Pátek 29.3.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » AhaOnline.cz
AhaOnline.cz Zdroj: AhaOnline.cz |

Spočítejte si »kondici« svých ledvin

29. 3. 2024 | Nemocí ledvin stále přibývá, trápí už každého desátého Čecha. U diabetiků je to ještě horší, ohrožují každého druhého! Můžou být akutní i chronické, mnohdy dlouho nejsou vidět, nebolí a příznaky se objeví až ve chvíli, kdy už na léčbu může být pozdě.

Bagárová o druhém těhotenství: Ráda vám to povím, vzkázala

29. 3. 2024 | Je ve šťastném vztahu s podnikatelem Leem Lekajem a netají se tím, že by jednoho dne ráda rozšířila rodinu. Při každé další vlně spekulací tak fanoušci netrpělivě očekávají, že zpěvačka Monika Bagárová (29) požehnaný stav potvrdí. Stalo se tak nyní?

Hudební vkus odráží naše myšlenky i pocity: Co prozradí o vás?

29. 3. 2024 | Výrazné basy, zpěv hraničící s řevem, texty o smrti. Pokud máte dojem, že metal mohou mít rádi jen psychopati, jste na omylu. Nejnovější průzkum ukázal, že milovníci tvrdé hudby jsou ve skutečnosti milí lidé, které svižné kytarové tempo prostě jen nabíjí energií. A zajímavé jsou i další poznatky…

Nečekaná výzva oběma tatínkům: Agáta vydala srdceryvné prohlášení

29. 3. 2024 | Kdo by to byl řekl, že velikonoční období zapříčiní u Agáty Hanychové (38) takový obrat! Modelka a influencerka v rámci svátečního období volá po příměří a zakopání válečné sekery s oběma tatínky, které nyní vídá u soudu.

Prsa a klíny: Které herečky se předvedly nahé před kamerou?

29. 3. 2024 | Existují herečky, kterým nahota není zrovna příjemná. V našem českém rybníčku se ale najdou i takové, které na pokyn režiséra odhodí úplně všechno. Které z nich to jsou?

Burešová se zastala Tomicové: Propálila konec další hvězdy Zoo!

29. 3. 2024 | Ačkoli seriál bude v červnu tohoto roku končit, některé jeho hvězdy z něj vyskakují už nyní. Mezi nimi je i herečka Pavla Tomicová (61). Její odchod ale není tak náhlý, jak se mohlo na první pohled zdát. Za svou kamarádku se rozhodla některé informace uvést na pravou míru její seriálová kolegyně Eva Burešová (30).

Sexy vtípek s Lenkou!

29. 3. 2024 | Blondýna: „Hoří, hoří mi dům! Rychle!!“ Hasič na centrále: „Dobře, dobře, hned tam budeme. Jak se k vám dostaneme?“

Veřejná poprava Agátiny kamarádky: Soukup zametl s Ornellou

29. 3. 2024 | Pustit se veřejně do Jaromíra Soukupa (55) chce velkou kuráž. Přeci jen se bývalý mediální magnát ještě stále může pyšnit několika pořady na TV Barrandov, kdy to může útočníkům vrátit s úroky. To ostatně dokázal i v případě Ornelly Koktové (30), blízké kamarádky expartnerky Agáty Hanychové (38).

Adamcová hlásí návrat! Nový pořad po několika letech

29. 3. 2024 | Bývalá hvězda televize Nova Jana Adamcová (52) se po letech strávených v politice chystá vrátit do médií. Podle informací magazínu Aha! Tv natáčí pilotní díly nového pořadu.

Honosná vila s temnou minulostí: Majitel si prostřelil hlavu

29. 3. 2024 | I domy mají pohnuté osudy, čehož je živým svědectvím Grossmannova vila v Moravské Ostravě. Chátrající velkolepý palác, zkolaudovaný 28. března 1924, se podařilo zachránit a brzy bude moci obdivovat jeho interiéry široká veřejnost.

Pohlreich porušil slib! Prostě jsem se přizpůsobil, míní

29. 3. 2024 | Zařekl se, že nové díly pořadu Ano, šéfe! už nevzniknou. Nakonec ale šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (66) oblíbenou show opráší a k projektu se vrátí. Čím to, že přeci jen změnil názor?

Borhyová na koberečku u vedení: Tvrdé podmínky od Novy!

29. 3. 2024 | Letos to bude 25 let, co je jednou z hlavních tváří televize Nova. Lucie Borhyová (45) je díky tomu velmi vyhledávanou osobností pro pořadatele akcí, kteří ji oslovují kvůli reklamě. Ale...

Zpráva, které se nechce věřit: Zakážou chov jezevčíků?!

29. 3. 2024 | Jezevčík, německy Dachshund, jedno z nejoblíbenějších psích plemen. Právě v Německu byl vyšlechtěn, a to k lovu králíků, vyder, bobrů a jezevců. Jenže teď se v jeho »pravlasti« mluví o tom, že chov jezevčíků bude zakázán!

Vědecký výzkum: Jak se pozná šťastný člověk?

29. 3. 2024 | Jak vypadá štěstí? Ekonomové z univerzity v britském Yorku zkoumali spokojenost lidí napříč sociálními vrstvami, aby na tuto hypotetickou otázku získali odpověď. A tak teď už víme, že finance k naplnění našich životních tužeb zas až tolik nepotřebujeme.

Ze sta na nulu. Už to začíná ničit náš vztah!

29. 3. 2024 | Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Proměna Janečkové vyráží dech: Tohle je hvězda Pošty pro tebe?!

29. 3. 2024 | Teplejší fázi roku vítá Ester Janečková (51) s novým provzdušněným účesem, z něhož jde lidem hlava kolem! Oblíbená moderátorka se pochlubila hnědým mikádem a těžko uvěřit, že nejen že se řadí přes rok mezi padesátnice, ale už je zároveň i pyšnou babičkou.

Cara Delevingneová (31) smutní: Sídlo za 160 milionů lehlo popelem

28. 3. 2024 | Pohroma potkala britskou topmodelku a herečku Caru Delevingneovou (31): Její luxusní sídlo stojící v malebné čtvrti Studio City v těsném sousedství Hollywoodu lehlo popelem! Hasiči přes veškerou snahu nedokázali plameny zkrotit a vila v hodnotě kolem 7 milionů dolarů (161,6 milionu korun) vyhořela do základů, střecha se propadla...

Michal P. místo soka probodl jeho syna (†4): Použil ho táta jako štít?

28. 3. 2024 | Po hádce dvou chlapů zemřel nevinný klučina (†4). Michal P. (32) se ohnal nožem po jeho otci Francescovi M. (47), který chlapce svíral v náručí. Proč zemřel? Odpověď hledá ústecký soud.

Ondřej Brzobohatý: Odvrácená tvář dědictví po slavném otci

28. 3. 2024 | Když se Ondřej Gregor Brzobohatý (41) dříve snažil jít ve šlépějích svého slavného otce Radoslava Brzobohatého (†79), záhy zjistil, že být v přímé záři reflektorů nebude nic pro něj. Dopomohla tomu i nepříjemná situace, kterou spolu s tatínkem zažil.

Radikální změna vzhledu Adamyczykové: Přehodnocení života?

28. 3. 2024 | Tak teď už je to skutečně sněhová královna! Snowboardistka Eva Adamczyková (30) předvedla radikální změnu image. Obarvila si totiž své kaštanově hnědé vlasy na platinovou blond! Co za tím stojí? 

Zdroj: AhaOnline.cz - https://ahaonline.cz
14:11:23 | 29.03.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD