Pátek 26.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Hlavní přehled » Dotyk.cz
Dotyk.cz Zdroj: Dotyk.cz |

Co dělá bývalá ředitelka Miss Michaela Maláčová? Podívejte, jak vypadá v padesáti, 33 let od vítězství

26. 4. 2024 | Michaela Bakala, narozená jako Maláčová, je česká podnikatelka, filantropka a bývalá královna krásy. Korunku získala před 33 lety. Z úspěchu ve světě glamour se tato žena ale postupně dostala zcela jinam. Ve svém životě se věnuje mnoha rozmanitým aktivitám. A chcete vidět, jak vypadá v padesáti?

Logická IQ výzva: Doplň místo otazníku správné číslo! Jen mimořádně chytří to zvládnou do 10 vteřin

26. 4. 2024 | Jak jste na tom s matematikou a logikou? Pokud vám tyto předměty ve škole šly, rozhodně si vyzkoušejte naši výzvu. V ní je potřeba doplnit místo otazníku správné číslo. Tak co, zkusíte to?

IQ výzva pro bystré hlavy: Najdi na obrázku muže v bytě logickou chybu. Do 5 vteřin ji odhalí jen génius

26. 4. 2024 | Máte rádi hádanky a hlavolamy, které vás nutí přemýšlet a hledat řešení? Pokud kývete na výraz souhlasu, pak si vyzkoušejte naši IQ výzvu. V ní je potřeba objevit na obrázku muže v obýváku logickou chybu. Troufnete si?

Jarmilu Kurandovou všichni známe jako filmovou Babičku. Jak ale vypadala dříve? Byla mimořádně krásná

25. 4. 2024 | Když se řekne pohádková babička, vybaví se nám většinou jediná herečka – Jarmila Kurandová, asi neslavnější a dosud nepřekonaná babička, chůva nebo stařenka, která je dobrosrdečná, moudrá a laskavá. Jak ale vypadala dřív? Byla mimořádně krásná!

Janek Ledecký dlouho skrýval svoji paní Columbovou. Podívejte, jak vypadá jeho krásná manželka

25. 4. 2024 | Zpěvák Janek Ledecký byl, je a zajisté i bude snem mnoha žen. Ty, které by si však na hudebníka pomýšlely, mají smůlu. Je už přes třicet let oddaný jedné ženě a nehodlá na tom nic měnit. Jaký je recept na spokojené manželství po tolika letech? A jak vypadá ta šťastná žena, která stojí po jeho boku?

Věděli jste, jak vypadal Miroslav Donutil jako úplně mladý? Byl vážně fešák. Tyhle fotky vás překvapí!

25. 4. 2024 | Miroslav Donutil patří k nejpopulárnějším hercům současnosti. Jeho obsazení do role je zárukou úspěchu filmu. V únoru oslavil tento třebíčský rodák 73. Narozeniny. Věděli jste ale, jaký fešák byl v mládí? Ukážeme vám retro fotky, které vás udiví i rozesmějí.

Pokud jste se narodila v jednom z těchto znamení, máte šílenou smůlu na muže. Lepí se na vás ti nejhorší

25. 4. 2024 | Ptáte se, proč máte stále takovou smůlu v lásce a výběru partnera? Možná jste si už všimla, že si vybíráte stále dokola stejný typ mužů, který vám nakonec vždy zlomí srdce. Není to náhoda, protože v tom existuje určitý vzorec. Ten odhalili astrologové. Některé ženy jsou jako magnet na špatné muže.

Krutý osud krásné herečky Anny Letenské. Nechali ji dokončit film, pak ji popravili

25. 4. 2024 | Život herečky válečných let není jen filmovým scénářem, ale tragickým osudem jedné z obětí nacistické zlovůle. Její život vyhasnul v koncentračním táboře. Když na plátně kina Paláce Lucerna bavila diváky ve své poslední roli, neměli tušení, že herečka v té době již dávno nežije.

Odjel jsem s kamarády na chatu na víkend. Můj nečekaný návrat konečně ukázal, co je moje žena vlastně

25. 4. 2024 | Myslíte si, že když s někým žijete, že ho znáte. Že ho znáte dobře. Také já jsem věřil, že mám svou ženu přečtenou. Přesně jsem věděl, co bude následovat, když se čas od času vrátím po „večerce“, a také jsem věděl, jak si to vyžehlit. Takové obyčejné věci k poznání ale nestačí...

Jak se zbavit otravných much: Pověste do oken listy z tohoto běžného stromu. Našim předkům to fungovalo!

25. 4. 2024 | Jaro letos začalo o měsíc dříve. Je to sice příjemné, má to však háček, s teplem se probouzí i obtěžující hmyz. Chemikálie doma většinou nechceme, proto se snažíme mouchy a komáry zlikvidovat jinak. Funguje i přírodní cesta. Například listy stromu, anebo různé bylinky.

KVÍZ: Uspěli byste u maturity z češtiny? Otestujte se, jak znáte známá česká literární díla

25. 4. 2024 | Patřila čeština a literatura na střední škole k vaším oblíbeným předmětům? Jak dobře jste se orientovali v problematice literárních děl? Pokud se chcete přesvědčit, jak jste na tom dnes, a k tomu trošku potrápit mozkové závity, vyzkoušejte si náš kvíz.

Není to plevel, ale léčivý zázrak.Teď roste všude. Zkuste čtrnáctidenní očistnou jarní kúru našich předků

25. 4. 2024 | Nadšence sestřihaných zelených trávníků netěší a považují ji za otravný plevel. Jako léčivku ji znaly už dávné bylinářky. Pampeliška neboli smetánka lékařská, jak už její název napovídá, patří mezi skvosty přírodní lékárny a je (kromě jiného) naprosto skvělá pro jarní očistnou kúru.

Pamatujete na silvestrovského federálního baviče Olda Hlaváčka? Byl i ve vězení. Takto dnes vypadá

25. 4. 2024 | Oldo Hlaváček je slovenský herec, bavič, moderátor, scenárista a hudebník. Možná si jej pamatujete jako silvestrovského federálního baviče. Málokdo však ví, že jeho život poznamenal i pobyt ve vězení. Chcete vědět, jak dnes Oldo Hlaváček vypadá?

IQ výzva pro bystré: Na starém obrázku kozy je ukrytý i její majitel. Kdo ho najde do 5 vteřin, je génius

25. 4. 2024 | Pokud rádi soutěžíte, luštíte křížovky a baví vás zapeklité hlavolamy, pak pro vás něco máme. Přinášíme vám IQ výzvu, na jejíž vyřešení ale stačí jen skuteční géniové. Zařadíte se mezi ně

Právě všude kolem kvete zdravotní zázrak. Snižuje cholesterol, čistí krev i střeva. Stačí ho svařit a pít

25. 4. 2024 | Zejména majitelé zahrad jí často nemohou přijít na jméno, protože ji mnozí považují za úporný plevel. Přitom pampeliška byla po staletí využívána jako lék na játra a různé záněty. Jenže tahle žlutá kráska toho umí mnohem víc. Uvařte si z ní čaj a uvidíte.

Neuvěřitelná proměna kuchaře Radka Kašpárka? Zhubl 20 kg a vypadá jako hollywoodská hvězda. Podívejte!

25. 4. 2024 | Radka Kašpárka, jednoho ze tří hvězdných kuchařů populární soutěže MasterChef Česko, si všichni pamatujeme jako klasického, mírně zaobleného sympaťáka, na kterém je vidět, že jídlo prostě miluje. On se však v posledních měsících neuvěřitelně změnil. Zhubl 20 kg a vypadá jako hollywoodská hvězda.

Horoskop podle starých Slovanů: Bude vás charakterizovat jedno zvíře. Budete překvapeni, jak přesné to je

25. 4. 2024 | Hlavní slovo v životě starých Slovanů měla příroda a všelijaké rituály. V jejich životě pro ně byla zvířata velmi důležitá. Pozorovali jejich vlastnosti, chování a podle nich sestavili horoskop. Podívejte se, kterému zvířeti odpovídá vaše znamení.

Supertěžká IQ výzva pro nejchytřejší: Doplň číslo ve 4 řádku. Do 5 vteřin to zvládne jen génius

25. 4. 2024 | Máte rádi výzvy a k tomu trochu matematických výpočtů? Pokud ano, pak rozhodně nikam neodcházejte. Vyzkoušejte si naši supertěžkou matematickou výzvu, která důkladně prověří vaše IQ.

IQ výzva pro bystré: Kdo ze tří mužů na obrázku je otcem dítěte? Kdo má super postřeh, dá to do 5 vteřin

25. 4. 2024 | Jak jste na tom s řešením hádanek? Vnímáte detaily nebo vám spíše unikají? Pokud si to chcete ověřit, vyzkoušejte si naši IQ výzvu. Tu zvládnou jen ti nejbystřejší. Kdo je podle vás otcem dítěte?

Pamatujete na dudáka z Byl jednou jeden král? Skončil hrozně, oběsil se na klice od dveří

24. 4. 2024 | Jméno a tvář všestranného herce Josefa Pehra si nejvíce pamatujeme z pohádky Byl jednou jeden král, kde si zahrál usměvavého dudáka. Byl také manželem Luby Skořepové a velmi talentovaným loutkohercem. Jeho život ale skončil hrozně. Oběsil se na klice od dveří.

Zdroj: Dotyk.cz - https://dotyk.cz
10:12:25 | 26.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD