Pondělí 13.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Alternativní zpravodajství » AC24.cz
AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Zelenskyj oznámil probíhající velkou bitvu u Charkovského pohraničí

12. 5. 2024 | Zelenskyj oznámil probíhající velkou bitvu u Charkovského pohraničí. (Foto: Shutterstock) „Jsou vesnice, které se z „šedé zóny“ skutečně změnily v bojovou zónu a v... Článek Zelenskyj oznámil probíhající velkou bitvu u Charkovského pohraničí se nejdříve objevil na AC24.cz.

Putin se rozhodl nahradit ruského ministra obrany Šojgua

12. 5. 2024 | Ruský prezident Vladimir Putin navrhl odvolat z funkce ministra obrany svého dlouholetého spojence Sergeje Šojgua a nahradit ho bývalým prvním místopředsedou vlády Andrejem Bělousovem,... Článek Putin se rozhodl nahradit ruského ministra obrany Šojgua se nejdříve objevil na AC24.cz.

Blinken tvrdí, že Izrael porušil mezinárodní humanitární právo

12. 5. 2024 | Americký ministr zahraničí Anthony Blinken v rozhovoru tvrdil, že Izrael porušil mezinárodní humanitární právo. (Foto: Flickr) Reportér: Sdílí USA hodnocení Izraele, že IDF zabily... Článek Blinken tvrdí, že Izrael porušil mezinárodní humanitární právo se nejdříve objevil na AC24.cz.

Whistleblower Boeingu, který ještě nezemřel, odhaluje bezpečnostní nedostatky

12. 5. 2024 | USA – Santiago Paredes, který pracoval pro společnost Spirit AeroSystems, největšího dodavatele Boeingu, uvedl, že těla letadel pravidelně opouštěla továrnu se závažnými vadami. (Foto:... Článek Whistleblower Boeingu, který ještě nezemřel, odhaluje bezpečnostní nedostatky se nejdříve objevil na AC24.cz.

Kde je nyní Hašek? Fanoušci zuří kvůli Haškovu pokrytectví

12. 5. 2024 | V České republice začalo mistrovství světa. Ti nejlepší z jedné země se utkají s nejlepšími z druhé. Kvůli probíhající válce na Ukrajině na turnaji... Článek Kde je nyní Hašek? Fanoušci zuří kvůli Haškovu pokrytectví se nejdříve objevil na AC24.cz.

Německo chce sestřelovat ruské rakety nad Ukrajinou

12. 5. 2024 | NĚMECKO – S odkazem na příklad jiných zemí, které sestřelují íránské rakety mířící na Izrael, chtějí němečtí zákonodárci využít své systémy protivzdušné obrany v... Článek Německo chce sestřelovat ruské rakety nad Ukrajinou se nejdříve objevil na AC24.cz.

Nebinární Nemo vyhrál Eurovizi 2024

12. 5. 2024 | Švýcarsko vyhrálo 68. ročník soutěže Eurovize. Nebinární zpěvák Nemo zvítězil se svou písní „The Code“. (Foto: Youtube / Eurovision 2024) 🚨🇨🇭 BREAKING: Switzerland's has... Článek Nebinární Nemo vyhrál Eurovizi 2024 se nejdříve objevil na AC24.cz.

Podivný „sluneční paprsek“ zachycen během erupce

12. 5. 2024 | Uživatelé na sociální síti X diskutují o podivném „slunečním paprsku“, který byl zachycen během nedávné silné erupce. (Foto: X) 🤯Weird 'SUN BEAM" During X-CLASS... Článek Podivný „sluneční paprsek“ zachycen během erupce se nejdříve objevil na AC24.cz.

Whistleblower odhalil, že Pfizer nabízel zaměstnancům „odlišné“ vakcíny covid-19

12. 5. 2024 | Informátor ze společnosti Pfizer zveřejnil interní e-mail, který naznačuje, že farmaceutický gigant nabízel zaměstnancům svého výzkumného pracoviště Pearl River v okrese Rockland ve státě... Článek Whistleblower odhalil, že Pfizer nabízel zaměstnancům „odlišné“ vakcíny covid-19 se nejdříve objevil na AC24.cz.

Francouzští piloti si spletli barvy? Na nebi se ukázala ruská vlajka

12. 5. 2024 | I když to mohla být chyba vzhledem k profesionalitě, která je vyžadována pro práci stíhacího pilota, mohl to být i záměr. Chtěli piloti francouzských... Článek Francouzští piloti si spletli barvy? Na nebi se ukázala ruská vlajka se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
06:11:15 | 13.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD