Neděle 12.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Revue iDNES.cz
Revue iDNES.cz Zdroj: Revue iDNES.cz |

Masterchef junior na cestě, Betty a Vojta Urbanovi čekají miminko

12. 5. 2024 | Muž roku 2019 Vojtěch Urban (30) a jeho manželka Alžběta (29), známá z televizní soutěže MasterChef, oznámili fanouškům na Instagramu šťastnou novinku. Čekají spolu prního potomka.

Škopková ze Slunce, seno i Šafránková z Básníků. Připomeňte si filmové maminky

12. 5. 2024 | Škopková ze Slunce, seno, Šebková z Pelíšků, Šafránková z Básníků či Hanáková z Rodinky. To jsou jen některé ze známých filmových maminek. Přestože jejich představitelky hrály nejen role matek, právě v nich si je diváci častokrát zamilovali. Připomeňte si některé z nich.

Miss Czech Republic 2024 se stala studentka Adéla Štroffeková z Prahy

11. 5. 2024 | Vítězkou 15. ročníku Miss Czech Republic se stala studentka Adéla Štroffeková (21). Českou republiku bude reprezentovat na Miss World. Oceněny byly i další čtyři finalistky. Favoritka čtenářů iDNES.cz neuspěla. Finále soutěže o korunku královny krásy se konalo v pražském Foru Karlín.

Winfreyová se omluvila za svůj podíl na dietní kultuře, sama zhubla díky lékům

11. 5. 2024 | Slavná americká moderátorka Oprah Winfreyová (70) se omluvila fanouškům za to, že byla dlouhá desetiletí součástí nezdravé dietní kultury. Ačkoli propagovala někdy i velmi drastické diety a různé přípravky, sama nakonec zhubla až díky lékům.

Koks mě málem zabil, prozradila Whoopi Goldbergová

11. 5. 2024 | Herečka Whoopi Goldbergová (68) přiznala, že byla závislá na kokainu. Drogám propadla na hollywoodských večírcích. Později se ale bála, že jí zničí hereckou kariéru a navíc se přišly obavy ze smrti. Abstinence jí pak přivedla prvního manžela.

Zradilo mě srdce a měl jsem žlučníkovou koliku, prozradil Jan Potměšil

11. 5. 2024 | Herec Jan Potměšil (58) v posledních měsících hodně zhubl. Mohou za to zdravotní problémy, které ho sužovaly na konci loňského roku. Kromě srdce ho potrápil i žlučník, kvůli čemuž musí držet přísnou dietu.

Kolují videa nadabovaná našimi hlasy, varují před AI Dolanský a Příkazký

11. 5. 2024 | Herci Jan Dolanský (46) a Lukáš Příkazký (39) se sešli při natáčení nového seriálu Karla Janáka Parťák na baterky. Lukáš Příkazký v něm hraje androida Emila. Zahrát si umělou inteligenci byla pro něj zábava. V reálném životě se ale podle něj AI podceňuje a legislativa zaostává za jejím vývojem.

Všechny holky milovaly Jirku, mně se líbil Lang, vzpomíná Lucie Šlégr

11. 5. 2024 | Bývalý hokejista Jiří Šlégr (52) a jeho manželka Lucie Šlégr (42) se seznámili v roce 2010 a po pěti letech se vzali. V rozhovoru pro Magazín DNES promluvili nejen o svém vztahu. Šlégr například prozradil, že mezi jeho koníčky patří vaření.

Problémy amerických missek. Jedna po druhé rezignují a vzdávají se povinností

10. 5. 2024 | Sedmnáctiletá vítězka soutěže Miss Teen USA 2023, UmaSofia Srivastava, oznámila, že se rozhodla rezignovat. Následovala tak Miss USA Noelii Voigtovou (23), která se v tomto týdnu také vzdala titulu i s vítězstvím spojených pracovních povinností s tím, že upřednostňuje své duševní zdraví. Pořadatel obou soutěží krásy uvedl, že rozhodnutí vítězek podporuje.

Škatulka komedianta mi nevadí. Dnes se lidé chtějí hlavně bavit, říká Carda

10. 5. 2024 | Maminka Josefa Cardy si přála, aby z něj lékař. Jenže jeho tatínek byl ochotník. „Hrál jsem s ním už jako malý kluk. Byl to právě on, kdo mě divadlem nakazil,“ vypráví herec a dabér. V rozhovoru líčí mimo jiné i svou poněkud klikatou cestu na JAMU a také to, jak se stal málem optikem.

O 45 kilo lehčí Jessica Simpsonová pózuje v plavkách, předvedla i obří rty

10. 5. 2024 | Zpěvačka a módní návrhářka Jessica Simpsonová (43) má za sebou závislost na alkoholu a lécích. Bylo to období, kdy byla při těle a nenáviděla sama sebe. Teď je o 45 kilo lehčí a opět pózuje odhalená. Fanoušci ale kritizují její stále se zvětšující rty.

Blog Kuchařka pro dceru po deseti letech končí kvůli zdravotním potížím autorky

10. 5. 2024 | Autorka sedmi kuchařek Jana Florentýna Pišová (dříve Zatloukalová), oznámila, že končí s psaním populárního blogu Kuchařka pro dceru. Za těžkým rozhodnutím, které jak sama říká oplakala, jsou její zdravotní potíže. Nové recepty bude připravovat i nadále, zatím však neví, kde a jakou formou je bude prezentovat.

Novou partnerkou Řehky je poslankyně STAN Opltová. Střet zájmů odmítají

10. 5. 2024 | Náčelník generálního štábu armády Karel Řehka potvrdil partnerský vztah s poslankyní za STAN Michaelou Opltovou. Novému vztahu předcházel čtvrteční příspěvek na sociální sítích, kde psal o rozchodu se svou dlouholetou manželkou Irenou. Partnerství s členkou sněmovního Výboru pro obranu Opltovou vyvolalo otázky o možném střetu zájmů, což oba odmítají.

O korunku Miss Czech Republic 2024 bojuje deset dívek. Která se vám líbí?

10. 5. 2024 | Už v sobotu 11. května se vybere nová královna krásy. O korunku a titul Miss Czech Republic 2024 v pražském Foru Karlín zabojuje deset dívek, mezi nimiž nechybí modelky, influencerky nebo účastnice reality show. Která se líbí vám?

Zpěvák Justin Bieber bude otcem, manželka ukázala těhotenské bříško

10. 5. 2024 | Zpěvák Justin Bieber (30) a jeho manželka Hailey Rhode Baldwinová Bieberová (27) překvapili po spekulacích bulváru i fanoušků o jejich blížícím se rozchodu oznámením radostné noviny. Modelka je podle informací zahraničních webů v šestém měsíci těhotenství, dítě by mělo přijít na svět koncem léta.

Od modelingu jsem přešla k vlastní firmě, říká patnáct let po Miss Hana Věrná

10. 5. 2024 | Stříbrná Miss Supranational a II. vicemiss ČR, to jsou tituly, které získala před patnácti lety Hana Věrná (34). V rozhovoru pro iDNES.cz zavzpomínala manželka hokejisty Radka Smoleňáka (37) na to, jak si po vítězství v soutěži krásy užívala v Praze rok svého kralování a promluvila i o rodině, výchově synů a kariéře.

Bylo mi Artura líto, říká představitel mladého Štaidla z minisérie Iveta

10. 5. 2024 | Na plátně měl o hodně kil víc než ve skutečnosti. Karel Šimek měl být „oplácaným“ chlapcem, když hrál Artura Štaidla v minisérii Iveta. Přesto jeho tělesné proporce diváky v sále vyděsily. Naštěstí se začínající herec pustil do hubnutí. „Omezuji jídlo,“ říká.

Michael Douglas prozradil, proč nesnáší používání koordinátorů intimity

9. 5. 2024 | Michael Douglas (79) není fanouškem nové filmové profese koordinátor intimity. Podle něj totiž nezaručí bezpečnost při natáčení sexuálních scén, ale doslova je zničí. V novém rozhovoru pro Radio Times uvedl, že ačkoli je osobně „už za věkem, kdy bych si s tím měl dělat starosti“, myslí si, že rostoucí výskyt „koordinátorů intimity“ na place je „zajímavý“.

Královská rodina podle AI: Princ William abdikuje, Harry se rozvede

9. 5. 2024 | Jak bude vypadat britská královská rodina za 30 let? Francouzský list Paris Match nechal umělou inteligenci vytvořit snímky členů královské rodiny a přidal predikci vývoje. Například princ William, už coby panovník, podle něj v roce 2049 abdikuje, aby uvolnil místo nejstaršímu synovi. Na snímku vytvořeném AI je George coby král.

Náčelník Generálního štábu Karel Řehka se rozvádí. Přiznal i nový vztah

9. 5. 2024 | Náčelník Generálního štábu Karel Řehka (49) oznámil na sociální síti X, že se po 25 letech rozchází s manželkou Irenou. Naznačil, že tuto informaci chtěl někdo zneužít. I po odluce zůstávají se svou ženou přáteli.

Zdroj: Revue iDNES.cz - https://revue.idnes.cz/
12:11:04 | 12.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD