Středa 8.5.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Super.cz
Super.cz Zdroj: Super.cz |

Šňupání kokainu v Brně ji vystřelilo na vrchol: To už jsem tak slavná? divila se redaktorka Gábina z minisérie Iveta

8. 5. 2024 | Jako sekretářka Veronika se blýskla v seriálu Redakce, v Případech 1. oddělení si jí diváci všimli coby policejní mluvčí. Role moderátorky Radky v komediálním Dobré ráno, Brno! ji ale proslavila tak, jak se to žádné jiné předtím nepodařilo. A Zuzana Zlatohlávková se teď nestačí divit.

Řezníka Pavla zradil jojo efekt, Vendula z Ulice si vysněnou váhu drží: Anežce Rusevové to teď fakt sekne

8. 5. 2024 | Fanoušci Ulice nevycházeli z údivu, když Jan Řezníček alias řezník Pavel výrazně zhubl a rázem z něj byl nový člověk. Nedlouho poté se s váhou rozhodla něco udělat i jeho seriálová manželka Anežka Rusevová, která hraje Vendulu. A povedlo se!

Anděl s ďáblem v těle. Vittoria Ceretti v průsvitných šatech ukázala to, co smí doma vídat jen Leonardo DiCaprio

7. 5. 2024 | Na módní události roku Met Gala nechyběla ani současná přítelkyně Leonarda DiCapria. Ta na galavečer zvolila něžné bílé šaty, aby je na after party vyměnila za sexy model, který bez podprsenky odhalil vše. Herce na něj ale ten večer nepřilákala.

Penisová aféra tu ještě nebyla: Novotný odpověděl Havlíčkovi na hejt o malém pi… Ve sprše je vedle mě mrzák, vzkázal

7. 5. 2024 | Karel Havlíček se snaží nahnat body u voličů, jak jen se dá. Občas při tom bohužel použije i slovník, který se do vysoké politiky příliš nehodí. Jako v případě hejtu směrem k řeporyjskému starostovi Pavlu Novotnému.

Pavel Novotný chtěl Agátě Hanychové udělat ze života peklo. Kvůli kterému expartnerovi jí vyhrožoval?

7. 5. 2024 | Blíží se další díl zábavního pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Je podle nich správné, že se Jiří Kajínek po propuštění z vězení, kde 19 let seděl za dvojnásobnou vraždu, stal influencerem a prakticky celebritou?

Princ Harry je v Londýně. Naděje na setkání s otcem uhasly, král má prý plný program. Snad příště, doufá princ

7. 5. 2024 | Princ Harry se v úterý účastní v londýnské Katedrále svatého Pavla slavnostní akce k blížícím se Invictus Games. Během své návštěvy města se ovšem navzdory velkým očekáváním nesetká se svým otcem. Král Karel III. je prý zaneprázdněn.

Nejúžasnější šaty večera, žasli lidé nad róbou Katy Perry z Met Gala. Zpěvačka na akci přitom vůbec nebyla

7. 5. 2024 | Královnou včerejšího galavečeru v newyorském Metropolitním muzeu umění se podle mnohých stala Katy Perry. Ta na sobě měla dechberoucí róbu se širokou sukní a květinovými aplikacemi téměř po celé jejich ploše. Na rozdíl od mnoha jiných hvězd Katy dokonale splnila i téma akce, které znělo Zahrada času. Jenže má to jeden háček, americká hudební diva na akci vůbec nebyla…

Dutá hlava, malý pi…: Karel Havlíček provokuje Pavla Novotného. Co na to řeporyjský starosta?

7. 5. 2024 | Volby do Evropského parlamentu se blíží a začíná pěkně přituhovat. Bývalý vicepremiér Karel Havlíček se znovu obul do řeporyjského starosty Pavla Novotného. A servítky si rozhodně nebral.

Sexy Pagáčová s rozparkem, Agáta v mini a Anna Fialová jako brunetka: Kdo další si nenechal ujít premiéru seriálu Iveta?

7. 5. 2024 | Premiéra třetí řady minisérie Iveta přilákala do kina Lucerna nejen představitele hlavních rolí. Slavnostní uvedení závěrečné série si nenechaly ujít další tváře známé nejen z televizní obrazovky. A nechyběly ani extravagantní modely.

V 7. měsíci vystavila bříško i odhalené vnady: Krásná miss se těší na holčičku

7. 5. 2024 | Bývalá Miss Supranational Czech Republic a influencerka Angelina Kostyshynová ukázala těhotenské bříško. Angelina je v 7. měsíci těhotenství a těší se na narození prvního potomka. Bude to holčička.

Poslední divadelní milenec Bohdalové promluvil o vlastním milostném životě. Potřetí se ženil po 5letém testování

7. 5. 2024 | Na jevišti měl desítky, možná stovky partnerek a ani v osobním životě nezahálel. Slovenský herec Milan Kňažko se ženil hned třikrát. Poprvé si bral Češku, podruhé Francouzku a potřetí Slovenku. S partnerkou Eugenií se vzali v roce 1981 po pětileté známosti.

Tereza Kerndlová měla autonehodu: Zpěvačka zveřejnila děsivé záběry

7. 5. 2024 | Radost fanoušků Terezy Kerndlové, která je na skok v Česku, netrvala dlouho. Vyděsili se poté, co zpěvačka zveřejnila snímky a video z hrozivě vyhlížející autonehody, která se jí a manželovi přihodila. Naštěstí se jim nic vážného nestalo.

Lidé jsou v šoku z modelu Kim Kardashian: Musela hrozně trpět a určitě si nechala odstranit žebra, spekulují

7. 5. 2024 | Touha po dokonalosti s sebou někdy nese i pořádnou dávku nepohodlí nebo bolesti. O tom podle lidí musela vědět své Kim Kardashian, která na módní událost roku Met Gala vynesla šaty, ve kterých měla vosí pas. Nabízí se otázka, co všechno pro takový vzhled musela udělat.

Tragická smrt zpěváka Abraxasu, který skočil pod vlak nedaleko místa, kde se zabila Iveta Bartošová. Měl rakovinu

7. 5. 2024 | Zpěvák kapely Abraxas a Tango Miroslav Imrich zemřel o víkendu na následky srážky s vlakem. Život se rozhodl dobrovolně ukončit na železniční trati mezi Kolovraty a Uhříněvsí, nedaleko místa, kde skonala také zpěvačka Iveta Bartošová. Zpěvák byl původně hospitalizován v jedné z pražských nemocnic, odkud ale odešel.

Nejodvážnější dekolt premiéry: Česká přítelkyně LP dorazila bez podprsenky, místo prádla měla šperky

7. 5. 2024 | Pozornost na sebe na premiéře třetí série Ivety přitáhla rozhodně kráska ze Snídaně s Novou. Iveta Maurerová dorazila do kina Lucerna v odvážném modelu. Měla jednoznačně největší výstřih a pod bílé sako si nevzala vůbec nic.

Pětaosmdesátiletý Petr Kostka po delší době ve společnosti: Herec dorazil ve skvělé formě

7. 5. 2024 | Ve svých pětaosmdesáti letech stále srší energií a dobrou náladou. Tu přenesl Petr Kostka během představení Láska nebeská i na diváky v hledišti. Herec si nenechal ujít slavnostní 100. reprízu muzikálu z hitů Waldemara Matušky, kde ztvárnil roli Boha.

Promovaný inženýr byl nejdřív Ranger, pak Plavec a znovu Ranger. Osudným se mu stalo potápění v Kolumbii

7. 5. 2024 | Promovaní inženýři, sinus, cosinus, deskriptiva, promovaní inženýři, kdo je tu inženýr, ať s námi zpívá. K tomu vyzýval spolu s kolegy z kapely v jedné z nejvlezlejších odrhovaček pro pamětníky, která se dodnes často line z rádií, Milan Dufek (†61). Karel Šíp, autor textu na hudbu Jaroslava Uhlíře, ji napsal vlastně o něm.

První práce Evy Perkausové pouhé tři měsíce po porodu: Krásná moderátorka má doma pořádný fičák

7. 5. 2024 | Eva Perkausová se tři měsíce po porodu vrátila na skok do práce. A to na akci v pražské Grébovce, kterou na Prvního máje moderovala.

Hvězdný příchod Artura Štaidla na premiéru: Syna Ivety Bartošové byste v brýlích a s knírkem možná ani nepoznali

7. 5. 2024 | Slavnostní premiéru závěrečné části minisérie Iveta si v kině Lucerna nenechala ujít řada známých osobností. Mezi hosty nechyběl ani jediný syn Ivety Bartošové. Artur Štaidl se postaral o hvězdný příchod, pod brýlemi byste ho nejspíš ani nepoznali.

Jedna z nejkrásnějších Češek Kateřina Kasanová porodila druhého syna: Přišel na svět v Koreji

7. 5. 2024 | Vítězka soutěže krásy Miss Czech Republic 2017 Kateřina Kasanová porodila druhého syna. Radostnou novinkou se Kateřina i její manžel, fotbalista Tomáš Petrášek, pochlubili na sociálních sítích.

Zdroj: Super.cz - https://super.cz
08:11:27 | 08.05.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD