Pátek 17.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Krimi zprávy » Požáry.cz
Požáry.cz Zdroj: Požáry.cz |

Tři jednotky hasičů byly vyslány k údajnému požáru pračky do ulice Za Tratí ve Znojmě. Po příjezdu…

17. 5. 2024 | Tři jednotky hasičů byly vyslány k údajnému požáru pračky do ulice Za Tratí ve Znojmě. Po příjezdu na místo hasiči provedeným průzkumem zjistili, že se nejedná o požár, ale o technickou závadu na spotřebiči.

V ulici Strakonická zasahují profesionální hasiči u dopravní nehody tří osobních vozidel. Při…

17. 5. 2024 | V ulici Strakonická zasahují profesionální hasiči u dopravní nehody tří osobních vozidel. Při nehodě byla zraněna jedna osoba, kterou ošetřila zdravotnická záchranná služba.

V Libčicích nad Vltavou byl hasičům požehnán slavnostní prapor

17. 5. 2024 | V uplynulém týdnu se v Libčicích nad Vltavou konala akce žehnání slavnostnímu hasičskému praporu Sboru dobrovolných hasičů Libčice, na kterou byla přizvána policejní preventistka za Policii České republiky. Jelikož se prý taková akce koná jednou za sto let, nemohla si účast na akci nechat ujít.

V pět hodin ráno zpozoroval obyvatel třípatrového bytového domu v Březové na Sokolovsku, že u…

17. 5. 2024 | V pět hodin ráno zpozoroval obyvatel třípatrového bytového domu v Březové na Sokolovsku, že u souseda hoří v bytě. Požár nahlásil na tísňovou linku a zároveň upozornil všechny ostatní obyvatele domu.

Příslušníci HZS Ústeckého kraje převzali na zámku v Teplicích medaile Za věrnost II. a III. stupně

17. 5. 2024 | Generální ředitel Hasičského záchranného sboru ČR genpor. Ing. Vladimír Vlček, Ph.D., MBA udělil u příležitosti státního svátku 8. května služební medaile Hasičského záchranného sboru ČR „Za věrnost“ II. a III. příslušnicím a příslušníkům Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Nehoda trolejbusu prověřila připravenost brněnských hasičů na zásah s velkým počtem zraněných

17. 5. 2024 | Ve čtvrtek 16. května krátce po 17. hodině byly jednotky ze stanic Lidická, Lískovec, BVV a Přehrada vyslány k nehodě trolejbusu do brněnského Žebětína.

U dopravní nehody dvou osobních vozidel v ulici K dálnici zasahují hasiči. Na místě bylo provedeno…

17. 5. 2024 | U dopravní nehody dvou osobních vozidel v ulici K dálnici zasahují hasiči. Na místě bylo provedeno zajištění místa nehody a protipožární opatření.

Na dálnice D8 v katastru obce Vražkov zasahují profesionální hasiči ze stanice Roudnice nad Labem u…

17. 5. 2024 | Na dálnice D8 v katastru obce Vražkov zasahují profesionální hasiči ze stanice Roudnice nad Labem u dopravní nehody dvou osobních vozidel, při nehodě došlo ke zranění osob.

Pražští hasiči zasahovali u převráceného přívěsu, ze kterého museli vyložit náklad

16. 5. 2024 | Ve čtvrtek 16. května 2024 od 18:45 hodin zasahovali hasiči ze dvou stanic v ulici Českobrodská v Praze 10. Převrátil se tam plně naložený přívěs. Hasiči museli vyložit náklad před jeho vyproštěním.

Na 85. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno zasahují hasiči u požáru návěsu kamionu a na něm…

16. 5. 2024 | Na 85. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno zasahují hasiči u požáru návěsu kamionu a na něm převážených osobních vozidel.

V chemické laboratoři v Praze 15 unikla nebezpečná látka, hasiči zasahovali v chemických oblecích

16. 5. 2024 | Ve čtvrtek 16. května 2024 od 14:07 hodin zasahovaly jednotky ze strašnické a chodovské stanice, spolu s chemiky z Petřin, v ulici U Kabelovny v Praze 15. Došlo tam k úniku nebezpečné chemické látky v laboratoři.

V obci Karle požár zcela zničil krmný vůz, hasičům se ho podařilo poměrně rychle dostat pod kontrolu

16. 5. 2024 | K požáru automatického krmného vozu do Karle na Svitavsku vyjížděli ve čtvrtek 16. května před 14. hodinou hasiči z Pardubického kraje.

Požár osobního vozidla v Kroměříži hasiči uhasili pomocí dvou vysokotlakých proudů během pár minut

16. 5. 2024 | Jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice Kroměříž, zasahovala o půl druhé odpoledne u požáru osobního automobilu na ulici Tovačovského.

Právě zasahujeme v obci Bílá na Liberecku u požáru slámy uskladněné v tamějším zemědělském objektu.…

16. 5. 2024 | Právě zasahujeme v obci Bílá na Liberecku u požáru slámy uskladněné v tamějším zemědělském objektu. Nasadili jsme 3 vysokotlaké proudy, rozsah požáru je přibližně 15x2O metrů. Hasiči požár velmi rychle lokalizovali. Nyní provádějí dohašování skrytých ohnisek pomocí 2 C proudů.

Při požáru haly v Olomouci vyhlásili hasiči druhý stupeň požárního poplachu

16. 5. 2024 | Krátce před třináctou hodinou byl na linku tísňového volání HZS Olomouckého kraje nahlášen požár průmyslové haly v Olomouci, místní časti Slavonín. Při příjezdu na místo hořela přední část budovy a celá budova byla zakouřena.

Požár skladu olejů a autodílů v Kladně likvidovali hasiči ve zvláštním poplachovém stupni

16. 5. 2024 | Požár byl ohlášen na tísňovou linku 150 ve čtvrtek 16. května 2024 v 11.27 hodin. Operační důstojník vyslal k události v ulici Železničářů jednotky z prvního stupně požárního poplachu. Ty byly na místě během několika minut a ihned zahájily průzkum a samotný hasební zásah.

Kvůli oznámení, že ze střechy napůl roubeného domu stoupá dým, vyráželi do Jívky profesionální a…

16. 5. 2024 | Kvůli oznámení, že ze střechy napůl roubeného domu stoupá dým, vyráželi do Jívky profesionální a dobrovolní hasiči ze čtyř jednotek požární ochrany. Průzkumem na místě bylo zjištěno zahoření v podkroví u komína, požár se podařilo hasičům rychle lokalizovat a následně zlikvidovat.

Bezpečnost kabiny nové generace Tatry Force vysoko překračuje požadavky povinného homologačního předpisu EHK 29

16. 5. 2024 | O vysokou míru bezpečnosti řidičů a posádek vozidel jde společnosti TATRA TRUCKS, která nabízí jak do civilního, tak do hasičského, záchranářského či speciálního provozu bez přehánění nejbezpečnější kabinu na současném automobilovém trhu.

Na silnici I/16 na úrovni obce Sazená došlo k dopravní nehodě tří osobních automobilů, událost se…

16. 5. 2024 | Na silnici I/16 na úrovni obce Sazená došlo k dopravní nehodě tří osobních automobilů, událost se obešla bez zranění. Profesionální hasiči z Kralup nad Vltavou provedli na vozidlech protipožární opatření a pomáhají s řízením dopravy.

V Čáslavi hasiči zasahovali u dopravní nehody dvou osobních automobilů. Z jednoho vozidla jsme…

16. 5. 2024 | V Čáslavi hasiči zasahovali u dopravní nehody dvou osobních automobilů. Z jednoho vozidla jsme museli řidiče vyprostit. Následně skončily zraněné osoby v péči ZZS.

Zdroj: Požáry.cz - https://pozary.cz
12:11:10 | 17.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD