Čtvrtek 18.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Pro ženy » Móda.cz
Móda.cz Zdroj: Móda.cz |

10 nejlepších vlasových olejů pro rok 2024 pro dokonalý růst a lesk vlasů

18. 4. 2024 | Žádná vlasová rutina by nebyla kompletní bez jednoho z nejlepších vlasových olejů. Kvalitní vlasový olej totiž dokáže být tím pravým produktem, díky kterému snadněji zvládnete dodat vlasům nejen bohatou porci výživy, ale také správnou hydrataci.

Louis Vuitton ve spolupráci s americkým rapperem Tylerem, The Creatorem vytvořil pánskou jarní kapsulovou kolekci

17. 4. 2024 | Louis Vuitton představuje novou jarní pánskou kapsulovou kolekci, která vznikla ve spolupráci s americkým rapperem, který vystupuje pod jménem Tyler, The Creator. Kolekce je dalším rozšířením kreativní vize, kterou Pharrell Williams realizuje pro značku Louis Vuitton.

Plavková sezóna je za rohem. Poradíme, které plavky sednou právě vám

15. 4. 2024 | Plavková sezona se nezadržitelně blíží, zapomeňte ale na předsudky o dokonalých křivkách do bikin, takové má málokdo. Skvěle vypadající plavky se dají najít pro každý typ postavy. Na co si při výběru plavek dávat pozor a jaké střihy padnou právě vám radí stylistka Barbora Havlíková.

Mentální hygiena: tipy a triky jak snížit stres a udržet duševní pohodu i v náročných dnech

12. 4. 2024 | Jak si udržet čistou mysl v dnešní hektické době? Jak systematicky řešit naší duševní hygienu? Existuje několik rituálů, aktivit a cvičení, které nám mohou v této oblasti v běžném životě výrazně pomoci.

Mango a Victoria Beckham: nejprestižnější spolupráce tohoto roku

10. 4. 2024 | Ještě tento měsíc nám Mango naservíruje svoji dosud nejprestižnější spolupráci. Britská návrhářka, která je známá pro své nadčasové a nositelné modely se spojila se španělskou značkou Mango v rámci 40. výročí.

Šaty pro Evu Burešovou navrhla s oporou ve street stylu a kreativitě Zlata Stolaříková

9. 4. 2024 | Koncept, který přináší ceny Anděl po všech předchozích společenských událostech tohoto roku volají po větší volnosti a kreativitě. To ocenily i české herečky a zpěvačky, mezi nimiž nechyběla ani Eva Burešová s šaty navrženými dle creative black tie.

Nová kolekce Lukáše Macháčka vznikla ve spolupráci s autisty Mathiasem Povou, Hanou Rosenthal a Dodo K. Doudovou

9. 4. 2024 | Módní návrhář Lukáš Macháček vytvořil kolekci MERCH na podporu nadačního fondu AutTalk Kateřiny Sokolové, který podpoří rodiny pečujících o autistické děti. Kolekce je symbolizována modrým srdcem, protože téma autismu je srdeční záležitost, a modrá je navíc barvou autismu a komunikace. Na tvorbě kolekce spolupracovali také tři autisté.

Poznejte kouzlo imunity drinků a vykročte po cestě ke zdravému životnímu stylu

8. 4. 2024 | Produkt, který jim na trhu chyběl, si vyvinuly samy. Zakladatelky Fua Fua Monika Šmejkalová a Jitka Fürst povýšily klasické smoothie na imunity drink. Když je zdravý životní styl hnacím motorem a odhodlání nespokojit se s průměrem přináší ovoce. Doslova a do písmene. O tom, že cesta za kvalitou je sice složitější, ale stojí za to.

Tajemství zdravého a přirozeného opálení? Samoopalovací kapky

5. 4. 2024 | Kdo by netoužil po dokonalém, ale zároveň zdravém opálení. S příchodem prvních paprsků je naše touha po sluncem políbené pokožce ještě větší. Objevte kouzlo samoopalovacích kapek, které dodají vaší pleti přirozené opálení.

Česká tenistka Bára Strýcová ráda obléká oversized i pánské střihy

4. 4. 2024 | Rozmanité střihy a odstíny, prodloužené a zkrácené délky, unisex styly, které jednoduše můžete sdílet se svým partnerem či partnerkou, to je nejnovější kampaň GAP ICONS, ve které nechybí Bára Strýcová se svým synem Vincentem.

Jak na kosmetické tejpování, které vám zajistí neinvazivní omlazení pleti i dekoltu

3. 4. 2024 | Oblíbenou novinkou, která se rychlostí blesku šíří po českém i slovenském trhu, jsou tzv. kosmetické tejpy, které pomohou s vyhlazením vrásek, redukcí hlubokých rýh i otoky. Jak na tejpování obličeje se dozvíte v dnešním článku.

Kolekce Nautical značky Louis Vuitton připomíná skutečný status dědictví, podobně jako je tomu u olympijských her

31. 3. 2024 | Nadčasová přitažlivost námořnického stylu představuje řadu módních kousků naplněných výraznou námořní esencí. Načasování vypuštění nové capsule kolekce Nautical módního domu, který je pod záštitou LVMH hlavním sponzorem letošních letních Olympijských her, nemohlo být lepší.

Pět tipů, jak se obléknout do divokých trendů léta 2024

30. 3. 2024 | Víte, co se bude nadcházející sezonu nosit? Přehlídková mola Londýna, Milána a Paříže okouzlila jarní a letní kolekce plné barev, vzorů a neotřelých střihů. A k všeobecnému překvapení jde o trendy, které jsou mimořádně nositelné pro kohokoliv, kdo si rád hraje s módou.

Mi fashion label v nové kolekci využívá hry s vázáním a rafinovanými střihy

29. 3. 2024 | Značka, kterou má v oblibě moderátorka Daniela Brzobohatá (Písařovicová) přináší novou kolekci, která je oproti předchozím v neutrálních a tmavých tónech a bude vás bavit střihovým řešením, vázáním i kombinovatelností.  

Elegantní, šik a zároveň praktická. Jak vybrat tu pravou kabelku do práce?

28. 3. 2024 | Jarní trendy udávají více směrů, ale pokud jde o nákup kabelky vhodné do práce, která by měla být elegantní, snadno kombinovatelná a hlavně musí pojmout větší množství věcí, logicky se budeme poohlížet po kabelce větších rozměrů. Ale! Protože ne každý den musíme mít u sebe celý kancelářský arsenál, ukážeme vám i ty menší, stylové, ale stále s dostatkem prostoru.

Zendaya zazářila v šatech Loewe na premiéře nového filmu Challengers

27. 3. 2024 | Zakázková róba v třpytivé zelené, nádherné šperky a půvabná Zendaya, tak probíhala premiéra nového snímku Challengers v Austrálii. Návrhář Jonathan Anderson měl však na starosti více než jen hereččiny šaty na premiéru, stojí totiž za celým filmem, co by kostýmní výtvarník.

Letní kampaň módního domu Saint Laurent je víc než jen tajemně mystická

27. 3. 2024 | Vizuální vyprávění letní kampaně doprovázené krátkým filmem z režie Juergena Tellera působí i díky pozadí a hudbě velmi ponuře. Kolekce jako taková však hlásá sílu a eleganci, která je dokonalým ztělesněním dámské letní módy.

Aňa Geislerová v šatech návrhářky Tatiany Kovaříkové byla na premiéře thrilleru Smršť nepřehlédnutelná

26. 3. 2024 | Rudé elegantní šaty na dokonalé postavě herečky Ani Geislerové přitáhly zrak mnoha lidí nejenom v rámci samotné premiéry mysteriózního thrilleru Smršť, ve kterém si zahrála se slovenským kolegou Tomášem Maštalírem.

Herečky Darija Pavlovičová a Natálie Halouzková podporují lokální a udržitelné tvůrce

25. 3. 2024 | Herečky Darija Pavlovičová a Natálie Halouzková nafotily nový vizuál k projektu, který pomáhá lokální módě dostat se do povědomí široké veřejnosti. Obě herečky se stanou i modelkami na samotné akci.

Pamela Anderson navrhla kolekci upcyklovaných džínů a triček. Na uvedení přišla ve své přirozené kráse bez make-upu

22. 3. 2024 | Stylová ikona a zvířecí aktivistka Pamela Anderson oslavila uvedení své nejnovější denimové capsule kolekce společně se značkou RE/DONE. Tato spolupráce obnovuje éru Pameliny nejpamátnější módy od recyklovaných vintage kousků až po veganské kožené nášivky.

Zdroj: Móda.cz - https://moda.cz
20:11:36 | 18.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD