Sobota 20.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bydlení » UtulnyDum.cz
UtulnyDum.cz Zdroj: UtulnyDum.cz |

Výhody a nevýhody americké lednice

14. 3. 2024 | Přemýšlíte nad americkou lednicí? Chcete-li jen to nejlepší, pak může být americká lednice skvělou volbou. Přesto má i velká americká lednice své nevýhody, na které jsme se – stejně jako na výhody tohoto typu ledničky – podívali.

Jak ušetřit na vytápění? Řešením je tepelné čerpadlo

6. 12. 2023 | Zvolit ideální způsob vytápění domu je mnohdy složité, každá varianta má totiž svá pro i proti. Ovšem oblíbenou volbou posledních let jsou tepelná čerpadla. Ta totiž mají dlouhou životnost, jsou přitom ekonomická i ekologická. Ušetříte tak svou peněženku i životní prostředí.

Zateplení, zkrášlení i zútulnění. Koberce dokážou s interiérem hotové divy

27. 11. 2023 | Máte rádi koberce a nedáte na ně dopustit? Nebo snad spadáte do tábora jejich odpůrců? Neodsuzujte koberce a jejich funkčnost a raději se zamyslete nad tím, zda by vám nepřišly ve vašem domově vhod.

Stěhování v Praze 8 a okolí: Profesionální a dostupné řešení pro rychlý přesun

26. 9. 2023 | Stěhování obecně není zrovna jednoduchý úkol. Zvládnout vše bez narušení pracovního a osobního života může být pořádná výzva. Proto se nabízí profesionální stěhovací služby, které vám celý proces výrazně usnadní.

Dokonalý trávník je snem každého zahrádkáře: 4 rady a tipy, jak o něj správně pečovat

14. 6. 2023 | Každý majitel zahrady si přeje mít dokonalý trávník. Není divu, poskytne vám perfektní prostředí pro trávení času s vaší rodinou či relaxaci. Péče o něj však nemusí být tak jednoduchá, jak by se mohlo na první pohled zdát. Proto jsme pro vás připravili hned 4 rady a tipy, které vám pomohou docílit trávníku jako z předních stránek časopisů.

Outfity ve sportovním stylu k různým příležitostem. Jak nosit sportovní oblečení?

17. 4. 2023 | Doby, kdy tepláky a legíny patřily jen na hřiště, jsou dávno minulostí! Dnes si můžete sportovní módu užívat dennodenně, a navíc u toho zůstat trendy. IN jsou totiž mikinové šaty, dobře zkombinované outfity s legínami i sportovní obuv. Po jakém sportovním kousku sáhnete vy?

Chytré hodinky: které jsou pro vás ty pravé a podle čeho vybírat?

1. 3. 2023 | Chytré hodinky slaví 10 let od uvedení na trh – v roce 2013 začaly zdobit zápěstí první zástupci těchto „wearable“ technologií. Revoluce se udála v sektoru nositelné elektroniky o dva roky později s uvedením Apple Watch. Od té doby ale uplynulo už pár let, během kterých se objevilo v nabídce mnoho dalších zajímavých značek a modelů. Které jsou ty nejoblíbenější?

5 sáňkařských drah a kopců, které stojí za sjezd

1. 3. 2023 | Sáňkujete rádi? Tak byste rozhodně měli navštívit a sjet následující kopce a trasy.

Porozumění různým typům hypoték: Průvodce pro zájemce o bydlení

1. 3. 2023 | Na bydlení, americká nebo investiční – nevíte, po které hypotéce sáhnout? Uděláme vám v nich jasno. Zjistěte, jak se od sebe jednotlivé typy hypoték liší a která bude ideální pro vás.

Jak na efektivní vytápění plynem? Kvalitní kotel a pravidelné revize jsou základem

30. 1. 2023 | Topíte doma plynem? V tom případě rozhodně nepřesávejte číst. Máme pro vás totiž několik tipů, jak vytápět efektivně.

Zdroj: UtulnyDum.cz - utulnydum.cz
06:12:20 | 20.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD