Čtvrtek 28.3.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Extra.cz
Extra.cz Zdroj: Extra.cz |

Felix si zase rýpl do Dády: Má svůj vlastní svět, povzdechl si hudebník, proč Patrasová nedrží s rodinou

28. 3. 2024 | Rodina Aničky Slováčkové drží pospolu. Mladá zpěvačka, která svádí svůj druhý boj s rakovinou, přišla podpořit svého tatínka na tiskovou konferenci k novému dokumentu mapujícímu život Felixe Slováčka. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, Anička dorazila společně s bratrem. Jediný, kdo opět chyběl, byla Dáda Patrasová. 

Velikonoce jsou tady: Ozdobte stůl krásným beránkem, mazancem plným chutí a křupavými jidáši

28. 3. 2024 | Velikonocemi končí střídmé postní období, které započalo koncem masopustního veselí. Po čtyřicetidenním půstu se tak mohou lidé konečně opět pořádně nadlábnout. Na Velikonoční neděli se tedy vždy připravovaly bohaté hostiny – co by to bylo za prostřený stůl bez sladkých dobrot. K těm velikonočním patří beránek, mazanec a jidáše, na které jsme se podívali spolu s webem Toprecepty.

Nebezpečný trend Anny Šulc se šíří sítěmi. Igelitový pytlík si na hlavu nasadila i Dominika ze Survivoru, schytala tvrdou kritiku

28. 3. 2024 | Influencerka Anna Šulcová nedávno přišla s novým trendem, který sice měl dobrý úmysl, ale zároveň byl hodně nebezpečný. Jde o tzv. lifehack, jak to sama Anna nazvala, který by vám měl usnadnit život. Jde o nasazení pytlíku na hlavu, abyste si při oblékání nezašpinili věci od make-upu. Poté, co si uvědomila, že se jedná skutečně o nebezpečnou radu, příspěvek smazala a omluvila se. Nyní však s tímto trendem přišla i účastnice Survivoru Dominika Šimová, která prakticky to samé radí na svém Instagra ...

Otřesné video týraného chlapce, který utekl před násilím vlastní matky. Zoufale prosil sousedy, ať zavolají policii

28. 3. 2024 | V souvislosti s odsouzením youtuberky Ruby Franke, která měla týrat čtyři ze svých šesti dětí, se objevila také děsivá videa, která odhalují, jak celý případ vyšel na veřejnost. Jedno z nejsilnějších videí zachycuje moment, kdy se dvanáctiletému týranému synovi podaří utéci a jde pro pomoc k sousedům. I přes situaci, ve které byl, zůstal nezvykle klidný.

Velikonoční nadílka v televizi: Čeká nás spousta pohádek, zlatá česká klasika a seriálové premiéry

28. 3. 2024 | Velikonoce jsou tady a s nimi i čtyři volné dny. Vyrážíte někam na výlet, nebo jste se rozhodli užívat si domov? Pro ty, kteří jsou odhodláni prolenošit je u televize, jsme v redakci eXtra.cz připravili televizní program den po dni na celé velikonoční svátky.

První hvězdný soutěžící StarDance odhalen. Po parketu by se měla prohánět Vondráčková, sama ale mlží

28. 3. 2024 | Oblíbená taneční soutěž StarDance se rozjede opět na podzim. Již nyní se spekuluje o možných soutěžících, mezi kterými by se měla objevit i zpěvačka Lucie Vondráčková, jak informoval deník Blesk. Ta ale kolem své účasti mlží.

Dojemná první slova Sebastiana po konci v Survivoru. Nejtěžší rozhodnutí v mém životě, říká o setkání s umírajícím otcem

28. 3. 2024 | Sebastian Navrátil se rozloučil se Survivorem a zatím jako jediný k tomu měl ten nejvážnější důvod. Nikomu se ještě nestalo, aby odcházel s bouřlivým potleskem vestoje a před slzami v očích snad každého soutěžícího. Sebastianovi totiž umírá tatínek a on mu chtěl dát poslední sbohem. Nyní se ještě k celé situaci vyjádřil na svém Instagramu.

Tomáš Klus zuřivě brání svou podporu Palestině. Nic bych nezměnil, říká po vlně drsné kritiky

28. 3. 2024 | Tomáš Klus v posledních týdnech vyvolává vášnivé diskuze mezi tuzemskou veřejností. Nedávno totiž poukázal na problematiku v Izraeli a Palestině, avšak učinil tak podle mnohých velmi jednostranně a ignoroval například řádění teroristů Hamásu. Za své vyjádření schytal obrovskou vlnu kritiky i od vlastních fanoušků. V rozhovoru pro eXtra.cz se zmínil o následcích, které se nyní podepsaly i na jeho kariéře. ...

Tomicovou to nekončí. Burešová práskla, že ze Zoo zmizí další postava, a promluvila, co se stalo její kolegyni

28. 3. 2024 | Herečka Eva Burešová exceluje v seriálu Zoo už nějaký ten pátek. Nyní se tato oblíbená série dostala ke dvoustému dílu a herci to společně oslavili přímo v natáčecích ateliérech. K této příležitosti udělala redakce eXtra.cz s Evou rozhovor, ve kterém se herečka vyjádřila k odchodu své kolegyně Pavly Tomicové. Zároveň propálila i konec další osoby. 

Vraždilo se u Moskvy z rozkazu Putina? Analytik připustil, že kolem útoku panují podivné okolnosti

28. 3. 2024 | Záhadní muži v modrém přihlížející teroristickému útoku v Moskvě. To je téma, které vládne sociálním sítím lidí, kteří se zabývají děním v Ruské federaci. Je možné, že měla běloruská agentura Nexta pravdu, když označila chování mužů, již se vyznačovali modrým oblečením, za velmi podezřelé a následně je označila za muže blízké FSB? Zeptali jsme se bezpečnostního analytika Jiřího Vojáčka.

Zdroj: Extra.cz - extra.cz
12:11:13 | 28.03.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD