Pátek 10.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bydlení » Estav.cz
Estav.cz Zdroj: Estav.cz |

Protiklady a paralely v tvorbě Adolfa Loose a Le Corbusiera - 1. díl

10. 5. 2024 | Asi jen těžko bychom hledali jiné dvě osobnosti, které doslova formovaly podobu moderní architektury, zatímco jejich přístup k samotné tvorbě byl současně tak odlišný, než byli Adolf Loos a Le Corbusier, vrcholní představitelé architektury 1. poloviny 20. století.

Inspirace pro malou ložnici: jak ji zařídit a opticky zvětšit?

10. 5. 2024 | I malá ložnice v paneláku může být moderní a poskytnout plnohodnotné pohodlí. Musíte ale důkladně promyslet rozvržení nábytku a dekorací, abyste prostor efektivně využili a opticky zvětšili.

Hybridní podlahy. Odolné proti skrvnám i poškrábání

10. 5. 2024 | Tyto inovativní podlahy se pyšní 100% voděodolností, výjimečnou odolností proti skvrnám a škrábancům. Objevte revoluční Elid Eco Resilient podlahy s integrovanou korkovou podložkou

Rekonstrukce bytu v kontextu modernistické vily

9. 5. 2024 | Návrh nového interiéru do původní vily je současným řešením bez historizujícího přístupu, s ambicí vytvořit vztah k původnímu domu. Dialog mezi starým a novým, může probíhat na téma pravdivosti v architektuře a hledání formy stejně, jako tomu bylo kdysi u tvorby Jana Kotěry.

Ekologická údržba pracoviště pro zelenější a zdravější prostředí

9. 5. 2024 | Se zvyšujícím se důrazem na udržitelnost firmy pořizují ekologické technologie a vybavení. V neposlední řadě je ale důležité zaměřit se i na ekologickou údržbu pracoviště. Jak na to?

Jak vybrat mořidlo na nábytek – chtějte od svého stolaře prémiovou kvalitu mořidel ADLER

9. 5. 2024 | Mořidla na dřevo jsou hotové barvící roztoky na dřevěný nebo dýhovaný nábytek a dřevo v interiéru. Po aplikaci se mořidlo vsákne do dřeva a dodá povrchu krásný vzhled.

Stovky nových bytů v Přerově. Město se chystá na příchod nových obyvatel

7. 5. 2024 | Přerov se s dostavbou dálnice D1 a velkým zájmem investorů o průmyslové zóny chystá na příliv nových obyvatel. Podle vedení radnice ve městě vznikne do pěti let několik set nových bytů. Stavět je budou soukromé firmy, ale i město, které má v plánu vybudovat na místě současného hotelového domu Strojař osm desítek městských bytů. Novinářům to řekli zástupci radnice. Zájem investorů podle nich roste ve všech oblastech. ...

Nový stavební zákon: Co dělat, když potřebujete odstranit stavbu?

7. 5. 2024 | V průběhu svého života může stavba dospět do bodu, kdy bude nutné ji odstranit – třeba proto, že na pozemku překáží jinému záměru. Může ale dojít i k tomu, že stavba vznikla v rozporu s povolením nebo přímo bez něj. V takovém případě stavební úřad autoritativně zahajuje řízení o odstranění stavby a může nařídit její odstranění i proti vůli stavebníka. V tomto článku se podíváme na první případ – tedy na to, jak je to s odstraněním stavb ...

Jak na výběr ideálního zvonkového tlačítka

7. 5. 2024 | Tlačítko na zvonek – je to jen malá drobnost, a přesto je velmi důležitá. Bez zvonkového tlačítka se na vás nikdo nedozvoní. Jak ho vybrat a co dnešní trh nabízí?

Nový produkt firmy COLT International, s.r.o. – LumiStream aneb dýchejme zdravý vzduch

6. 5. 2024 | Inženýři firmy COLT International přišli s invenčním řešením – LumiStream neboli zařízení na dezinfekci vzduchu.

Jak vybrat podlahové krytiny do nového bytu

6. 5. 2024 | Rozhodli jste se pořídit si nový byt od developera? Výborně! V souvislosti s tím vás čeká několik důležitých rozhodnutí, z nichž budete těžit v následujících letech. Pokusíme se vám dát maximum informací pro správný výběr podlahové krytiny, abyste si po letech mohli říct, rozhodli jsme se dobře.

Vinylové podlahy COREtec s tepelnou izolací

6. 5. 2024 | Vinylové podlahy COREtec nabízejí několik řad podlahových krytin, z nichž každá má své specifické vlastnosti a designové možnosti.

Výkonná fotovoltaika VICTRON na klíč

6. 5. 2024 | Pořiďte si výkonnou fotovoltaickou elektrárnu na klíč s K&V ELEKTRO od 289 000 Kč! Soláry můžete mít na střeše už letos v květnu!

Inspirace pro luxusní ložnice: nechte se rozmazlovat v manželské posteli na míru

6. 5. 2024 | Manželská postel na míru vám poskytne ten nejpohodlnější odpočinek, a navíc se stane doslova klenotem vaší ložnice i celého domova. Zjistěte, podle čeho poznat skutečně luxusní lůžko.

Zahradní domek je víceúčelový. Slouží jako studio pro práci i jako chata pro ubytování hostů

6. 5. 2024 | Práce z domu zní jako docela zajímavý nápad do doby, než k tomu domu připočítáte i spolubydlící děti. S nimi se představa koncentrace na pracovní úkon rozplývá opravdu rychle. Pár z nizozemského Bergenu to vyřešil poněkud neobvykle. Za svým domem si nechali vystavět ateliér, kde mohou přes den pracovat, a neruší je jejich ratolesti.

Zdroj: Estav.cz - estav.cz
04:11:50 | 10.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD