Čtvrtek 28.3.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Eurofotbal.cz
Eurofotbal.cz Zdroj: Eurofotbal.cz |

Stindl vzdá boj se zdravím, po sezoně ukončí aktivní kariéru

28. 3. 2024 | Lars Stindl se loni v létě vrátil do Karlsruhe, za několik měsíců ho pak čeká další významná změna. 35letý ofenzivní záložník pověsí kopačky na hřebík, oznámil to v průběhu dnešního dne.

V týmu je velká konkurence. Věřím ale, že na evropském šampionátu budu, uvedl Maddison

28. 3. 2024 | Záložník Tottenhamu James Maddison si myslí, že jeho jméno bude figurovat v nominaci trenéra Garetha Southgatea na letní Euro. Záložník Tottenhamu to prohlásil po březnovém reprezentačním bloku, v němž Anglie ve dvou zápasech ve Wembley prohrála 0:1 s Brazílií a vydřela remízu 2:2 s Belgií. Důvody vidí ve svých kvalitách a víře v sebe sama.

Rasismus nepotvrzen. Nedostatek důkazů? Jsem z toho zklamaný, říkal Juan Jesus

28. 3. 2024 | Před reprezentační přestávkou se v Serii A dost propíral šlágr mezi Interem a Neapolí. Ani ne tak kvůli tomu, že se konala remíza, hlavně se řešila kauza kolem Francesca Acerbiho, který měl během zápasu rasisticky urazit soupeře Juana Jesuse. Nakonec byl však milánský stoper zproštěn všech obvinění. A takový verdikt se hodně nelíbil brazilskému zadákovi Neapole.

Když hráče zachraňuje psycholog. Byl jsem v depresi, chtěl jsem to vzdát, líčil Richarlison

28. 3. 2024 | Na posledním mistrovství světa v Kataru Richarlison vstřelil tři branky a pomohl Brazílii k postupu do čtvrtfinále. Útočník Tottenhamu patřil mezi nejlepší hráče Kanárků. V zápasech stíhal tvořit, zakončovat i pomáhat týmu svojí bojovností. Působil zkrátka dominantně. Nyní ale přiznal, že šlo pouze o masku.

Tonali má průšvih také v Anglii. Italský hříšník měl porušit pravidla o sázení i tam

28. 3. 2024 | Anglická fotbalová asociace obvinila záložníka Newcastlu Sandra Tonaliho z porušení pravidel o sázení. Třiadvacetiletý italský reprezentant si už odpykává za stejný prohřešek desetiměsíční suspendaci, kterou dostal vloni v říjnu od domácí federace a FIFA trest následně potvrdila celosvětově.

Pozůstatek éry Stramaccioniho. Bývalý sparťanský křídelník Ben Chaim ukončil kariéru

28. 3. 2024 | Čtyřiatřicetiletý křídelník Tal Ben Chaim pověsil své kopačky na hřebík. Izraelský reprezentant, který má na svém kontě sedmadvacet startů v národních barvách své země, o tom informoval na svém Instagramu. Českému publiku byl znám díky svému ne příliš vydařenému angažmá ve Spartě.

Davies dostal ultimátum, musí se rozhodnout do dvou týdnů. Není to fér, říkal jeho agent

28. 3. 2024 | Asi už nejbližších týdnech bude jasno o budoucnosti Alphonsa Daviese v Bayernu, kde má stále platnou smlouvu do roku 2025. Že by se však situace lepšila ve prospěch mnichovského celku, to se říci bezpochyby nedá. Kanadský reprezentant totiž dostal ultimátum a musí se v nejbližší době rozhodnout, kde chce hrát. A tohle se nelíbí jeho agentovi Nickovi Huosehovi.

Rada navzdory trestu povede Duklu. Čeká se na projednání odvolací komise

28. 3. 2024 | Trenér Petr Rada povede Duklu Praha nejen v pátečním 20. kole druhé ligy v Jihlavě, ale zřejmě i v následujících zápasech. Pětašedesátiletý kouč dostal před týdnem za rasistickou urážku rekordní osmiměsíční trest, proti němuž se odvolal. Odvolací komise Fotbalové asociace ČR si vyžádala písemné odůvodnění od disciplinární komise, které ještě není hotové. Verdikt je tedy zatím nepravomocný. Radův případ se bude projednávat zhruba za tři týdny. ČTK to řekl předseda odvolací komise Jan Malý. ...

Na Euro jenom s 23 hráči? Měla by být možnost jich vybrat 26, uvedl Koeman

28. 3. 2024 | Trenér nizozemské reprezentace Ronald Koeman (61) dal po posledním reprezentačním bloku najevo nespokojenost s regulemi UEFA. Někdejší hvězdě Barcelony se nelíbí, že evropská asociace povoluje na zápasy mistrovství Evropy nominovat pouze 23 hráčů. Koeman by tento počet rozšířil o tři fotbalisty.

Neapol bych trénoval zadarmo, ale nabídku jsem nedostal, přiznal Cannavaro

28. 3. 2024 | Fabio Cannavaro je po konci v Beneventu Calcio již více než rok bez angažmá. Bývalý obránce byl v uplynulých měsících spojován s Neapolí, kterou by podle svých slov trénoval i zadarmo, ovšem nabídku od prezidenta Aurelia de Laurentiise nikdy neobdržel.

Ozvěny z Bundesligy: Major Tom se vrací. Už známe hit pro Euro

28. 3. 2024 | Pamatujete na osm let staré mistrovství Evropy? Tehdy šampionát žil popěvkem severoirských fanoušků Will Grigg’s On Fire. Letošní Euro už svůj hit zřejmě má. Alespoň tedy němečtí fanoušci dělají vše pro to, aby se uchytil.

Messi o konci kariéry: Až budu cítit, že je čas ten krok udělat, udělám ho

27. 3. 2024 | Lionel Messi se nechal slyšet, že nepovažuje svůj věk za rozhodující faktor při plánování odchodu do fotbalového důchodu. Argentinský mistr světa zároveň uvedl, že nemá jasnou představu o tom, co bude dělat, až kariéru ukončí.

Jsem z toho rozebraný, hlesl po neúspěšné baráži Page. Wales s ním počítá i pro další roky

27. 3. 2024 | V roce 2016 postoupil Wales teprve podruhé v historii na velkou akci a okamžitě si na turnaji nejlepších týmů Evropy zahrál semifinále. Kvalifikoval se také na EURO 2020 a proklouzl i na světový šampionát v Kataru v roce 2022. Teď se nicméně ostrovní stroj zadrhl, nepovedla se mu totiž baráž, a dalšího mistrovství se tak neúčastní. Vliv to ovšem nemá na Roba Page.

Dahoud reprezentovat Sýrii nebude. Neměl jsem odpovídající podmínky, vysvětloval

27. 3. 2024 | Před pár týdny se Mahmoud Dahoud rozhodl upřednostnit Sýrii před Německem. Střední záložník ale za asijskou reprezentaci neodehrál jediný soutěžní zápas. Syrský fotbalový svaz oznámil, že Dahoud před kvalifikačním zápasem o MS 2026 opustil tým.

Česko představilo dresy pro Euro: Tradiční barvy s pruhem na zadní straně

27. 3. 2024 | Česká fotbalová reprezentace se na evropském šampionátu v Německu pokusí o úspěch v nových dresech. Představitelé národního týmu odhalili kolekci značky Puma na pražských Vinohradech. Trikoty mají podobně jako v minulosti tradiční červenou barvu domácí sady a bílou venkovní, nejviditelnějším novým prvkem je pruh směřující z bočních stran přes celou dolní část zad.

Dva a půl roku vězení? Státní zástupce stanovil trest pro Rubialese

27. 3. 2024 | Státní zástupce požaduje pro bývalého šéfa španělského fotbalu Luise Rubialese dva a půl roku vězení za polibek, který dal útočnici Jeni Hermosové po vítězném finále na loňském mistrovství světa. Vyplývá to ze soudních dokumentů, jejichž kopie získala agentura AFP.

ANALÝZA: Stopeři proti Arménii propadali v soubojích, krajní obránci znovu nepřesvědčili

27. 3. 2024 | Vypracovali si spoustu šancí, jenže proti Arménii se v přípravném utkání protrápili jen k vydřené výhře 2:1. Fotbaloví reprezentanti připomněli svým výkonem a chováním v zakončení nedávný kvalifikační nervák s Faerskými ostrovy, který musel až čtvrt hodiny před koncem rozsoudit kapitán Tomáš Souček, navíc z penalty. A to navzdory jasné převaze.

Liga Portugal před cílovou rovinkou: O titul se bude hrát v Lisabonu, o udržení všude

27. 3. 2024 | Poslední reprezentační pauza sezony 2023/2024 je za námi a to znamená, že většinu evropských lig čekají v nadcházejících dvou měsících rozhodující boje o tituly, poháry i udržení. Výjimkou není ani Liga Portugal, která v právě probíhajícím ročníku nabídla už několik překvapivých zvratů a boje jsou před zbývajícími osmi koly otevřeny na všech frontách.

Lavia si obnovil zranění stehna, Chelsea už v sezoně nepomůže

27. 3. 2024 | Chelsea ve zbytku sezony nebude k dispozici Roméo Lavia, jenž si při rekonvalescenci obnovil zranění stehenního svalu. Letní posilu ze Southamptonu pronásleduje smůla, dvacetiletý záložník po příchodu na Stamford Bridge odehrál pouhých 32 minut.

Szczesny zajistil Polsku postup na ME. Porážka by nejspíš znamenala konec reprezentační kariéry, přiznal

27. 3. 2024 | Polský brankář Wojciech Szczesny přiznal, že chycenou penaltou v poslední sérii úterního rozstřelu proti Walesu zřejmě odvrátil konec reprezentační kariéry. Třiatřicetiletá opora Juventusu dovedla svůj tým skrz play off na evropský šampionát, po postupu ale cítila spíš úlevu než radost.

Zdroj: Eurofotbal.cz - eurofotbal.cz
22:12:33 | 28.03.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD