Pátek 19.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Svět techniky » Deník
Deník Zdroj: Deník |

Fotbalová hra FIFA. Fenomén, který nepřestává bavit

8. 8. 2017 | V dnešní době patří k hokeji a fotbalu neodmyslitelně i počítačové hry FIFA a NHL. Sami hvězdní sportovci si čas od času dopřejí trochu toho počítačového soupeření. Obě hry zkrátka patří do volnočasové aktivity mnoha lidí. Jste také jejich příznivci? Pokud ano, následující řádky patří právě vám.

České Bohemia Interactive vydalo zdarma hratelnou akci Argo

27. 6. 2017 | Tvůrci série Arma a dalších her vydali pro počítače svůj nejnovější projekt. Argo je on-line střílečka postavená na základech Arma 3. Zájemci mohli již nějaký čas hrát ve fázi prototypu, nyní ale hra vyšla oficiálně a každý ji může najít zdarma v obchodě Steam.

Digitální obchod Steam spustil tradiční letní výprodej

26. 6. 2017 | Největší digitální prodejce počítačových her opět spustil rozsáhlé letní slevy. Hráči tak mají možnost levně rozšířit herní knihovnu a pořádně se zásobovat na nadcházející měsíce. Slevy trvají až do 5. července, přičemž už nedochází ke každodennímu obměňování zlevněných her.

SteelSeries Arctis 5 aneb když superlativy nestačí

23. 6. 2017 | Dlouho jsem přemýšlel nad nadpisem této uživatelské recenze, nakonec jsem zvolil nejneutrálnější variantu. Na mysl mi totiž přicházela označení jako „svatý grál mezi sluchátky" nebo „jednoduše boží headset". Sluchátka SteelSeries Arctis 5 si vás zkrátka získají ve všech aspektech.

Oznámené Skull & Bones udělá z hráčů piráty

22. 6. 2017 | Francouzský Ubisoft představil zbrusu novou hru Skull & Bones, která zájemce zavede do zlaté éry pirátů. Oznámená novinka je založena na námořním systému z posledních Assassin's Creed her, kde hráči právě mohli ovládat vlastní loď.

Call of Duty: WWII představilo on-line hru více hráčů

21. 6. 2017 | Nejprodávanější válečnou sérii Call of Duty čeká letos obří změna. S novým dílem se po 10 letech vrátí do historie, konkrétně do období 2. světové války, kde série kdysi začala. Příběhovou část tvůrci představili již v minulosti a nyní odhalují, jak bude vypadat tradiční on-line hraní. Bude ve znamení novinek a také ústupků.

Metro: Exodus vezme hráče na výpravu přes celé Rusko

20. 6. 2017 | Třetí díl oblíbené série z prostředí ruského metra a světa zničeného jadernou válkou má mnohem větší ambice než jeho předchůdci. Studio 4A Games hru Metro: Exodus právě odhalilo skrze dlouhou upoutávku a přidalo také první lákavé informace.

Oblíbené notebooky Acer Aspire Nitro se vrací, navíc s novým trikem

19. 6. 2017 | Acer nabízí Nitro notebooky z produktové řady Aspire už nějaký ten rok. Určeny jsou hráčům, kteří hledají více výkonu, než nabízí základní herní stroje, ale zároveň nechtějí platit dvojnásobky či trojnásobky cen. Aktuální model V 17 Nitro zachovává designové prvky předchůdců.

A Way Out hráčům přinese příběh o útěku z vězení

16. 6. 2017 | Vydavatel Electronic Arts na veletrhu E3 kromě velkolepého Anthem od BioWare odhalil rovněž novinku z netradičního prostředí. Příběh A Way Out totiž začne ve vězení, ze kterého musí hlavní hrdinové Leo a Vincent společnými silami uniknout.

The Crew 2 budou závody pro všechny typy hráčů

15. 6. 2017 | Ubisoft podrobně ukázal druhý díl ambiciózních závodů, který naváže na předchůdce z roku 2014. Hraní on-line se spoustou dalších hráčů bude opět klíčovým prvkem. Zatímco konkurenční hry se ve většině případů soustředí na jeden typ závodů, jako okruhy, ilegální závodění ve městě či rallye, The Crew 2 bude v tomto směru mnohem obsáhlejší.

Tvůrci Mass Effect a Dragon Age odhalili ambiciózní novinku Anthem

14. 6. 2017 | Studio BioWare spadající pod vydavatele EA spousta hráčů zná jako osvědčené tvůrce her na hrdiny. Mají za sebou hlavně zavedené série Mass Effect a Dragon Age, ale také třeba masivní on-line hru Star Wars: The Old Republic. Už několik let pracují na nové hře a nyní konečně víme, o co vlastně půjde.

Letošní Assassin's Creed: Origins vezme hráče do Egypta, kde vzniklo bratrstvo

13. 6. 2017 | Francouzský Ubisoft na veletrhu E3 odhalil nejnovější díl z populární dobrodružné série Assassin's Creed. Ta si minulý rok dala pauzu a letos v říjnu se ve velkém vrátí. Potvrdily se dřívější spekulace a Origins skutečně vezme hráče do starodávného Egypta.

Star Wars: Battlefront II ukázal působivé záběry z on-line bojů

12. 6. 2017 | Jedna z největších her letošního podzimu se na veletrhu E3 podělila o první záběry přímo z hraní a rozhodně dokáže navnadit. První díl Star Wars: Battlefront řadu hráčů zklamal chudší porcí obsahu, jmenovitě třeba vůbec neobsahoval příběhovou část.

Vyšly závody Dirt 4. Tratě si mohou vytvářet sami hráči

9. 6. 2017 | Britské studio Codemasters uvádí další závodní kousek. Tvůrce můžete znát právě díky Dirt sérii či formulím F1. Zatímco formule vychází každý rok, Dirt 4 se vrací po roční pauze. Předchozí díl s podtitulem Rally představoval mírnou odbočku a soustředil se hlavně na autentickou jízdu.

Akční Battleborn je nově hratelné zdarma

8. 6. 2017 | Studio Gearbox se rozhodlo pro změnu obchodního modelu u své on-line střílečky Battleborn z května minulého roku. Nově už si hru nemusíte kupovat, stačí ji zdarma stáhnout a pustit se do hraní. Samozřejmostí jsou tak jistá omezení, která při hraní zdarma potkáte.

Skvělé Monument Valley pro mobilní zařízení se dočkalo pokračování

7. 6. 2017 | Ikonický mobilní hit z roku 2014, který získal spousty odborných ocenění a hru si stáhlo přes 30 milionů hráčů, dostal překvapivé pokračování. Monument Valley 2 bylo odhaleno a současně vydáno v rámci konference WWDC od společnosti Apple.

Legendární Need for Speed se letos vrátí s dílem Payback

6. 6. 2017 | Snad nejznámější závodní série se po roční pauze vrátí do herního světa. Na čerstvě představené novince opět pracuje studio Ghost Games. Tito tvůrci dostali sérii poprvé na starost v roce 2013 s dílem Rivals, o dva roky později potom vydali restart s názvem Need for Speed. Ani jedna z her se ale nedokázala přiblížit úspěchu dřívějších dílů.

Bojovka Tekken 7 se ocitla na pultech obchodů

5. 6. 2017 | Po dlouhých letech se fanoušci legendární bojovky Tekken dočkali sedmého pokračování, které přináší završení příběhu. Kromě toho hra vůbec poprvé vyšla pro počítače a stejně tak je dostupná pro obě herní konzole. Původní Tekken hry totiž s výjimkou šestky vycházely vždy pouze pro PlayStation od Sony.

Konflikt ve Vietnamu ožívá v novém Rising Storm 2: Vietnam

2. 6. 2017 | Řady on-line stříleček rozšířila další novinka. Nově dostupné Rising Storm 2: Vietnam přichází od tvůrců válečné série Red Orchestra. Pokud jejich předchozí hry znáte, tak určitě tušíte, jaký styl přestřelek na vás čeká.

Aktualizace rozšířila Titanfall 2 o nový druh titána, mapu a kosmetické novinky

1. 6. 2017 | Studio Respawn Entertainment pokračuje ve svém slibu a zásobuje hráče druhého dílu Titanfall pravidelným obsahem zdarma. Nejnovější aktualizace se jmenuje Monarch's Reign a poprvé od vydání hry minulý podzim přináší do hry nový druh titána.

Zdroj: Deník - https://denik.cz
12:11:44 | 19.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD