Sobota 11.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Lidovky.cz
Lidovky.cz Zdroj: Lidovky.cz |

Vítězné drama na úvod hokejového MS. Český tým porazil Finsko 1:0 po nájezdech

10. 5. 2024 | Česká reprezentace má za sebou první vystoupení na domácím mistrovství světa v hokeji. Svěřenci Radima Rulíka svedli s Finy vyrovnanou a defenzivně laděnou partii, v níž nakonec zvítězili 1:0 po samostatných nájezdech. Spoluhráče několikrát podržel bezchybný Lukáš Dostál, v sobotu od 20.20 čeká národní tým Norsko.

Program MS v hokeji 2024: Češi udolali v nájezdech Finy, v sobotu vyzvou Norsko

10. 5. 2024 | Česká hokejová reprezentace zahájila domácí turnaj vítězstvím 1:0 po samostatných nájezdech nad Finskem, v sobotu vyzve opět od 20.20 Norsko. V základní skupině A se v Praze dále střetne se Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Němci přestříleli Slováky, v bitvě favoritů Švédové porazili Američany

10. 5. 2024 | Domácí hokejové mistrovství světa odstartoval v Ostravě duel skupiny B mezi Slovenskem a Německem, které oslavilo v divokém zápase plném gólů výhru 6:4. Diváky bavila i bitva dvou velkých favoritů, Švédové vyzráli na silný výběr Spojených států amerických 5:2.

Ahoj, tady Kylian. Mbappé oznámil odchod z PSG, blíží se přesun do Realu?

10. 5. 2024 | Šestileté spojení, které posledních několik přestupových období provázela nervózní očekávání, definitivně skončí. Kylian Mbappé ve videovzkazu fanouškům oznámil, že v létě odejde z francouzského Paris St. Germain. Čeká ho další krok, španělská média dlouhodobě informují o dohodě s Realem Madrid. „Je v tom hodně emocí a vzpomínek. Ale v neděli odehraju poslední domácí zápas,“ svěřil se fotbalista v pátek večer. ...