Pátek 10.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bydlení » HOME
HOME Zdroj: HOME |

Staré městské vile v Rožnově pod Radhoštěm vdechli manželé nový život a získali ocenění stavba roku

10. 5. 2024 | Ve stínu barokního kostela Všech svatých v Rožnově pod Radhoštěm se tyčí stavba, která vypráví svůj vlastní příběh. Před očima obyvatel prošla proměnami času. Noví majitelé si stavbu zamilovali na první pohled a rozhodli se jí vrátit její dávnou slávu.

Na první pohled obyčejný dům skrývá uvnitř neobyčejný interiér. Výhled mají přímo na golfové hřiště

9. 5. 2024 | Úžasný výhled na green, na přilehlý lesík, příjemné mikroklima, to vše si mohou užívat majitelé rodinného domu na okraji nové zástavby v obci Hrubá Borša. Tato nezvyklá lokalita nabízí fascinující spojení s přírodou a umožňuje bydlet v klidu a přesto si užívat společenské aktivity.

Video: Koupili starý přepravní kontejner za 90 tisíc korun a předělali ho na útulné bydlení v přírodě

8. 5. 2024 | Mladý pár se rozhodl pro netradiční projekt – přeměnit starý přepravní kontejner na útulné bydlení.

7 jednoduchých tipů, jak mít v chladničce přehled a udržet potraviny čerstvé

7. 5. 2024 | Chcete efektivněji využívat prostor chladničky a udržet potraviny déle čerstvé? Stačí vědět, jak potraviny v chladničce správně uspořádat. Dali jsme dohromady několik tipů, na co byste měli při jejich ukládání myslet.

Jak odstranit skvrny z koberce od nápojů či jídla? Nikdy nepoužívejte bělidlo!

6. 5. 2024 | Ať už se jedná o nečekané vylité nápoje, zbytky jídla, nebo nepořádek způsobený domácími mazlíčky, skvrny na koberci mohou být velkým problémem. Toto jsou ověřené tipy, jak se jich efektivně zbavit, a to vše bez použití agresivních chemikálií, které by mohly vaše koberce poškodit.

Rozhovor: V kuchyni s módní návrhářkou Liběnou Rochovou. Co by uvařila, kdyby chtěla udělat dojem?

5. 5. 2024 | Liběna Rochová patří již mnoho let k předním českým módním návrhářkám. Je nám proto opravdu velkou ctí, že nám poodhalí své krásné brněnské bydlení právě tato ikona (nejen) fashion designu a zároveň profesorka oděvního designu na pražské UMPRUM. Její estetické cítění na vás dýchne i ze způsobu vaření a stolování. Tak vítejte!

Při rekonstrukci mezonetového bytu v Praze nezůstalo nic původního. Přidělali si vlastní saunu a terasu s výhledem

4. 5. 2024 | Dřevěné prvky, světlé odstíny v kontrastu s černými detaily, umění vychutnat si západ slunce na prostorné terase nebo přímo z pohodlí vyhřáté finské sauny… To jsou příznačné prvky správné skandinávské atmosféry, kterou lze s trochou touhy a odhodlání vytvořit i v šestém patře pražského činžovního domu. 

Byt v pražských Dejvicích zvětšili a z původní kuchyně se jim podařilo udělat útulnou ložnici

3. 5. 2024 | Díky celkové rekonstrukci dejvického bytu vytvořili architekti z ateliéru BekArch velkorysý obývací prostor pro celou rodinu.

Dům v obci Jenštejn potřeboval rekonstrukci. Architekti vsadili na černé prvky, které vládnou celému interiéru

2. 5. 2024 | Třípodlažní rodinný dům volal po rekonstrukci, proto majitelé oslovili ateliér BekArch. Architekti z velké části zachovali dispozice a zvolili téměř monochromatické barevné provedení celého interiéru. Tmavé, v některých případech vysloveně černé prvky se prolínají celým interiérem. Jako páteř celého domu od přízemí po podkroví stoupá černé kovové schodiště.

Video: Zničený byt dokázali zrekonstruovat za 58 minut. Překonali tak rekord

1. 5. 2024 | V oblasti renovací bytů existuje mnoho firem, ale jen málo z nich se může pochlubit takovými inovacemi a odhodláním překračovat hranice možného. Tento tým, známý svými rychlými a kvalitními proměnami, se postavil tváří v tvář výzvě, která by zaskočila i nejzkušenější odborníky: kompletní renovace bytu za rekordní čas.

Zdroj: HOME - homebydleni.cz
22:11:51 | 10.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD