Pátek 26.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Pro ženy » Blesk pro ženy
Blesk pro ženy Zdroj: Blesk pro ženy |

Pohádková babička Drahomíra Tišerová: V 86 letech se stala spisovatelkou

26. 4. 2024 | Ze šuplíku na pulty knihkupectví. Tak by se ve zkratce dalo popsat putování rýmů o zvířátkách, které se svým vnoučkem vytvářela Drahomíra Tišerová (86). Chtěla po sobě něco zanechat i dalším dětem, a to se jí splnilo díky knížce plné kouzelných básniček i obrázků.

Jak vypadaly naše obýváky za socialismu? Televize od Tesly, obývací stěny a béžové sedačky

26. 4. 2024 | Doběhne vás občas při myšlenkách na minulost mírná nostalgie? Zatímco dnes můžeme ve vybavování interiéru volit z tisíců možných designů a prvků, dříve takové možnosti rozhodně nebyly. Jaké vybavení nesmělo chybět v obývacích pokojích každé "komunistické" domácnosti?

Co prozradí boty o vaší osobnosti? Otestujte se!

26. 4. 2024 | Styl oblékání ledasco prozradí o naší osobnosti a stejné je to i s botami. Mnohé o nás řekne nejen stav naší obuvi, ale i typy bot, které si vybíráme. 

Celebrity zalovily ve fotoalbech a sdílejí fotky z mládí! Některé ani nepoznáte

26. 4. 2024 | Nostalgická chvilka sem tam přepadne každého z nás. Rádi vytahujete stará alba a vzpomínáte, jak jste vypadali před lety? Stejně jsou na tom také celebrity, které své retro snímky dokonce ukázaly celému světu. Některé slavné hvězdy jsou naprosto k nepoznání.

Triky na žhavý večer: 50 otázek, po kterých půjde oblečení ihned dolů!

26. 4. 2024 | Sex je důležitý aspekt každého intimního partnerského vztahu. Pro spoustu z nás to ale může být velmi citlivé téma, mluvit o svých sexuálních touhách nebo sexuálních touhách toho druhého, přestože by nás to přivedlo k žhavému požitku a plnému spojení s partnerem. Proto jsme pro vás připravili padesát intimních otázek, které vám mohou pomoci v porozumění a odhalení jeho sexuálních tajemství.

Last minute Mallorca a last minute Turecko: Která destinace je vhodnější pro dobrodruhy?

26. 4. 2024 | Při plánování dovolené na poslední chvíli mohou dobrodruzi narazit na dilema: vydat se na prosluněné pláže Mallorky nebo objevovat skryté poklady Turecka? Každá z těchto destinací nabízí jedinečnou kombinaci dobrodružství, kultury a relaxace. V tomto článku se podíváme na to, co může nabídnout Mallorca a Turecko v roce 2024 pro ty, kteří hledají vzrušení a nepředvídatelnost, kterou může zažít i díky dobře zvolené dovolené last minute. ...

Darija Pavlovičová modelkou! Po vítězství ve StarDance zazáří na víkendu módy

25. 4. 2024 | Písecký víkend módy a designu se dočká své třetí, zbrusu nové edice, opětovně nabídne design market složený z kvalitních produktů od designérských es tamní scény. Prvně však odstartuje jedinečnou módní přehlídkou udržitelných módních značek. Po mole se projde nespočet známých krásek v čele s herečkami Darijou Pavlovičovou a Natálií Halouzkovou, jež se staly tvářemi letošního ročníku. Jaký vztah mají k udržitelné módě a na co všechno se můžou návštěvníci těšit? ...

Dívka má nejdelší nohy na světě: Muži se se mnou kvůli mé výšce nechtějí líbat, přiznává

25. 4. 2024 | Nohy až do nebe si přeje většina žen, jednadvacetileté Američance Maci Currin se tento sen splnil. Vždy rostla o poznání rychleji než její vrstevníci a ostatní si ji kvůli výšce často dobírali. Přestože si užila své, nakonec své dlouhé nohy začala brát jako přednost a dnes se prostřednictvím sociálních sítí snaží dodat sebevědomí dalším lidem se stejnou nebo podobnou výškou.  

Znáte dobře symboly zobrazené na vašem oblečení? Perte, sušte a žehlete správně!

25. 4. 2024 | Spousta lidí stále trochu tápe, co nejrůznější symboly, týkající se praní a údržby prádla, znamenají. A zbytečně si tak třeba ničí své oblečení. Proto pro vás máme přehled těch nejdůležitějších značek, které se vyplatí znát. 

Francouzská manikúra v novém kabátku: Jak se bude letos nosit?

25. 4. 2024 | Klasickou francouzskou manikúru vyzkoušela už snad každá z nás. Letos má ale nový trendy kabátek, který se bude na nehtech dokonale vyjímat. Propadněte s námi metalické záři a vyzkoušejte žhavý nehtový trend letošního roku!

Jak vám postel z masivu prodlouží život

25. 4. 2024 | Zdraví máme jen jedno. A věděli jste, že kvalitní spánek ho z velké části ovlivňuje? Co hraje při vybavení ložnice roli, je matrace, rošt, polštář a postel. Jak je správně vybrat poradíme v následujících odstavcích.

Nejkrásnější ženy Hollywoodu? Rozhodli o nich obyčejní muži

24. 4. 2024 | Krása rozhodně není něco, co by se mělo měřit nebo jakkoli hodnotit, protože pro každého znamená něco jiného. Přesto z nějakého důvodu neustále vznikají různá hodnocení a žebříčky. Jeden takový vytvořili muži na fóru AskMen na Redditu a hlasovali v něm o nejkrásnějších ženách Hollywoodu. Kdo myslíte, že skončil na prvním místě?

Pamatujete na provokativní Reginu z VyVolených? Zmoudřela, píše knihu a žije v souladu s přírodou!

24. 4. 2024 | Pamatujete si na Reginu Holáskovou, která zaujala v první řadě reality show VyVolení? Tato velmi specifická blondýnka tehdy na sebe dokázala strhnout pozornost díky svému nevypočitatelnému chování. Její život byl zkrátka vždy plný extrémů a různých výstřelků. Dokázala Regina po letech najít klid v duši a zmoudřela? Co dnes dělá a čím se živí?

4 tipy jak správně uvařit chřest, aby byl dokonale křupavý!

24. 4. 2024 | Chřest se dá připravit na mnoho různých způsobů, které se od sebe liší především v dalších použitých surovinách. Ty by se měly přidávat vždy v takovém množství, aby nepotlačily chuť a všechny ostatní vlastnosti chřestu, kvůli kterým je tato zelenina tak oblíbená. 

Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: Těsně před padesátkou může inspirovat daleko mladší ročníky

24. 4. 2024 | Expremiér Andrej Babiš v pátek 19. dubna oznámil, že se po 30 letech s manželkou Monikou rozcházejí. I přestože se jejich cesty mění, jejich rodinné vazby zůstávají pevné a chovají k sobě i ke společným dětem respekt a lásku, jak uvedl ve svém prohlášení. Monika se s Andrejem Babišem seznámila ve svých osmnácti letech, a jak se nechala slyšet, uhranula ji jeho autorita, ale i styl oblékání. Vytříbený vkus jí byl totiž vždy velmi blízký. V minulosti koketovala s modelingem, často navštěvuje módn ...

Kupte stylový a dostupný smartphone a vyhrajte zájezd na zápas Česka na EURO

24. 4. 2024 | Společnost vivo uvedla na trh stylovou a dostupnou novinku v podobě vivo V40 SE. Ten zaujme především luxusním designem a výbavou, kterou v dané cenové kategorii rozhodně nečekáte. Navíc se nákupem můžete zařadit do slosování soutěže, ve které můžete vyhrát zájezd na mimořádně atraktivní zápas české reprezentace na mistrovství Evropy ve fotbale!

Meghan Markle opustila dům za 21 milionů a šla do levnějšího. Proč?

23. 4. 2024 | Vévodkyně Meghan Markle opustila svůj dům za 21 milionů dolarů v Montecitu a pronajala si jiný, skromnější, ve stejné lokalitě. Moderní statek má sloužit jako kulisa pro natáčení její kuchařské show, kterou odvysílá streamovací platforma Netflix.  

Zdroj: Blesk pro ženy - https://prozeny.blesk.cz
18:11:39 | 26.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD