Neděle 12.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Extra.cz
Extra.cz Zdroj: Extra.cz |

Česko má novou královnu krásy: Titul Miss Czech Republic si odnesla Adéla Štroffeková. Korunku získala i Veronica Biasiol

11. 5. 2024 | Konečně známe novou českou královnu krásy. Vítězkou prestižní soutěže Miss Czech Republic se stala jednadvacetiletá studentka z Prahy Adéla Štroffeková. Korunka ozdobila i hlavu influencerky Veronicy Biasiol, která získala titul Miss Grand Czech Republic. Na slavnostním galavečeru nechyběl ani tým eXtra.cz.

Božská Verešová s Branišovou ukázaly nožky, Miss World Pyszková odhalila kůži. Nejžhavější krásky na Miss Czech Republic

11. 5. 2024 | Sobotní galavečer Miss Czech Republic v pražském Foru Karlín si přišla užít nejedna slavná kráska. Svá žhavá tělíčka a nohy dlouhé až do nebe ukázalo hned několik z nich. Tým eXtra.cz mohl oči nechat na žhavé róbě Miss World Krystyny Pyszkové, hlubokého výstřihu Kateřiny Průšové, či odhalených nožkách Dominiky Branišové a mnohých dalších. 

Jaromír Soukup s neznámou kráskou, Perkausová ukázala famózní formu po porodu: Galavečer Miss Czech Republic plný hvězd

11. 5. 2024 | Slavné tváře českého showbyznysu se přišly podívat na slavnostní galavečer vyhlášení nové Miss Czech Republic pro letošní rok. Největším překvapením večera byl jednoznačně Jaromír Soukup s okouzlujícím doprovodem, na lov vyrazila i srdíčka z Love Islandu.

Denní horoskop na neděli 12. 5. 2024: Štíři dostanou šanci napravit staré křivdy, Blíženci si budou muset dát pozor na své okolí

11. 5. 2024 | Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 12. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Tři ženy z Clevelandu byly pohřešované deset let: Únosce je svazoval, mučil a s jednou si udělal dítě

11. 5. 2024 | Před jedenácti lety Amerikou otřásl případ tří nalezených dívek. Amanda Berry, Gina DeJesus a Michelle Knight byly pohřešované deset let. V zajetí byly pohlavně zneužívané, mučené a psychicky týrané. Berry svému vězniteli dokonce porodila dceru. Právě díky mamince malé dívky se všem vězněným podařilo dostat na svobodu. Kam se od té doby jejich životy posunuly, popsal magazín People.

Horoskop na Den matek: Jakými rodiči jsou jednotlivá znamení zvěrokruhu?

11. 5. 2024 | Den matek letos oslavíme v neděli 12. května. Nezapomeňte tento den svou maminku potěšit něčím milým, anebo jste-li maminka, nezlobte se, když na vás ratolesti zapomenou, mají toho hodně. Pro všechny rodiče a matky především je tu speciální horoskop o rodičovských vlastnostech jednotlivých znamení!

Bizarní tužby Shopaholicadel. Nemá kde bydlet, přesto chce hned dítě. Dědilo by plínky po panence

11. 5. 2024 | Youtuberka a tiktokerka Adéla Pulcová, známá jako Shopaholicadel, sice před pár měsíci přiznala, že si vymyslela těhotenství i následný potrat, a sdělila, že je prý stále ještě panna, ale svého snu stát se matkou se nevzdává. V jednom ze svých živých streamů na sociální síti svým sledujícím sdělila, že je připravená na miminko, které zdědí celou výbavičku po její panence Markétce. Těhotenství jí prý doporučili lékaři jako lék na její psychické problémy.  ...

Andrej Babiš šokoval s Monikou na hokeji. Takhle to má po rozchodu vypadat, chválí ho lidé

11. 5. 2024 | Bývalý premiér České republiky Andrej Babiš se i po rozpadu manželství snaží udržovat dobré vztahy s dlouholetou manželkou Monikou Babišovou. Svým tvrzením, že i po rozchodu chtějí zachovat rodinnou harmonii, dostál a na sociálních sítích sdílel  fotografii s Monikou a synem Frederikem z pátečního hokejového zápasu. A fanoušci jsou z něj nadšení.

Andělská tvář Simony Kuklové se objevila po celém světě. Mezi finalistkami Miss patří mezi nejstarší

11. 5. 2024 | O korunku krásy a prestižní titul Miss Czech Republic 2024 se uchází i Simona Kuklová (26), která je nejstarší letošní účastnice. Tahle kráska má s modelingem již bohaté zkušenosti, v rámci této branže procestovala hned několik zemí a znát ji můžete i z reklamy pro aerolinky Emirates. Proč by se právě ona měla stát letošní vítězkou? "Myslím si, že jsem disciplinovaná, opravdu pracovitá a skutečně bych to brala jako zodpovědnost a velkou příležitost," říká v rozhovoru pro eXtra.cz.  ...

Na Soukupa se sesypaly Agátiny holčičky: Přání smrti, nadávky do hnusáků a Jaromírovo zklamání z Agátina nezájmu

11. 5. 2024 | Mediální magnát Jaromír Soukup je další ze známých osobností, které zatoužily po vlastním podcastu. Následoval svou expartnerku Agátu Hanychovou a ve svém novém pořadu na HeroHero s názvem Show Jaromíra Soukupa to nandal nejen jí, ale i jejím holčičkám, které mu prý měly vyhrožovat smrtí. 

Zdroj: Extra.cz - extra.cz
04:11:18 | 12.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD