Neděle 12.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» AutoMoto » MotoHouse.cz
MotoHouse.cz Zdroj: MotoHouse.cz |

Oliver König v prvních závodech šampionátu IDM nebodoval. Teď se zaměří na nastavení ducati

7. 5. 2024 | První závodní víkend v mezinárodním mistrovství Německa silničních motocyklů (IDM) má za sebou Oliver König. S jeho týmem ho na Sachsenringu Článek Oliver König v prvních závodech šampionátu IDM nebodoval. Teď se zaměří na nastavení ducati se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

První závod sezóny: Mistrovství ČR ve flat tracku v Chabařovicích!

7. 5. 2024 | Po té co dubnový závod ve Slaném pro nepřízeň počasí dostal nový termín, začíná mistrovství ČR ve flat track tentokrát v Chabařovicich již 11.5.2024! Článek První závod sezóny: Mistrovství ČR ve flat tracku v Chabařovicích! se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

Petr Najman si ze Slováckého okruhu odváží dvě trofeje

7. 5. 2024 | První květnový víkend patřil ve Starém Městě jubilejnímu XX. ročníku Slováckého okruhu. Petr Najman sem nakonec přijel s oběma motorkami. Článek Petr Najman si ze Slováckého okruhu odváží dvě trofeje se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

Maxim Zanáška si spravil chuť, ve Starém Městě si vyjel podium

7. 5. 2024 | Na druhý závod letošní sezóny se tým MZ3 Corse vydal na Moravu, kde se pořádal jubilejní XX. ročník Slováckého okruhu. Článek Maxim Zanáška si spravil chuť, ve Starém Městě si vyjel podium se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

Sraz fanoušků značky Royal Enfield

30. 4. 2024 | Srdečně vás zveme a připomínáme hlavní událost tohoto roku. Royal Enfield – 5. ročník velkého letního setkání majitelů a příznivců motocyklů značky. Článek Sraz fanoušků značky Royal Enfield se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

REMUS pro Husqvarnu 125/401 Vitpilen a Svartpilen

30. 4. 2024 | Husqvarna Vitpilen ani Svartpilen si s ničím nespletete. Je to designové porno z Rakouska. Tyhle biky jsou pro individualisty. Článek REMUS pro Husqvarnu 125/401 Vitpilen a Svartpilen se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

NOVINKA – Dámská kožená bunda SARA

30. 4. 2024 | Zimní motorkářská pauza je už fuč a vám najednou dojde, že byste na takovou první pěknou jarní vyjížďku chtěli vzít i svoji přítelkyni nebo manželku. Článek NOVINKA – Dámská kožená bunda SARA se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

Nepřehlédněte – přilba LS2 OF606 Drifter

30. 4. 2024 | Designově výrazné přilby nabírají poslední dobou na nesporné popularitě. Ať už jezdíte na cruiseru, městské stylovce, nebo oprýskaný scrambler. Článek Nepřehlédněte – přilba LS2 OF606 Drifter se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

Příprava na sezonu – servisní sady

30. 4. 2024 | Koncept servisních sad od wemoto.cz máme rádi – olejový a vzduchový filtr, olej, svíčky a další potřeby pro přípravu na sezonu Článek Příprava na sezonu – servisní sady se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

Oliver König přestupuje do německého šampionátu IDM. Bude jezdit na superbikové ducati

24. 4. 2024 | Po dvou kompletních sezonách v MS superbiků se Oliver König stěhuje do mezinárodního mistrovství Německa silničních motocyklů (IDM). Článek Oliver König přestupuje do německého šampionátu IDM. Bude jezdit na superbikové ducati se nejdříve objevil na MOTOHOUSE.

Zdroj: MotoHouse.cz - motohouse.cz
22:11:47 | 11.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD