Neděle 28.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Deník
Deník Zdroj: Deník |

Salač skončil v Jerezu těsně za desítkou. Zvítězil Španěl Aldeguer

28. 4. 2024 | Filip Salač ve Velké ceně Španělska Moto2 bodoval na jedenáctém místě. V Jerezu zvítězil domácí Fermín Aldeguer před Američanem Joem Robertsem, který se posunul do čela průběžného pořadí mistrovství světa.

Kvěch dojel na ploché dráze v Chorvatsku dvanáctý. Stačilo na to šest bodů

28. 4. 2024 | Na úvod to nedopadlo špatně. Jan Kvěch obsadil při svém debutu v roli stálého člena mistrovství světa na krátké ploché dráze dvanácté místo. Dvaadvacetiletý rodák ze Strakonic získal v zahajovací Grand Prix Chorvatska, která se jela v Donjim Kraljevci, v pěti jízdách šest bodů, když dvakrát dojel druhý, dvakrát třetí a jednou nebodoval.

Extraligu čeká rozhodující sedmé finále. Je to sen pro nás všechny, tvrdí Koreis

28. 4. 2024 | Až rozhodující sedmý zápas finálové série určí v neděli večer nového šampiona Tipsport extraligy. Největší favorit letošní sezony Pardubice přivítají na domácím ledě za stavu 3:3 obhájce titulu z Třince. Dynamo bude chtít před svými fanoušky ukončit dvanáct let dlouhé čekání na titul, naopak Oceláři mohou pátým extraligovým triumfem za sebou napodobit královskou jízdu Vsetína z druhé poloviny devadesátých let. ...

To byla trefa! Mančík pomohl k vyrovnání rekordní výhry gólem z vlastní půlky

28. 4. 2024 | Tahle trefa patří do televize. Fotbalista Uherského Brodu Marek Mančík ozdobil sobotní kanonádu proti Hranicím (6:0) málo vídanou střelou z vlastní poloviny hřiště.

Zapomeňte na Real či Barcelonu. Liga mistrů bude patřit Brentfordu nebo Malmö

28. 4. 2024 | Letošní ročník Ligy mistrů se blíží ke svému konci, šampion bude znám na začátku června. Už nyní se ale můžeme podívat, kdo vyhraje příští ročník. A nejen ten příští, ale dokonce až do roku 2103. Aspoň tedy podle toho, jak vše tipuje umělá inteligence (AI).

Leverkusen neprohrál už 46 zápasů. Sérii zachraňoval v sedmé minutě nastavení

27. 4. 2024 | Jen pár vteřin od ukončení dlouhé série neporazitelnosti byli fotbalisté Leverkusenu. V sedmé nastavené minutě však remízu 2:2 proti Stuttgartu zachránil Robert Andrich. Bayern tak neprohral už 46. zápas v řadě.

Rekordní návštěva viděla výhru Slavie. Titul už má na dosah

27. 4. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Fotbalistky Slavie mají na dosah obhajobu mistrovského titulu. Před historicky nejvyšší návštěvou na ligový zápas žen, do Edenu přišlo celkem 6216 diváků, jasně ovládly derby se sparťankami. Porazily je 4:1 a na čele tabulky mají desetibodový náskok. Ve skupině o titul chybí sehrát ještě čtyři utkání.

Češi znovu zdolali Slováky. V přípravě na mistrovství světa v hokeji jen vítězí

27. 4. 2024 | Šestý zápas, šestá výhra. Česká hokejová reprezentace je v přípravě na domácí mistrovství světa zatím stoprocentní. V Bratislavě dokázala porazit slovenské hokejisty i podruhé, tentokrát veze vítězství 4:1, které svými přesnými zásahy zařídili David Špaček, Roman Červenka a dvougólový Petr Kodýtek.

Sokolská obec má nové vedení. Do čela jde dosavadní místostarosta Chlumský

27. 4. 2024 | Do čela České obce sokolské (ČOS) v sobotu zvolil výbor Sokola podle očekávání dosavadního prvního místostarostu Martina Chlumského. Chlumský organizaci dočasně vedl již od března, kdy v souvislosti s mnohamilionovým podvodem rezignovala starostka Hana Moučková. Byl jediným kandidátem na pozici starosty. Funkční období nového šéfa obce skončí v červnu 2025, kdy se uskuteční volební sjezd ČOS. Novinářům to sdělil mluvčí Sokola Radek Smekal. ...

TIKI-TAKA v Ostravě: terč Švancara a legendy Baníku o zájmu Sparty i Bazalech

27. 4. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Historicky druhý výjezd má za sebou populární sportovní talk show TIKI-TAKA. Po pražském O2 Universum přijel moderátor Petr Svěcený se svými hosty, mezi kterými byly i legendy Baníku Milan Baroš a Marek Jankulovski či kouč mistrů ligy 2004 František Komňacký, do multifunkční auly Gong v Ostravě. Zhruba dvouhodinový proud humoru, historek a vtípků, který se jako obvykle nevyhnul hlavně „hromosvodu“ Petru Švancarovi, bavil v Dolní oblasti Vítkovic patnáct stovek diváků. ...

Bizarní vlastní gól připravil West Ham o body s Liverpoolem. Byl u něj i Souček

27. 4. 2024 | Hodně kuriózní situace mohla za to, že West Ham urval proti jednomu z nejlepších týmů Premier League jen bod. Půl hodiny před koncem si totiž Kladiváři vstřelili vlastní gól, který bude londýnské hráče včetně Tomáše Součka asi hodně dlouho strašit ve snech. 

Medaile Zachové nestačila. Finále je málo, mám na zlato, říkala si. A získala ho

27. 4. 2024 | Na cestě za zlatem v kategorii do 63 kg zdolala Renata Zachová na evropském šampionátu v Záhřebu pět soupeřek, z toho tři před časovým limitem. „Vím, že se to nemá říkat, ale chtěla jsem si to užít, chtěla jsem předvádět hezké judo. Ne vždy se to asi povedlo, ale je z toho zlatá medaile, takže si nemůžu stěžovat,“ říkala v rozhovoru pro média třiadvacetiletá judistka, která se stala historicky první českou mistryní Evropy v tomto sportu. ...

Strach o reprezentanta. Po kolapsu skončil v nemocnici, klub děkuje za záchranu

27. 4. 2024 | Druhé utkání semifinálové série futsalové nejvyšší soutěže muselo být odloženo. Při předzápasové rozcvičce totiž zkolaboval kapitán chrudimských futsalistů Matěj Slováček a musel být záchrannou službou převezen do nemocnice. Futsalista národního výběru musel být resuscitován a plochu už opouštěl při vědomí. V neděli ráno pak klub vydal pozitivní zprávy.

Liverpool už má náhradu za Kloppa. Přijde z Feyenoordu za devět milionů eur

27. 4. 2024 | Vedení fotbalového Liverpoolu už sehnalo náhradu za trenéra Jürgena Kloppa, který po sezoně opustí lavičku aktuálně třetího týmu Premier League. Podle BBC se anglický klub dohodl s Feyenoordem Rotterdam na příchodu kouče Arneho Slota. Nizozemský klub ho do Liverpoolu uvolní za devět milionů korun (v přepočtu 226 milionů korun). Další dva miliony eur jsou ve hře při dodatečných bonusech.

Paralympijský plavec Kratochvíl dál září. Přidal zlatou medaili i pátý cenný kov

27. 4. 2024 | Stále nemá dost. Nejlepší paralympijský sportovec Česka David Kratochvíl na plaveckém mistrovství Evropy ve Funchalu přidal ke svým třem medailím první zlato. V osobním rekordu 1:07,10 na 100 metrů znak získal evropský titul. Medailovou sbírku rozšířila i Agáta Koupilová, která se na 200 metrů volný způsob radovala z druhého bronzu.

Petr Vabroušek obhájil prvenství v Ironmanu v jihoafrickém Port Elizabeth

27. 4. 2024 | Petr Vabroušek si může zaknihovat další sportovní úspěch. Reprezentant Titan Trilife Zlín vybojoval první příčku v mužské kategorii 50 – 54 let v závodu světové série Ironman v jihoafrickém Port Elizabeth.

Boj o záchranu i Slavia o naději. Poslední prvoligové kolo nudit nebude

27. 4. 2024 | Základní část FORTUNA:LIGY pomalu zavírá své brány. V neděli odpoledne je na programu poslední 30. kolo. Při pohledu na tabulku by se možná mohlo zdát, že o dramatické zápletky je poněkud nouze, ale není tomu tak. I tentokrát totiž bude rozhodně o co hrát.

Sesterský souboj o OH. V jachtařské třídě iQFoil se prosadila Kateřina Švíková

26. 4. 2024 | Je dobojováno. Na olympijských hrách budou Česko reprezentovat dvě jachtařské posádky. O možnost startovat pod olympijskými kruhy ve třídě iQFoil usilovala trojice českých jachtařek. Šťastnou je na devadesát devět procent třiadvacetiletá Kateřina Švíková. Její kvalifikaci musí jen potvrdit Sportovní úsek Českého svazu jachtingu.

Třinec se nevzdává, oživil naději na pátý titul v řadě. Pomohly dva rychlé údery

26. 4. 2024 | /VIDEO, FOTOGALERIE/ Ještě není konec! Hokejisté Třince porazili v pátečním 6. finále play-off extraligy Pardubice 4:1, sérii srovnali na 3:3 na zápasy a o letošním šampionovi nejvyšší soutěže se tak rozhodne až v sedmé bitvě. Ta se odehraje v neděli na ledě Dynama, vítěze základní části.

Pátá výhra v přípravě na mistrovství světa. Čeští hokejisté vyhráli na Slovensku

26. 4. 2024 | Výhrou v Trenčíně nad slovenskými hokejisty v poměru 5:2 si čeští reprezentanti připsali pátý úspěch v přípravě na domácí mistrovství světa. Svěřenci trenéra Radima Rulíka rozhodli třemi góly v úvodní třetině, o které se postarali Jakub Vrána, Jakub Flek a Matěj Stránský. Slováci ve druhé části snížili díky přesilovkové trefě Andreje Kudrny, ale v závěru zvýšil při power play do prázdné branky Libor Zábranský. Poslední slovo měl ještě Samuel Takáč. V sobotu od 14:00 se Češi utkají se Slovenskem ...

Zdroj: Deník - denik.cz
14:11:28 | 28.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD