Sobota 27.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Domácí » Dotyk.cz
Dotyk.cz Zdroj: Dotyk.cz |

Povahy žen podle znamení: Kompletní přehled temperamentu. Kde se nacházíte mezi beránkem a dračicí?

26. 4. 2024 | V kole zvěrokruhu se nachází dvanáct zcela odlišných znamení. Další rozdíly u konkrétních zrozenců najdeme v případě, že věnujeme pozornost jen jednomu pohlaví. Astrologové se zaměřily na ženy a jejich charaktery podle data, ve kterém se narodily. Představujeme vám dvanáct ženských povah.

Martin Dejdar je už 30 let s jedinou ženou. Málokdy ji ukazuje. Podívejte, jak je Daniela krásná

26. 4. 2024 | Český herec a dabér Martin Dejdar, který propůjčil hlas Bártu Simpsonovi a exceloval v Šakalích letech, oslaví letos své 59. narozeniny. A ještě jedno výročí – je už 30 let s jedinou ženou, krásnou manželkou Danielou. Málokdy ji veřejně ukazuje, ale jejich manželství klape výborně už tři dekády.

Pokud jste se narodila v jednom z těchto 3 znamení, máte obrovský šarm a muži od vás neodtrhnou oči

26. 4. 2024 | Některé ženy mají takové kouzlo, že muže doslova zhypnotizují. Člověk nedokáže říct, čím to konkrétně je, že jsou tyto dámy tak přitažlivé. Lidé tomu říkají sex appeal, nebo šarm. Tyto tři zrozenkyně se rodí ve znamení zvěrokruhu, která jsou pro pány nejvíce svůdná.

Kam zmizela krasavice Nevyjelová z Jáchyme, hoď ho do stroje? Vyhrála Miss a pak záhadně zmizela

26. 4. 2024 | Dnes již kultovní komedie Oldřicha Lipského Jáchyme, hoď ho do stroje! patří stále mezi nejoblíbenější české filmy. Ve snímku se objevila řada zvučných jmen, a to včetně Luďka Soboty, Josefa Dvořáka nebo Ladislava Smoljaka. Nezapomenutelnou byla ale i svůdnice Nevyjelová. Kde je herečce dnes konec?

Jak dnes vypadá Klaudie z Četnických humoresek? Krasko se vrátila se zpět do Ruska a má špatnou pověst

26. 4. 2024 | Kdo by neznal úsměvné a dobrodružné příhody četníků z brněnské pátrací stanice. V seriálu se kromě slavných jmen objevili i herci a herečky menších rolí. Jednou z nich byla Olga Krasko, představitelka Klaudie. Kde je jí dnes konec a proč ji naháněla ruská média?

IQ výzva pro bystré hlavy: Najděte v savaně skrytého leoparda. Nejrychlejší to zvládnou za 4 sekundy

26. 4. 2024 | Hádanek a hlavolamů existuje celá řada. Některé obsahují skrytou chybu, jiné chtějí dopočítat číslici v číselné řadě a další nás vybízí k tomu, abychom na obrázku před sebou něco objevili. Takovým typem hádanky je i náš obrázek. Najdete na něm leoparda?

Co dnes dělá porotce Superstar Ondřej Hejma? Už je mu 73 let a je z něj roztomilý dědeček. Podívejte!

26. 4. 2024 | Mnozí si ho pamatují jako porotce ze SuperStar, kde zaujal hlavně svými vtipnými glosami vůči mnohým vystoupením. Ondřej Hejma je ale hlavně zpěvák. Kromě toho také moderátor, publicista, překladatel a spisovatel. Věděli jste, že vystudoval čínštinu? A kdo si z něj dělá legraci kvůli jeho vlasům?

IQ výzva pro nejbystřejší: Najdi 2 skryté tváře na starém obraze. Pozor: Je to chyták! Málokdo je objeví

26. 4. 2024 | Jak dobří jste, pokud jde o detaily? Orientujete se dobře v prostoru a hádanky jsou vaším oblíbeným způsobem zábavy? Pokud ano, přinášíme vám jedinečnou výzvu. Najdete na starém obraze dvě skryté tváře?

Petržel může být nebezpečná: Starší a nemocní lidé by se jí měli vyhýbat. Proberte to se svým lékařem!

26. 4. 2024 | Jak stárneme, měli bychom k našemu jídelníčku přistupovat s větší rozvahou. Některé produkty a pochutiny nám totiž nemusejí udělat dobře. K těm patří překvapivě i petrželka. Ač známá pro spoustu zdravotních benefitů, starší lidé by se jí dle odborníků měli vyhýbat.

Kam zmizel zrzek ze seriálu Třetí patro? V TV ho vídáte často i teď. Nejchytřejší si postavy spojí rychle

26. 4. 2024 | Jako spousta herců se k herectví dostal náhodou, nebo spíš o to vůbec nestál. A jako většina těchto herců patří mezi ty s největším talentem a diváci se u jeho replik jak v televizi, tak v divadle nejvíce baví. Jaký byl osud zrzka ze seriálu Třetí patro?

Zdravotní zázrak a nejúčinnější čistič ledvin, cév a likvidátor dny teď kvete všude. Na jaře má obří sílu

26. 4. 2024 | I když je bršlice kozí noha neprávem považována jen za plevel, skrývá v sobě mnohem více a nepřízeň zahradníků si nezaslouží. Je známá také pod názvy kerhák nebo husí packa a ve skutečnosti je uznávanou léčivkou. Je dokonce využívána proti dně, zánětlivému onemocnění kloubů. Tento plevel je zázrak.

Jak jednou pro vždy vypudit kunu: Trik našich babiček s levnou tabletkou funguje fantasticky

26. 4. 2024 | Pokud se vám v domě usadila kuna, je potřeba jednat rychle. Za pár dní totiž dokáže tohle roztomilé zvířátko napáchat statisícové škody. Plašičů a odpuzovačů kuny existuje spousta a nejrůznějších druhů, naše babičky ale sázely na jednu levnou tabletku, kterou nic nepřekoná. Znáte tenhle trik?

Co dělá bývalá ředitelka Miss Michaela Maláčová? Podívejte, jak vypadá v padesáti, 33 let od vítězství

26. 4. 2024 | Michaela Bakala, narozená jako Maláčová, je česká podnikatelka, filantropka a bývalá královna krásy. Korunku získala před 33 lety. Z úspěchu ve světě glamour se tato žena ale postupně dostala zcela jinam. Ve svém životě se věnuje mnoha rozmanitým aktivitám. A chcete vidět, jak vypadá v padesáti?

Logická IQ výzva: Doplň místo otazníku správné číslo! Jen mimořádně chytří to zvládnou do 10 vteřin

26. 4. 2024 | Jak jste na tom s matematikou a logikou? Pokud vám tyto předměty ve škole šly, rozhodně si vyzkoušejte naši výzvu. V ní je potřeba doplnit místo otazníku správné číslo. Tak co, zkusíte to?

IQ výzva pro bystré hlavy: Najdi na obrázku muže v bytě logickou chybu. Do 5 vteřin ji odhalí jen génius

26. 4. 2024 | Máte rádi hádanky a hlavolamy, které vás nutí přemýšlet a hledat řešení? Pokud kývete na výraz souhlasu, pak si vyzkoušejte naši IQ výzvu. V ní je potřeba objevit na obrázku muže v obýváku logickou chybu. Troufnete si?

Jarmilu Kurandovou všichni známe jako filmovou Babičku. Jak ale vypadala dříve? Byla mimořádně krásná

25. 4. 2024 | Když se řekne pohádková babička, vybaví se nám většinou jediná herečka – Jarmila Kurandová, asi neslavnější a dosud nepřekonaná babička, chůva nebo stařenka, která je dobrosrdečná, moudrá a laskavá. Jak ale vypadala dřív? Byla mimořádně krásná!

Janek Ledecký dlouho skrýval svoji paní Columbovou. Podívejte, jak vypadá jeho krásná manželka

25. 4. 2024 | Zpěvák Janek Ledecký byl, je a zajisté i bude snem mnoha žen. Ty, které by si však na hudebníka pomýšlely, mají smůlu. Je už přes třicet let oddaný jedné ženě a nehodlá na tom nic měnit. Jaký je recept na spokojené manželství po tolika letech? A jak vypadá ta šťastná žena, která stojí po jeho boku?

Věděli jste, jak vypadal Miroslav Donutil jako úplně mladý? Byl vážně fešák. Tyhle fotky vás překvapí!

25. 4. 2024 | Miroslav Donutil patří k nejpopulárnějším hercům současnosti. Jeho obsazení do role je zárukou úspěchu filmu. V únoru oslavil tento třebíčský rodák 73. Narozeniny. Věděli jste ale, jaký fešák byl v mládí? Ukážeme vám retro fotky, které vás udiví i rozesmějí.

Pokud jste se narodila v jednom z těchto znamení, máte šílenou smůlu na muže. Lepí se na vás ti nejhorší

25. 4. 2024 | Ptáte se, proč máte stále takovou smůlu v lásce a výběru partnera? Možná jste si už všimla, že si vybíráte stále dokola stejný typ mužů, který vám nakonec vždy zlomí srdce. Není to náhoda, protože v tom existuje určitý vzorec. Ten odhalili astrologové. Některé ženy jsou jako magnet na špatné muže.

Krutý osud krásné herečky Anny Letenské. Nechali ji dokončit film, pak ji popravili

25. 4. 2024 | Život herečky válečných let není jen filmovým scénářem, ale tragickým osudem jedné z obětí nacistické zlovůle. Její život vyhasnul v koncentračním táboře. Když na plátně kina Paláce Lucerna bavila diváky ve své poslední roli, neměli tušení, že herečka v té době již dávno nežije.

Zdroj: Dotyk.cz - https://dotyk.cz
02:12:31 | 27.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD