Čtvrtek 25.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Deník
Deník Zdroj: Deník |

České florbalové ikony odchází ze scény. Kariéru končí kapitáni Ondrušek a Natov

25. 4. 2024 | Superliga přišla o dvě florbalové legendy. Kariéru ukončil Tom Ondrušek, který jako druhý hráč v historii nejvyšší soutěže dokázal překročit metu 800 bodů. Loučí se i Jan Natov, který pětkrát zvedl nad hlavu trofej pro mistra ligy. Jeho kariéru ukončilo vážné zranění.

Stejní, ale jiní. Paralympijská kampaň rozdíly maže i ukazuje. I černým humorem

25. 4. 2024 | Podávají špičkové výkony, tvrdě trénují, hrdě reprezentují Českou republiku. Na rozdíl od zdravých sportovců však musí paralympionici překonávat o pár překážek navíc. Právě na tyhle rozdíly chce v nové paralympijské kampani nazvané »Stejní, ale jiní« upozornit Český paralympijský tým.

První kandidát. Kotrba se uchází o post předsedy tenisového svazu

25. 4. 2024 | Předseda představenstva tenisového klubu Sparta Praha Jakub Kotrba je prvním kandidátem na post nového předsedy Českého tenisového svazu. Svou kandidaturu oznámil ve čtvrtek na tiskové konferenci v Praze.

Romský fotbalový tým uvítá sponzora. Daří se mu, o rvačky a problémy nestojí

25. 4. 2024 | Jako nováček okresního přeboru jsou velmi příjemným osvěžením, po 18. kole drží páté místo, na prvního ztrácí šest bodů. Tým FC United Roma, který je složený převážně z romských fotbalistů, zažívá velmi dobrou sezonu.

V kariéře bych nic neměnil, říká loučící se Buchtele. Chybí mu jen zlatá tečka

25. 4. 2024 | 11 sezon, 505 extraligových zápasů a 263 kanadských bodů. Taková je bilance hokejového útočníka Jana Buchteleho v dresu pražské Sparty. Víc už ale třiatřicetiletý forvard svoje čísla za klub z hlavního města nerozšíří. Po neúspěšném semifinále proti Třinci se s klubem rozloučil a pokračovat bude na jiné adrese. „Ve Spartě jsem byl strašně rád. Je mi líto, že jsem nedokázal ani jednou udělat zlatou tečku,“ líčí zkušený hokejista v emotivním rozhovoru na klubovém webu. ...

Češky hladce projely dunami. V cíli Morocco Desert Challenge přišla radost

25. 4. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Zvládly to skvěle. Tým Podpatky na plynu, první ryze dámská posádka v historii české a slovenské cross-country rallye a jediný reprezentant českých barev na Morocco Desert Challenge 2024, úspěšně dokončil s buginou kategorie SSV zvanou Vilda největší open soutěž světa.

Vítej v klubu. Tenisové mámy gratulují Benčičové, olympijská vítězka má dceru

25. 4. 2024 | Olympijská šampionka Belinda Benčičová se stala mámou. Švýcarská tenistka porodila dceru Bellu. Šťastným otcem je její dlouholetý přítel a bývalý slovenský fotbalista Martin Hromkovič.

Nečekaný zvrat. Novým majitelem Zbrojovky Brno se stane Zábranský, boss Komety

25. 4. 2024 | /ANKETA/ Všechno je jinak. Fotbalová Zbrojovka Brno sice skutečně změní majitele, ale nestane se jím Pavel Svoreň, k němuž se upínali fanoušci brněnského klubu už od léta. Novým většinovým vlastníkem Zbrojovky Brno se stává Libor Zábranský, vlastník hokejové Komety Brno.

Derby po krupobití: Fanynka chce bodyguarda, pěsti a gólman na bobové dráze

25. 4. 2024 | /VIDEO/ Hlubočky na Olomoucku, to není jen vyhlášený Ski Areál s unikátní bobovou dráhou. Hraje se tady taky výborný fotbal a tradičním vrcholem je tamní derby se sousední Velkou Bystřicí, tentokrát navíc okořeněné bojem o postup do krajského přeboru!

Proboha, já budu hrát s Nadalem! Americký talent pobavil reakcí na životní zápas

25. 4. 2024 | Losování turnaje, které si jednou dost možná zarámuje ve svém pokoji. Když se teprve 16letý americký tenista Darwin Blanch dozvěděl o svém soupeři do prvního kola antukového podniku v Madridu, nemohl uvěřit vlastním očím. Divoká karta mu totiž přidělila hned na úvod souboj s grandslamovým králem antuky Rafaelem Nadalem. A nadějný teenager ihned přispěchal s velice úsměvnou reakcí.

Vyprodáno? Sparťanský sever, domácí chystají pochod. Sigma je blízko rekordu

25. 4. 2024 | Už v neděli přivítají fotbalisté Sigmy Olomouc na Andrově stadionu lídra FORTUNA:LIGY a úřadujícího mistra Spartu Praha. A vypadá to, že oba týmy požene vyprodaný stadion. V prodeji zbývá posledních pár lístků a Sigma útočí na rekord v návštěvě. Sparťané naplánovali výjezd sezony.

Dycky Most. Internet se baví novým angažmá trenéra Růžičky. Přetřásá se i Rajchl

25. 4. 2024 | V první dekádě tohoto století by ta zpráva způsobil hotovou senzaci. Vladimír Růžička bude trénovat Most! V současnosti ale vyvolává převážně smích. Internet se baví dalším angažmá kdysi úspěšného trenéra, který dobyl extraligové zlato i titul na mistrovství světa. „V Ústeckém kraji mu zbývají už jen Louny!" bere si například jeden z diskutérů na facebooku na paškál Růžičkovo časté střídání klubů v jeho rodném kraji. ...

Kapitánovo poděkování mezi tři tyče. Roman vytáhl krásný zákrok, žasne Sedlák

25. 4. 2024 | Už jen jediná smeč… Pardubičtí hokejisté zvládli klíčové utkání série a ve finále vedou nad Třincem 3:2 na zápasy. Tenisovou terminologií řečeno, vypracovali si mečbol. V pátek budou na půdě soupeře podávat na celkové vítězství. Pátý duel zvládli zásluhou velice vydařené druhé třetiny. Přesněji řečeno úseku, kdy se zápas lámal do své druhé poloviny.

Kam doletí Duplantis? Chci být dominantní, říká hvězdný tyčkař po osmém rekordu

25. 4. 2024 | To, že světové rekordy padají v dubnu v chůzi nebo silničních bězích, není nic neobvyklého. Když se to však podaří v klasické atletické disciplíně jako je skok o tyči, jedná se o něco mimořádného. Tou mimořádností je Armand Duplantis.

Bomba pro hokejový Most. Tým přebírá Růžička, má nečekaného parťáka

25. 4. 2024 | Mostečtí Lvi hlásí nečekanou pecku! Tým od nové sezony povede bývalý reprezentační trenér, hrdina a kapitán z Nagana Vladimír Růžička. Zkušený kouč, jenž v posledních letech prostřídal řadu adres. Koho si vybral do tandemu?

Hradilkovo odcházení. Herectví a šoubyznysu se nebrání, plánuje natočit dokument

24. 4. 2024 | Na střeše loděnice v Troji si o tom už nějaký čas cvrlikali vrabci, ale kajakář Vavřinec Hradilek se nakonec překvapivě rozhodl, že konec kariéry oznámí před nadcházející sezonou. Vlastně uprostřed mezi dvěma nominačními víkendy.

Sebevražda kvůli rozchodu. Otřesná smrt ruské volejbalistky, ze svědectví mrazí

24. 4. 2024 | Volejbalový svět šokovala děsivá zpráva o úmrtí mladé plážové volejbalistky Ariny Mihajlinové. Teprve jednadvacetiletá ruská reprezentantka spáchala sebevraždu skokem ze střechy šestnáctipatrové budovy.

Pardubičtí hokejisté vystřihli třígólovou pětiminutovku. Buší na zlatou bránu

24. 4. 2024 | Raz, dva, tři, gól. Pardubičtí hokejisté roztavili Oceláře během pěti minut druhé třetiny. Skóre načal Lukáš Radil. Specialista na Třinec. Ve finále ho popravil již čtvrtým gólem, v celé sezoně pak devátým. Na jeho trefu navázal kapitán Lukáš Sedlák. Třetí hřebík do třinecké rakve zatloukl Martin Kaut. Ten šlape kolegovi na paty. Byla to totiž jeho třetí finálová navštívenka. Všechny střelce ale přebil svým excelentním výkonem Roman Will mezi třemi tyčemi. Dynamo tak otevřelo třetí západ finálov ...

Viktoria slaví postup do finále poháru, kde číhá Sparta

24. 4. 2024 | Fotbalisté plzeňské Viktorie dotáhli pouť letošním MOL Cupem do vytouženého finále. Ve středu porazili Zlín doma 3:0, v boji o trofej se střetnou se Spartou. Hrát se bude 22. května od 18 hodin v Doosan Areně.

Contador byl vzorem pro všechny, říká Štybar. Závodění mu nechybí

24. 4. 2024 | Třikrát se stal mistrem světa v cyklokrosu, dobré výsledky sbíral i na silnici, ale letos se rozhodl se závoděním seknout. Zdeněk Štybar se naposledy představil jako profesionální závodník na světovém šampionátu v Táboře, kde dojel na 31. místě, a teď si užívá život „v důchodu“.  „Štve mě, když třeba nejsem čtyři dny na kole, musím se z toho jít proběhnout, abych tu přebytečnou energii odfiltroval. Na to si zvykám,“ vyprávěl jeden z ambasadorů závodu L’Etape, kde se projede i se slavným Albertem ...

Zdroj: Deník - denik.cz
18:12:53 | 25.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD