Čtvrtek 28.3.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» AutoMoto » AutoWeb.cz
AutoWeb.cz Zdroj: AutoWeb.cz |

Osmiválcové Audi SQ8 je tak skvělé a dokonale univerzální, že mu odpustíte i ten někdy až strašidelně velký apetit

Audi Q8 bylo výborné, velmi zajímavé a prodejně nesmírně úspěšné SUV. Teď přišel facelift, který na téhle skutečnosti naštěstí nezměnil vůbec nic. Nebo alespoň takové pocity jsme si odnesli z týdenního soužití s osmiválcovou verzí SQ8.

Nejlepší české silnice: Vybrali jsme, kde se nejlépe svezete

Představujeme seznam českých silnic, na kterých si jako řidiči můžete parádně užít řízení. 

Pořádný doping pro Corvette. Nový tuning od Hennessey slibuje kompresor a až 700 koní

Texaský tuningový úpravce Hennessey je ve světě rychlých aut ještě relativně nováčkem, ale i přesto je jedním z rivalů bojujících o titul nejrychlejšího produkčního automobilu na světě. Dokonce i během snažení o respektovaný rekord si však najde čas i na vývoj pomalejších sportovních aut, která i tak jsou až extrémně rychlá. A teď představuje novou nadupanou Corvette.

Tajemná budova Peugeotu ukrývá auta, která nikdo nikdy neviděl. K jejich vývoji slouží i virtuální realita za tři miliardy

Jen stěží se dá popsat, jak významným momentem bylo pro značku Peugeot otevření vývojového centra v roce 2004 v samotném srdci Francie. Už dvacet let designéři nemusí mít svázané ruce a mohou naplno propustit uzdu své fantazii, což se znatelně projevuje i na výsledných vozech. K dispozici mají nejmodernější technologie včetně virtuální reality za miliardy a v budově najdeme i místnosti s nápisem „přísně tajné“. Co se v nich ukrývá? ...

Škodu Fabii sedan kdysi postavilo i Porsche. Našli jsme auto, na které už všichni zapomněli

Luxusní výrobce automobilů si jednou střihnul projekt lidového auta. Jak to dopadlo?

Machrují novináři s drahými auty před ženami? (komentář)

Jako motoristický novinář máte určité výhody co se týče možností zapůsobit na první schůzce. Jak to tedy je? Machrujeme před holkama s půjčenými kárami, nebo ne?

Borec na konec: Svět zná největší automobilovou osobnost pro rok 2024. V čem je tento expert tak výjimečný?

Anket vyhlašujících všemožná nejlepší auta existuje celá řada. V automobilovém světě se ale vyhlašují i jiné „nejlepší záležitosti“, a to včetně automobilových osobností roku. A tak se stalo, že byl nedávno vyhlášen „automobilový borec“ pro rok 2024. Vítězná osobnost si ocenění stoprocentně zaslouží.

Stavba dálnice D3 se zasekla: Úsek u Kaplice zpozdí bizarní situace s antimonopolním úřadem

Dopravní investice v Jihočeském kraji nabírají na výrazných obrátkách, ne všechno jde ale stejně dobře jako když nalijete do vozu kvalitní motorový olej. Největším trápením je aktuálně dvanáctikilometrový úsek dálnice D3 Kaplice nádraží - Nažidla.

Legendy minulosti: Původní Renault 5 je mrtev, ať žije jeho elektrifikovaný nástupce

Na ženevském autosalonu se nedávno představila nová generace pětkového modelu s držákem na bagetu. Historie Renaultu 5 se však začala psát před vánočními svátky v roce 1971.

První kilometry s novou Škodou Superb Combi: Zamilujete si naftu ve čtyřkolce

Nejpopulárnější manažerský vůz z továrny mladoboleslavské automobilky prošel generační úpravou, která přinesla jen lehčí vizuální změny. První kilometry na portugalských silnicích a nezpevněných cestách ale ukázaly, že nejen pro manažery je Superb stavěný. Ostatně je to pořád skvělý vůz.

Zdroj: AutoWeb.cz - autoweb.cz
12:11:37 | 28.03.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD