Čtvrtek 18.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Krimi zprávy » Požáry.cz
Požáry.cz Zdroj: Požáry.cz |

Na silnici z Lázní Bohdanče do Pardubic zasahují hasiči u nehody dvou vozidel, nikdo neutrpěl vážné…

18. 4. 2024 | Na silnici z Lázní Bohdanče do Pardubic zasahují hasiči u nehody dvou vozidel, nikdo neutrpěl vážné zranění.

Pražští hasiči cvičili nové strojníky, stále jim ale chybí desítky lidí. Šance stát se profesionálním hasičem v Praze je velká

18. 4. 2024 | Pražští profesionální hasiči se dlouhodobě potýkají s nedostatkem strojníků. V rámci výcviku proběhlo v Praze-Radotíně zaučení nově přijatých příslušníků zaškolení pro práci s čerpadly.

Hasiči na Sokolovsku cvičili záchranu z nejvyššího bodu větrné elektrárny

18. 4. 2024 | Úkolem speciálně vyškolených hasičů na práci ve výšce či hloubce je především záchrana osob. Hasiči lezci trénují a následně provádí tuto záchranu z nejrůznějších objektů. Od střech domů, přes stromy až po skalní útvary.

Hasiči likvidují požár návěsu kamionu na dálnici D8 u Siřejovic směr Praha. Návěs se podařilo…

18. 4. 2024 | Hasiči likvidují požár návěsu kamionu na dálnici D8 u Siřejovic směr Praha. Návěs se podařilo odpojit a zabránit rozšíření požáru na tahač. Na místě zasahuje jednotka ze stanice Lovosice a jednotka ze stanice Litoměřice. Kamion vezl automobilové díly. Doprava levým jízdním pruhem.

U nehody autobusu a kamionu na silnici I/35 zasahují hasiči ve Vysokém Mýtě. V autobuse cestovalo…

18. 4. 2024 | U nehody autobusu a kamionu na silnici I/35 zasahují hasiči ve Vysokém Mýtě. V autobuse cestovalo 11 osob. Zraněn byl řidič autobusu, který byl předán do péče zdravotníkům. Cestující nebyli zraněni. Řidič v kamionu též neutrpěl zranění.

K dopravní nehodě dvou osobních vozidel na křižovatce ulic Sokolská a Brněnská vyjížděli hasiči z…

18. 4. 2024 | K dopravní nehodě dvou osobních vozidel na křižovatce ulic Sokolská a Brněnská vyjížděli hasiči z Hradecké centrální stanice. Jedna zraněná osoba skončila v péči záchranářů, hasiči provedli zabezpečení vozidel proti vzniku požáru a odstranění poškozeného semaforu.

Hasiči zasahují u dopravní nehody autobusu na silnici I/18 u obce Dublovice na Příbramsku. Autobus…

18. 4. 2024 | Hasiči zasahují u dopravní nehody autobusu na silnici I/18 u obce Dublovice na Příbramsku. Autobus sjel mimo komunikaci do příkopu. Na místě hasiči pomohli cestujícím vystoupit, protože se sami z vozidla nedokázali dostat ven.

Kontejnerové cisterny na pohonné hmoty zajišťují provoz techniky při déletrvajících zásazích

18. 4. 2024 | Hasičské záchranné sbory krajů disponují kontejnery určenými pro přepravu pohonných hmot - ve vztahu k tomuto konkrétnímu článku především motorové nafty a lehkého topného oleje.

Celkem šest jednotek hasičů bojovalo večer s požárem skladového objektu o rozměrech 8 × 12 metrů v…

17. 4. 2024 | Celkem šest jednotek hasičů bojovalo večer s požárem skladového objektu o rozměrech 8 × 12 metrů v Chotějovicích u Teplic. Plameny se podařilo dostat pod kontrolu pomocí jednoho útočného proudu vedeného vnitřkem budovy. Druhý útočný proud byl veden z vnějšku po střeše.

Druhý stupeň požárního poplachu byl vyhlášen při požáru rodinného domu v obci Leskovec

17. 4. 2024 | Druhý stupeň požárního poplachu byl vyhlášen ve středu krátce před devátou hodinou večerní, kdy byl oznámen požár rodinného domu v obci Leskovec na Vsetínsku.

Vznícení potravin při vaření bylo v 18:13 důvodem výjezdu 3 jednotek hasičů. Požár v kuchyni…

17. 4. 2024 | Vznícení potravin při vaření bylo v 18:13 důvodem výjezdu 3 jednotek hasičů. Požár v kuchyni rodinného domu v Chlumu na Hradecku se podařilo rychle zlikvidovat a zabránit tak vyšším škodám. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Způsobená škoda je 100 tisíc Kč, uchráněné hodnoty 7 milionů Kč.

Bez zranění vyvázli cestující z dopravní nehody autobusu u Lišova, zranění však utrpěla řidička.

17. 4. 2024 | Bez zranění vyvázli cestující z dopravní nehody autobusu u Lišova, zranění však utrpěla řidička.

Jeden člověk skončil v péči zdravotníků po dopravní nehodě osobního automobilu a autobusu v…

17. 4. 2024 | Jeden člověk skončil v péči zdravotníků po dopravní nehodě osobního automobilu a autobusu v Jedovnické ulici v Brně.

Ve Svitavách směrem na Opatovec zasahují hasiči u požáru nákladního automobilu s nákladem prášků na…

17. 4. 2024 | Ve Svitavách směrem na Opatovec zasahují hasiči u požáru nákladního automobilu s nákladem prášků na praní a aviváže. O události byli informováni pracovníci životního prostředí i správce komunikace.

Při požáru v Bartošovicích byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu, vznikla škoda za více než 5 milionů

17. 4. 2024 | Ve středu 17.4.2024, krátce po půl druhé ráno, vyjeli hasiči k nahlášenému požáru haly v Bartošovicích na Novojičínsku. Během dojezdu prvních jednotek, bylo vzhledem k rozvoji požáru, nutné navýšit počet cisteren i hasičů. Byl proto vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu.

Za projekt péče o zdraví zasahujících hasičů byli středočeští hasiči oceněni v prestižní anketě Hasič roku 2023

17. 4. 2024 | Projekt péče o zdraví zasahujících hasičů je zaměřen na osvětu příslušníků Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje. Snaží se upozornit na zdravotní rizika spojená s prací hasiče. Hasiči se dennodenně dostávají do kontaktu s mnoha nebezpečnými látkami, které mají škodlivé, mnohdy až fatální účinky na lidský organismus.

Drážní hasiči budou mít novou stanici v Nymburce. V březnu 2025 se přestěhují z nevyhovujících prostor

17. 4. 2024 | Správa železnic slavnostně zahájila výstavbu nového areálu drážních hasičů v nymburské Nádražní ulici. Hasiči získají modernější a komfortnější zázemí a také garáže a parkovací stání pro svá vozidla. Snížení provozních nákladů pak přinese instalace fotovoltaických panelů. Práce potrvají do března příštího roku.

Dvě desítky hasičů cvičily v Táboře protipovodňová opatření, stavěly protipovodňové stě­ny

16. 4. 2024 | Druhý stupeň povodňové aktivity na Lužnici v důsledku silných a dlouhotrvajících dešťů - to byla výchozí situace taktického cvičení, které se v sobotu 13. dubna 2024 konalo v Táboře.

Dopravní nehoda na dálnici D2 zkomplikovala provoz na Brno, hasiči poskytli první pomoc řidiči dodávky

16. 4. 2024 | Odpoledne se na dálnici D2, směrem na Brno u 8,5 km, odehrála vážná dopravní nehoda. Zasahovaly jednotky z hasičských stanic Židlochovice a Hustopeče. Jednalo se o nehodu dodávky a tří nákladních vozidel.

Dopravní nehoda nákladního auta blokuje sjezd z dálnice D6 u Chebu směrem na průmyslovou zónu Dolní…

16. 4. 2024 | Dopravní nehoda nákladního auta blokuje sjezd z dálnice D6 u Chebu směrem na průmyslovou zónu Dolní Dvory. Na místo jede vyprošťovací speciál. Nehoda je bez zranění.

Zdroj: Požáry.cz - https://pozary.cz
18:11:04 | 18.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD