Pátek 17.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Hlavní přehled » Dotyk.cz
Dotyk.cz Zdroj: Dotyk.cz |

Šťastná písmena podle znamení: Jak začíná Vaše příjmení? Pokud se shodují, máte v životě vyhráno!

16. 5. 2024 | Věříte na horoskopy a numerologii? Pak se na chvilku zastavte. Astrologové přišli s dalším úžasným objevem. Štěstí vám nosí nejen čísla, ale i písmena. Která přinesou štěstí vašemu znamení?

Jaké vikinské jméno vystihuje tvoji osobnost? Udělejte si zábavný kvíz a uvidíte, jak to na vás sedne

16. 5. 2024 | V době Vikingů byla dětem dávána jména, která často odrážela zvláštní schopnosti původních nositelů. Rodiče se tak inspirovali mytologickými zvířaty nebo bohy. Věřili, že tím jedinci zajišťují sílu a ochranu. Jaká vikinská přezdívka by seděla na vás?

Tyto potraviny čistí krev a cévy od krevních sraženin. Máte je doma ve spíži a nevíte o tom

16. 5. 2024 | Chcete se vyhnout infarktu myokardu a mozkové mrtvici? Pak zařaďte do jídelníčku potraviny, které čistí krev a cévy od krevních sraženin. Prevence je totiž důležitou ochranou před těmito civilizačními chorobami.

Filmový kvíz: Poznejte superslavného, ale nešťastného českého herce. Šílená fanynka ho donutila ke svatbě

16. 5. 2024 | Nikdo mu neřekl jinak než Lálo. Tenhle slušně vychovaný herec i „na stará kolena“ zvládal fyzicky náročné role. Co mu naopak nešlo, bylo vypořádávat se s trémou. Jeho touha po odměně v podobě potlesku od diváka ale byla silnější než strach, a tak ji vždycky překonal. Poznáte, o koho se jedná?

Kvíz pro dospělé: Protivné hlášky rodičů, které jste slýchávali v dětství. Tyto vás vytoči i po letech

16. 5. 2024 | Zažil to každý. Poučování, opravování nebo radění. Pokud těchto vět bylo příliš, nebo zněly každou chvíli, lezly nám pěkně na nervy. A možná stále lezou. I přestože je jako rodiče téměř slovo od slova opakujeme i svým dětem.

Znáte ženu v některém z těchto znamení? Prchejte od ní. Přivede vás do neštěstí, vysaje a odkopne!

16. 5. 2024 | Každý si přejeme krásný a fungující vztah. Ne vždy jsme toho ale schopní. Důvodem je nechuť vztahu obětovat potřebné a znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme narození. Jaké ženy jsou podle znamení skutečným neštěstím pro všechny muže?

Test postřehu: Najdi na fotografii savany skrytého leoparda. Nejbystřejší to zvládnou do 5 vteřin

16. 5. 2024 | Pokud máte bystrý postřeh a všímat si nejmenších detailů vám nečiní žádné potíže, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný test postřehu. Najdete na fotografii savany skrytého leoparda?

Hádanka: Kdo je toto dítě ze seriálu Chalupáři? Vyrostla z ní krásná slavná herečka. Chytří si to spojí!

16. 5. 2024 | Jedna z nejkrásnějších a nejcharismatičtějších českých hereček se už jako dítě objevila v mnoha seriálech a filmech. Zahrála si i v několika zahraničních snímcích. Kdo je tato talentovaná dáma?

Test postřehu a IQ: Najdi logickou chybu na obrázku bot na rohožce! Superchytří to zvládnou do 5 vteřin

16. 5. 2024 | Máte rádi výzvy a hádanky a testy vám rozhodně nejsou cizí? Pak si vyzkoušejte náš jedinečný test. Vyřešit ho ale zvládnou jen mimořádně bystří a inteligentní jedinci. Najdete na obrázku bot na rohožce logickou chybu?

Seznam běžných potravin, které ředí krev a zabraňují mozkové mrtvici a infarktu myokardu

16. 5. 2024 | Krevní sraženiny v těle představují vysoké riziko ohrožení zdraví. Mohou způsobit nejenom mrtvici, ale také infarkt. Tomuto nebezpečnému stavu se můžeme bránit i s pomocí vhodných potravin, které mají schopnost ředit krev a tím zabraňovat daleko větším problémům.

Filmový kvíz: Poznáte, z kterého hororu je tento záběr? Je tak děsivý, že Menzel omdlel při natáčení

16. 5. 2024 | Tento film je dnes už kinematografickou klasikou. Jako mnoho jiných snímků se příliš dlouho na stříbrných plátnech ale kvůli soudruhům neohřál a na celých jednadvacet let skončil v trezoru. I tak ale došel obrovského uznání, a to nejen díky skvělým hereckým výkonům. Poznáte, o který snímek se jedná?

Nejhorší způsoby, kterými se ženy snaží zakrýt velký zadek. Toto nikdy nedělejte, bude vypadat větší!

16. 5. 2024 | Mít zadek jako Kim Kardashian rozhodně není snem všech žen. Jenže co s ním. Zhubnout? Ne vždy to jde a taky to trvá dlouho. A tak se některé ženy snaží své pozadí zakrýt stůj co stůj. Jenže to dělají těmi nejhoršími způsoby, kterými svůj zadek naopak trapně zvýrazní.

Herec Josef Dvořák celý život střeží doma krásnou manželku. Podívejte, jak úžasnou dámu miluje už 30 let

16. 5. 2024 | Proslavil se rolemi vodníků a tvorbou pro děti. Propůjčil hlas Maxipsu Fíkovi a jeho tvář byla spojena s unikátním interaktivním projektem Kinoautomat. Má tři exmanželky, které vídá, ale jen jedna žena získala doopravdy jeho srdce. Znáte životní lásku Pepy Dvořáka (82), se kterou je přes 30 let?

Pokud jste se narodila v tomto znamení, jste neuvěřitelně silná a statečná. Vydržíte i peklo, když musíte

16. 5. 2024 | Zajímá vás astrologie? Pak rozhodně nikam neodcházejte a přečtěte si náš článek. Dozvíte se v něm, jaká jsou nejstatečnější a nejsilnější znamení zvěrokruhu. Tyto ženy projdou každým peklem jako vítězové.

Hádanka: Poznej herečku z kultovního českého filmu.! Jako černovlasou ji identifikují jen nejbystřejší

15. 5. 2024 | Herečku na úvodním obrázku můžeme znát pouze z jednoho českého filmu – velmi úspěšné komedie z roku 2000. Tehdy jí bylo dvacet čtyři let. Byla jednou z party mladých lidí, kteří se snaží navázat milostný vztah a hlášky z něho zlidověly. Příznivci filmu už nejspíš tuší. Co o herečce víme?

Filmová hádanka: Poznej superslavného českého herce na černobílé archivní fotce! Chytří to dají hned

15. 5. 2024 | Elegantní český herec a moderátor patří k nejvyhledávanějším profesionálům v oboru. Jako dětský herec příliš krásy nepobral, ale nyní je to vyzrálý a pohledný sympaťák. Poznáte ho z archivní fotky, na které stojí vlevo?

Galerie nejkrásnějších žen 19. století. Připadají vám přirozeně krásné, nebo by dnes už neobstály?

15. 5. 2024 | Muži po nich šíleli a ženy jim záviděly. Všechny byly totiž nejen charismatické, ale také bohaté a na úrovni. Navíc nešlo o tiché myšky. I přestože za svůj úspěch vděčily především krásné tváři a dokonalé postavě, byly živelné a emancipované. Seznamte se z pěticí nejžádanějších žen 19. století.

Tato jména nosí hrozní lakomci. Když o tom popřemýšlíte a rozhlédnete se kolem, dáte nám za pravdu

15. 5. 2024 | Některé národy věří, že jméno odráží osobnost svého nositele. Indiáni dávali jméno členům kmene při obřadu až, když si ho zasloužili. Možná jste si i vy všimli, že nositelé jednotlivých jmen mají některé společné rysy. Není to náhoda, protože jméno má skutečně velký vliv na náš život.

Jestli jste se narodili v jednom z těchto znamení, máte velké štěstí. Patříte k nejinteligentnějším lidem

15. 5. 2024 | Věříte na horoskopy a vše, co se v nich píše? Pokud ano, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný článek o tom, která znamení zvěrokruhu patří mezi ta nejinteligentnější. Patříte k nim i vy?

Potápěč našel v moři zatopený vchod do pravěké jeskyně. Vplul dovnitř a užasl. Spatřil zázrak. Podívejte!

15. 5. 2024 | Po několik tisíc let sloužila jako umělecký ateliér. Dnes je pro nás vzácnou galerií, která prozrazuje detaily o našich předcích a okolí, v němž žili. To je Cosquerova jeskyně. Prostor, jenž je přístupný pouze 175 metrů dlouhým podmořským tunelem.

Zdroj: Dotyk.cz - https://dotyk.cz
10:12:17 | 17.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD