Čtvrtek 25.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Domácí » InStory.cz
InStory.cz Zdroj: InStory.cz |

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do života přivolat?

23. 4. 2024 | Láska nemusí být vždy šťastná. Některé ženy přitahují nevhodné partnery, kteří si jich nedokážou cenit.

Milenky, které zanechaly nesmazatelnou stopu v životě krále Ludvíka XIV: Vyznavačka černé magie i zbožná chůva

23. 4. 2024 | Slabost Ludvíka XIV. k ženám byla známá a jeho život provázela nejedna aféra.

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?

23. 4. 2024 | Detektor lži využívá policie v závažných případech, aby pomocí reakcí těla odhalil, zda podezřelý něco nezatajuje. Žádná technologie ale není bezchybná a i výsledky z detektoru lži mohou být zkreslené.

Česká ekonomika je podle expertů na cestě k zotavení

22. 4. 2024 | Důvěra firem v ekonomiku se v březnu 2024 ve srovnání s předchozím měsícem zvýšila, a to nejvíce v oblasti obchodu. Naopak ve stavebnictví důvěra klesá.

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

19. 4. 2024 | Umělá inteligence je fenoménem dnešní doby. Belgičtí vědci se rozhodli využít právě sílu umělé inteligence k tomu, aby zlepšili chuť tamních piv.

Boj o úpravu věku odchodu do důchodu vrcholí, budeme pracovat do úplného vyčerpání?

16. 4. 2024 | Kdy půjdeme do důchodu a jakou penzi (zda vůbec) budeme pobírat? To je otázka, která hýbe nejenom současnou politickou scénou, ale rozděluje i národ jako takový. Pojďme se podívat na problém pomocí řeči suchých čísel.

Homosexualita či incest aneb pestrost lidské sexuality v průběhu věků

15. 4. 2024 | Pojem sexualita lze definovat jako soubor vlastností a jevů vyplívajících z pohlavních orgánů. Zjednodušeně řečeno, sexualita se týká každého živého jedince a projevuje se v různých podobách.

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

15. 4. 2024 | Sledování televize patří nadále mezi nejoblíbenější aktivity českých domácností. Rozšiřují se ovšem platformy sledování televizního obsahu a roste počet domácností s televizory připojenými na internet.

Crossdressing jako zpestření sexu i oslava individuality

15. 4. 2024 | Chtějí uniknout ze všedního života, posílit sebevědomí nebo si s partnerkou okořenit intimní život. I to jsou důvody, které vedou muže k nošení ženských šatů.

Pacienti s Parkinsonovou nemocí mají naději díky českému objevu

15. 4. 2024 | Parkinsonova nemoc, druhé nejčastější neurodegenerativní onemocnění, postihuje stále větší počet pacientů po celém světě, u nás se s ní potýká přes třicet tisíc lidí..

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008

15. 4. 2024 | Vnímání krásy je abstraktní a nesmírně komplikovaná záležitost, kterou se zabývaly všechny lidské civilizace. Už před mnoha stovkami let se antičtí filosofové snažili krásu definovat matematickými metodami.

Takzvaný projekt Manhattan byl vyvrcholením snahy Američanů o sestrojení a použití jaderné bomby. Na konci zůstal smutný příběh dvou japonských měst

15. 4. 2024 | Takzvaný projekt Mahattan byl vyvrcholením úporné snahy Američanů o sestrojení a použití jaderné bomby. V rámci tohoto projektu, který vyvrcholil zničením dvou japonských měst, bylo mobilizováno tisíce vědců po celém světě.

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

15. 4. 2024 | Boj s vodním kamenem je doslova věčný. Nesmíte ale povolit, protože když jeho likvidaci podceníte, brzy vám zlikviduje vaše domácí spotřebiče.

Muži jsou v ohrožení, chromozom Y se vytrácí. Pánové budou podle vědců brzy potřebovat nový sexuální gen

15. 4. 2024 | Muži jsou v ohrožení. Podle vědců doslova mizí chromozom Y, který rozhoduje o tom, že se narodí potomek mužského pohlaví.

Prehistorické monstrum měřilo přes tři metry a vážilo téměř tunu. K vymření největších ptáků planety přispěl pravděpodobně i člověk

15. 4. 2024 | Největší zástupce ptáků, který kdy žil na naší planetě, měřil přes tři metry a jeho váha mohla dosahovat až osmi set kilogramů. Pro srovnání - největší dnešní pták je pštros, který může dosahovat váhy 150 kilogramů.

Víte, kolik si za socialismu vydělávali českoslovenští zpěváci? Někteří živořili, jiní už tehdy byli milionáři

14. 4. 2024 | Kdo se chtěl za socialismu hudbou skutečně živit, neměl to jednoduché. V první řadě musel úspěšně absolvovat tzv.

Chete zhubnout a zároveň zpěvnit své tělo? Vsaďte na revoluční technologii, která dokáže spalovat tuk i budovat svaly

14. 4. 2024 | Zkoušeli jste už všechny možné i nemožné diety nebo trávíte hodiny v posilovně a výsledky stále nejsou podle vašich představ? Tak si představte, že díky revoluční technologii, která buduje svaly a spaluje tuk můžete získat lepší postavu za pouhý měsíc. .

Snadný a účinný trik na odolnou mastnotu v kuchyni. Použijte obyčejný olej

14. 4. 2024 | Mastnota, především ta zažraná, dokáže nejednu hospodyňku potrápit. Obyčejný nebo i speciální mycí prostředek s houbičkou často svou práci neodvede.

Sovětské monstrum: Zlověstně vypadající stroj byl určen pro bleskový transport vojáků k invazi do Evropy

14. 4. 2024 | V sedmdesátých letech minulého století byla studená válka mezi někdejším SSSR a USA v plném proudu. Na obou stranách se objevovaly stále nové a nové zbraně, které často měly spíše odstrašující charakter než skutečný vojenský potenciál.

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

14. 4. 2024 | Každý, kdo má doma zvířecího mazlíčka, který zásobí jeho byt či dům nekonečnou zásobou chlupů, nám dá jistě za pravdu, že udržet domácnost čistou, dá pořádnou práci. Někdy je až s podivem, kolik chlupů dokáže i malý pes nebo kočka denně pustit.

Zdroj: InStory.cz - https://instory.cz
22:12:48 | 24.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD