihli poznat, jaké kvality má. Slovy chvály rozhodně kanadští hokejisté nešetřili, pozitivně se o něm vyjádřili Parayko, McBain, Power či Bedard.

V Torontu se prý chystá změna. Vedení zatoužilo po Berubem

9. 5. 2024 | Je předmětem debat, jestli se v Torontu budou dít velké změny. Tou největší by měl být pohyb na trenérském křesle. Náhrada ze Sheldona Keefea? Maple Leafs by prý rádi podepsali Craiga Berubeho.

Zdroj: NHL.cz - nhl.cz
08:11:55 | 12.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD